Cat mai e darul pe la nunti?, ca sambata trebuie sa umblu la portofel...
![]() ![]() ![]() |
Cat mai e darul pe la nunti?, ca sambata trebuie sa umblu la portofel...
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nefasta nu bea de felul ei, a incercat si s-a facut cuc dintr-un pahar de sprit, de era sa chem salvarea. Pur si simplu instalatiile ei nu proceseaza bine alcoolul. Daca tot nu ii prieste bautura, macar scutim banii de taxi.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Oricum pe lânga dar, participarea la o nunta implica pentru consoarta si coafor, unghii, eventual o rochie noua. Pentru noi poate o camasa + o cravata noua si reprosurile de genul "nu vezi mah ca abia intri in sacoul ala, las-o mai moale cu berile".
This post has been edited by Diac: 28 Jun 2013, 10:36 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.babydolls.ro/model_view.php?NrPagina=1
Ada C Masuri: 91/61/90 Inaltime: 1.74 Nu stiu daca e si imbracata, dar sigur nu te bate la cap. This post has been edited by vijelie: 28 Jun 2013, 10:39 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pantru cei care-si pun nunta in mijlocul verii, la 80 grade la umbra si in eventual in salon fara AC, sau care se strica brusc dupa 3 ore de nunta, le urez sa se urineze pe priza. Sa ziceti mersi ca vin, sa ziceti mersi ca vin in hantaloni lungi si camasa.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dupa ce ca-i cald ca dracu' inauntru, daca stai afara, pe terasa, si bagi si tu un sprit ca omu' (adica esti in perioada in care te-ai dus pina la buda si pina cind auzi "iar te-ai facut pilaf, ma nesimtitule?"), mirele mai are si tupeu' sa vina dupa tine si sa-ti zica "ba, esti bulangiu, ai venit la mine la nunta sa stai afara?". In functie de gradul de imbibare se raspunde cu: "hai du-te ca vin si eu, mai stau putin" sau "ce plm vrei ma, pe banii mei stau unde vreau!". Am reusit sa ma stric cu vreo 2 pe tema asta...
This post has been edited by Marty: 28 Jun 2013, 10:59 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Epic fail..
Îi strici mirelui ziua cu așa apostrofări.. ![]() 28 Jun 2013, 11:09: QUOTE(Diac @ 28 Jun 2013, 10:36) Pentru noi poate o camasa + o cravata noua si reprosurile de genul "nu vezi mah ca abia intri in sacoul ala, las-o mai moale cu berile". ![]() Corect. This post has been edited by iulia_boris: 28 Jun 2013, 11:09 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dizzy @ 28 Jun 2013, 11:40) Pantru cei care-si pun nunta in mijlocul verii, la 80 grade la umbra si in eventual in salon fara AC, sau care se strica brusc dupa 3 ore de nunta, le urez sa se urineze pe priza. Sa ziceti mersi ca vin, sa ziceti mersi ca vin in hantaloni lungi si camasa. Prin banat, problema s-o rezolvat extrem de simplu. La restaurant se merge incepand de pe la 6-7-8 piem, in functie si de cat de cald e. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Adica daca te duci la carciuma la 5 pm ti se spune "Esti banat, vino mai tarziu!"?
This post has been edited by DannyY: 28 Jun 2013, 11:19 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cam 7-8 e ok... cu cat mai putin cu atat mai bine...
am mai fost asa(cam 8-30..9) si intr-o ora jumate mi-au dat tot meniul ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sigur nu ați nimerit la cumetrii?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cred ca era vreo deflorare ceva... mi s-a parut mie suspect
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dizzy |
![]()
|
Am fost anul trecut la o nunta pe o data gen 30 august, noaptea erau 40 grade, am baut vreo 2 litrii de apa si alcool un pahar de vin.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
short_suit_two.jpg ( Size: 28.49k )
Number of downloads: 401
JBSP057.JPG ( Size: 74.66k ) Number of downloads: 436 6198greys.jpg ( Size: 52.51k ) Number of downloads: 432 sau 1.jpg ( Size: 50k ) Number of downloads: 424 This post has been edited by UXE: 28 Jun 2013, 12:20 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 28 Jun 2013, 11:16) Prin banat, problema s-o rezolvat extrem de simplu. La restaurant se merge incepand de pe la 6-7-8 piem, in functie si de cat de cald e. Si la 9 piem plecati toti acasa! Stii, vara la noi e caldura si noaptea, poate la voi in Banat se stinge soba pe la 6-7-8 piem. La noi nu! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Diac |
![]()
|
Am nimerit odata la o nunta "de vis" la Hanul lui Manuc inainte de renovare. Cred ca erau pe putin 300 de oameni. Muzica : numai populara - am avut onoarea sa-l ascult live pe venarabilui atunci si actual raposatul Ion Dolanescu, precum si pe alti "rapsozi" populari de aceeasi vârsta. Au avut masa langa noi. Am ajuns pe la 20.00, cam hamesiti, de mancat am apucat ceva abia pe la 22.00, sarmalele pe la 12 si friptura pe la 2 noaptea, petrecerea "trebuia" sa tina pâna dimineata ca atunci aveau tren neamurile din Moldova. Am avut mai multe tentative de a pleca insa de fiecare data am fost opriti cu "mai stati, ca incep astia (adica neamurile) sa comenteze" "daca plecati, ne stricati toata nunta".
La masa cu noi erau un cuplu care tot povesteau cum isi pregatesc nunta. Evenimentul era programat abia peste doi ani iar ei deja arvunisera localul si cumparasera vinul. Calculasera totul si estimau sa-si scoata 10.000 de euro profit din nunta, pe care sa-l dea avans la casa. ![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Jun 2013, 11:01) D-ăsta?? ar34281.jpg Că io știam că în preferințe e: product_3247.jpg Da no, fiecare cu gusturile lui... ![]() ![]() This post has been edited by gabizegrean: 28 Jun 2013, 12:53 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Diac |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Diac @ 28 Jun 2013, 13:49) Mai stiu eu niste isteti din astia care cu cateva zile inainte de eveniment umblau ca bezmeticii ca se stricase vinul (a stat vreo 2-3 ani in damigene pe care nu le-au mai controlat). Era numai bun de folosit ca otet la mancare. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dizzy |
![]()
|
Sa-i deie Dumnezeu sanatate lu tanti orgasmizatoarea de la nunta nefestii si a mea (in ordinea bucuriei) ca a iesit totul bine. S-a ocupat de toate pe un pret decent, mancare buna, bautura buna, destula si variata.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(Diac @ 28 Jun 2013, 12:49) La masa cu noi erau un cuplu care tot povesteau cum isi pregatesc nunta. Evenimentul era programat abia peste doi ani iar ei deja arvunisera localul si cumparasera vinul. Calculasera totul si estimau sa-si scoata 10.000 de euro profit din nunta, pe care sa-l dea avans la casa. ![]() D-aia traiesc eu in concubinaj si stau cu copiii nebotezati. |
--------------------
*
*
*
|
|
sorin1983 |
![]()
|
ca sa nu dai avans la casa?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
ca sa nu fiu p-orma invitat la o suta de nunti de hapsini d-astia.
|
--------------------
*
*
*
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ca si la pomeni: nu te duci, nu-ti vin.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pomana (inca)-i fara dar...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
D-aia ii zice pomana..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa credeti voi! Pomana-i gratuita, banu' se marca mai inainte, cind vizionezi prima data decedatul. Astept sa ma contrazica un oltean, fie el xi din telemorman.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:00 |