Demontare/montare lampa semnalizare fata, Cum se poate (pot) inlocui ?
![]() ![]() ![]() |
Demontare/montare lampa semnalizare fata, Cum se poate (pot) inlocui ?
danygaro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
am impresia ca trebuie sa dai jos farul cu totul si apoi sa desfaci lampa de semnalizare de pe ansamblu.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cred ca au aceeasi prindere precum cele de super nova. Deci trebuie sa slabesti piulitele farurilor, sa desfaci suruburile care prind semnalul de far, sa scoti semnalul, sa il pui pe cel nou, apoi strangi la loc totul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Hai ca iti spun eu cum se face:
Trebuie desfacut farul (are 2 suruburi sus si 2 mai greu accesibile, intre far si bara, suruburile sunt TROX sau TORX - nu stiu care este varianta corecta, este un "imbus" in forma de stea). Dupa ce desfaci farul, lampa de semnalizare este prinsa de corpul farului cu 2 suruburi stea. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
aLnx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 6 November 12 ![]() |
Se face exact cum a zis Iulikk mai sus , cu un Torx de 20 . Trebuie sa mai scoti si cablul care regleaza farul , dupa ce dai cauciucul acela in spate tragi de el in sus si iese .
|
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
- Nu am A turbocharger is a device which exhaust gases go in, witchcraft happens, and then you go faster.
|
|
danygaro |
![]()
|
Va multumesc tuturor pentru precizari. Da, cu suruburi TORX de 20 sunt fixate farurile, am surubelnita cu acest tip de cap. Trebuie cumva una ceva mai lunga ...conteaza ...marimea
![]() Nu am prea inteles insa faza cu demontatul acelui manson de cauciuc fixat pe far, care se continua cu acea tresă neagră prin intermediul căreia se regleaza farul din interiorul masinii (cand masina este incarcata). L-am vazut ca e fixat cu 2 suruburi de far ??? Se trage pur si simplu de el ??? Dupa ce scot farul si inlocuiesc lampile (sper sa reusesc) trebuie sa reglez din nou farurile sa bata ...regulamentar ? Speram sa fie mai simplu cu inlocuitul a doua amarate de lampide semnalizare. Thanks again !!! |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
aLnx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 6 November 12 ![]() |
Cauciucul se trage pur si simplu in spate si dupa ridici de cablu ca sa iasa de pe plasticul ala alb . Surubelnita nu trebuie sa fie foarte lunga ..
25 Jul 2013, 08:04: Cauciucul se trage pur si simplu in spate si dupa ridici de cablu ca sa iasa de pe plasticul ala alb . Surubelnita nu trebuie sa fie foarte lunga .. This post has been edited by aLnx: 25 Jul 2013, 08:04 |
--------------------
Nu detin
Nu detin
Nu detin
- Nu am A turbocharger is a device which exhaust gases go in, witchcraft happens, and then you go faster.
|
|
danygaro |
![]()
|
Va multumesc pentru precizari, daca mai aflu si alte detalii despre aceasta problema, sunt binevenite.
Am postat la sectiunea PIESE, anumite preturi (lampi semnalizare, stopuri). |
--------------------
Dacia
Solenza
|
danygaro |
![]()
|
Cum realizez operatiunea, postez informatii. Sper sa ma descurc.
Sa merg la reglat farurile ... dupa. Cam cat costa ? |
--------------------
Dacia
Solenza
|
danygaro |
![]()
|
Am exacutat operatiunea de inlocuire a lampilor. Multumesc pentru indrumari, au fost binevenite si folositoare.
As mai adauga, este totusi nevoie de o surubelnita TORX de 20, suficient de lunga si subtire la capat. Unul din suruburile de la partea inferioara (cel din stanga la lampa stanga si cel dreapta, in cazul lampii drepte) se scoate ceva mai greu, iar de pus inapoi, si mai greu ...e greu pana nimeresti gaura. ![]() ![]() "Succesuri " !!! This post has been edited by danygaro: 30 Jul 2013, 21:25 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:39 |