Cat mai e darul pe la nunti?, ca sambata trebuie sa umblu la portofel...
![]() ![]() ![]() |
Cat mai e darul pe la nunti?, ca sambata trebuie sa umblu la portofel...
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. ce oras?
2. ce inseamna "mai de fite": canta minune sau doar ai ficatei cu ananas la antreu? 3. cat de vip esti? P.S. recomand http://www.catdau.ro This post has been edited by Ov: 27 Jun 2013, 10:08 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ce-am mai auzit si eu, se cam poarta dublul meniului. Daca zici ca sunt importanti pentru tine, va trebui sa plusezi. Deci minim triplu. Mai ramane sa afli cat e meniul.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E dar strigat si adunat cu ligheanu, ca pe vremuri ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Caută cârciuma și vezi ce meniuri au și costurile lor.
Dup-aia faci calculu'. Cel putin meniul+jumătate daca nu chiar dublul meniului.Io pusei la cuplu. This post has been edited by iulia_boris: 27 Jun 2013, 10:17 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io, dupa cum ziceam, sunt cam miserupist din punctul asta de vedere, adica dau fara sa ma gindesc dac-am multumit sau nu perechea de indragostiti de lovele. Ultima oara stiu ca m-am dus cu vreo 5 milioane la un botez. Eu cu nevasta, normal. Cucoana zicea ca sa mai bagam ceva, eu am zis ca ma doare-n carici, botezurile se fac in familie. Sa fie multumiti ca am venit, ca puteam sa fac pe nesimtitu' si sa zic ca nu-s in tara.
Oarecum ontopic, faza de la Dabuleni (nunta cu strigare). Un amic s-a dus la nunta lu' var-su. Cum o ardea si el pagubos p-acolo, ca inca era devreme, se trezeste cu var-su ca vine la el si-l ia de-o parte, mai dupa uluci. Cica: - Ba, Mariuse, citi bani dai la dar? Amicu' un pic socat, a-nceput s-o dea la-ntors... ca sa vezi, ca stai, ca nu stiu inca, nu m-am gindit.... Ala, insistent: - Hai, ma, da-te-n plm, zi cit dai, nu te mai vute-n kur atit! Asta, nemaiavind cum s-o dea la-ntors, ii zice omului suma, vreo 10 milioane cred. La care va-rsu, baga mina in buzunar, mai scoate 10 milioane si-i da astuia zicindu-i: - Ia aici si p-astia, sa-i pui cu ai tai. Cind s-o striga daru', il trimit p-ala direct la tine primu', sa auda taranii cit dai si sa se-nvirtoseze mindria-n ei, sa mai bage mina-n buzunar. Ca astia nu suporta sa fie bucuresteanu' mai jmeker decit ei! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ciudat... prin Dabuleni nu credeam ca s-au vazut mai mult de 10-15 milioane intr-o singura mana...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Slatina oltenii-s mai cu Motzatzei decit la Dabuleni. Recomand 20 de bulioane. Sau 15 bulioane si 5 cirtite cu pedigree.
This post has been edited by corbex: 27 Jun 2013, 10:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ba, când vând tone de harbuji..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la craiova cum e mersu?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
The Buleni rulz.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Merge si in natura (porumb, grau, orz), se anunta seceta anul asta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(DragosP @ 27 Jun 2013, 11:17) pt ca am si eu amenzi d-astea primite ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Și alea cine să le plăteasca?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
sorin1983 |
![]()
|
cine le vrea
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu am auzit si de credite facute de miri cu ocazia evenimentului.
Tb intrebat daca e cazul si, eventual, ce dobanzi sunt la credit. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai toti vor sa scoata, ca eba, juma de meleon.
nu stie nimeni care mai sunt scorurile la craiova? This post has been edited by b76bgaarh: 27 Jun 2013, 11:18 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
sorin1983 |
![]()
|
pai de meniu nu ai aflat cat ar costa?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ultima data a fost 700, da' la "bussiness class" nu la "vip".
La vip probabil ca 1000. Mai am o "amenda" in iulie si scap anul asta! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
RON sau EUR?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Ov @ 27 Jun 2013, 11:05) Daca ma iau dupa ala ar trebui sa dau la nunta cat un BFG! ![]() Cred ca-i hackuit de viitorii miri! ![]() <span class='edit'>27 Jun 2013, 12:37:</span> C'mon! Daca era Euro nu ma mai duceam! This post has been edited by Garett: 27 Jun 2013, 11:46 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
iulia_boris |
![]()
|
Acu' 2 ani am fost la nunta unei amice.
După 8 luni au divorțat. În prezent se pregătește de-a 2-a. Da' la asta n-am ce căta. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine ai invata ceva de la amica aia !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
N-am,nene,ce învăța..
![]() Io n-am visat să mă-mbrac mireasă. Mi se pare stupid și o cheltuială inutilă. Am ce face cu banii. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
sorin1983 |
![]()
|
se marita tot cu ala?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:36 |