DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> LOGAN 1.6 16v, 107CP, Cand aparare 1.6 16v ??

SUPERCAR
post 21 Sep 2005, 17:21
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Constanta

QUOTE(maddan @ 21 Sep 2005, 17:07)
...asaaaa... deci cand apare A6 cu 107 cai si motor pe energie eoliana?

Ca io asta am inteles ca se discuta aici.... 04.gif
*

Normal ca nu ai inteles nimik...daca moderatori nu i-au masuri...ei vorbesc de poluare si audi A6 si topicul e Logan 1.6 16v...

PS.Varianta de motorizare 1.6 16v si cu 107 CP se lanseaza in primavara 2006.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Smudo
post 21 Sep 2005, 17:30
Post #62

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 21 Sep 2005, 16:46)
Este normal ca o masina importata (deci care se inmatriculeaza PENTRU PRIMA OARA in tara importatoare) sa aiba alte norme de protectie a medului decat o masina produsa nou in tara respectiva (importatoare)?
In UE cum este? Pot sa imi inmatriculez o dacie berlina adusa din Romania?
Dar o DSN?
*

#43 Sa scriu aceeasi chestie pentru fiecare user care atunci se trezeste sa intrebe si nu citeste tot ce e scris pe topic?

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
klaus
post 21 Sep 2005, 17:33
Post #63

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

e, au mai fac din cand treaba asta, ia sa vad, altii fac asa ceva pentru mine?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
bomicabomic
post 21 Sep 2005, 19:01
Post #64

Ex-membru DaciaClub

Mai Smudo, n-am nici o problema cu poluarea, cu SH-urile, etc., pina la urma fiecare face cel taie capul si cit il tin buzunarele.
Problema mea, este modul tau de abordare. Sustii intruna ca statul tine Dacia si ca a facut o lege pentru ei. Iar tu, care traiesti in Germania, ar trebui sa stii ca si Germania cit si alte state UE, isi protejeaza productia, indiferent ca sunt pantofi, izmene, masini, etc. Si o fac fara nici un resentiment. Asa si Romania, poate sa-si protejeze ce vrea ea, cind vrea si nu e contrar acordurilor internationale. Ca e Dacia, Daewoo etc., e treaba lor.
A propos de ce UE vrea sa restrictioneze importurile de textile si confectii din China? Vorba aia e o piata REALA, in UE .
De ce multe state din UE aloca din ce in ce mai multe fonduri pentru a stopa fenomenul delocalizarii? Aaaa...?
Pentru ca vor avea Vai ale Jiului si la ei. D'aia.
Revenind la Dacia si lege, cred ca marea problema care o au unii este aparitia Loganului. Ca pina acum, au fost si SLZ si DSN si Berline care s-au vindut in draci atit in Ro cit si in tari similare Ro si nici nu era legea Euro 3. Deci nu s-a inghesuit lumea la SH din Germania la 1000 de euro.
Acum Loganul a pus pe ginduri pe toata lumea, mai ales in Germania. Atit timp cit SLZ nu s-a vindut in Vest, n-a bagat-o nici dracu in seama, n-a testat-o nimeni. La Logan, mai aveau putin si ii controlau si alungirea sau rezistenta la forfecare a surubului care prinde incuietaoarea la portbagaj. De ce atita frica, intr-o piata REALA si concurentiala? Imi zici? Aaaa ?....o masina banala, de 8000 de euro, piata decide ce si cum....nu trebuie sa-i tragem in cap, sa o rasturnam, etc...Nu e dumping, nu e nimic ilegal, so, se vinde bine, nu se vinde la fel.
Legea : Publicul de Logan din Ro, e ala care prin rate, cash, nu-si poate permite o masina peste 8500 de euro, care vrea ca timp de 18-36 luni sa nu bage bani decit in benzina , ulei, filtre si alte consumabile. Sunt tipul de oameni care vor o masina noua, care sa-i duca din A in B si retur, fara prea mari cheltuieli cu intretinerea, cu CASCO si alte minuni si foarte multi vor sa o tina citi mai multi ani, dovada, nr. fff. mare al celor care au facut rate la banca pe 7 ani. Deci nu vad....efectul legii.
Statul prin institutiile sale, nu se gindeste la ce vrea Smudo sau Andu sau la ce se intimpla in Germania cu masinile SH. Nu deloc, se gindeste, la cele citeva sute de mii de oameni care lucreaza in industria auto. Ca aia daca si-au pierdut piinea, vin ca minerii.

--------------------
x x - x
+
andu911
post 21 Sep 2005, 19:18
Post #65

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

pai cum multora nu le place ca nemtii au rasturnat Loganu, nici mie nu-mi place ca statul roman in care traiesc imi impune ce masini sa-mi cumpar

Statul roman sa mareasca salariile, sa ne permitem si noi alte masini noi cu euro 3 in afara de Logan si atunci promit ca o sa-mi iau Audi A6 nou, cu Euro 4. Dar daca mie nu-mi place Loganu, de ce nu ma lasa statul sa imi aleg altceva ? Nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu cand toti aveam Dacia.

--------------------
- - -
+
MAKRON
post 21 Sep 2005, 19:30
Post #66

simply clever

From: silistea gumesti

QUOTE(andu911 @ 21 Sep 2005, 22:18)
pai cum multora nu le place ca nemtii au rasturnat Loganu, nici mie nu-mi place ca statul roman in care traiesc imi impune ce masini sa-mi cumpar

Statul roman sa mareasca salariile, sa ne permitem si noi alte masini  noi cu euro 3 in afara de Logan si atunci promit ca o sa-mi iau Audi A6 nou, cu Euro 4. Dar daca mie nu-mi place Loganu, de ce nu ma lasa statul sa imi aleg altceva ? Nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu cand toti aveam Dacia.
*

Offtopic
This is unbeliveable!
Ce ar fi de exemplu, sa incepi tu sa faci un produs atat de competitiv incat sa se bata toti pe el si atunci plin fiind de bani sa iti permiti sa iti cumperi ce masina vrei tu?!
De ce sa -ti mareasca statul salariul? Explica-ne sa intelegem? Nu mai esti ca pe vremea lui ceasca dar astepti sa-ti dea statul bani...scuza-ma dar nu se leaga!

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
klaus
post 21 Sep 2005, 20:05
Post #67

步步

QUOTE(andu911 @ 21 Sep 2005, 19:18)
Statul roman sa mareasca salariile, sa ne permitem si noi alte masini  noi cu euro 3 in afara de Logan si atunci promit ca o sa-mi iau Audi A6 nou, cu Euro 4. Dar daca mie nu-mi place Loganu, de ce nu ma lasa statul sa imi aleg altceva ? Nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu cand toti aveam Dacia.
*

Cred ca lumea inca mai traieste in epoca Ceausescu. Statul sa faca, statul sa dreaga, noi sa stam la soare si sa ne odihnim, da statul sa ne dea...
Imi pare rau, capsunarii care se agita pentru un ban in plus sunt mai in capitalism. Ei macar nu asteapta ca statul sa le dea salarii mai mari...

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
andu911
post 21 Sep 2005, 20:15
Post #68

Membru autentic

QUOTE(dweep @ 21 Sep 2005, 19:30)
Offtopic
This is unbeliveable!
Ce ar fi de exemplu, sa incepi tu sa faci un produs atat de competitiv incat sa se bata toti pe el si atunci plin fiind de bani sa iti permiti sa iti cumperi ce masina vrei tu?!
De ce sa -ti mareasca statul salariul? Explica-ne sa intelegem? Nu mai esti ca pe vremea lui ceasca dar astepti sa-ti dea statul bani...scuza-ma dar nu se leaga!
*

Eu nu accept de la stat sa-mi dea bani mai multi pe degeaba. Si sincer cred ca tu nu traiesti in Romania, sau esti cu gandul in Monte Carlo. In Germania dintr-un salariu mediu iti cumperi vreo 2000 si ceva de litri de benzina, iar in Romania vreo 100 si ceva.
Nu ma intereseaza meseria pe care o ai tu, dar gandeste-te ca meseria pe care o ai, in alte parti e de 20 de ori mai bine platita.
Pe bune acum...sa-mi spuna cineva daca in Romania se traieste bine ?

Prietene, tu intelegi ceva din ce scriu eu aici ? Probabil tu esti vreun geniu care castiga cateva mii de $ pe luna. E uite iti spun eu ca sunt putini ca tine in tara asta.

Nu mi-am imaginat la ce discutii se poate ajunge din cauza unor masini...
dweep eu cred ca pe tine te deranjeaza numai ideea ca altii isi iau Audi A6 de 5-6 ani vechime la banii cu care tu iti iei Logan.

This post has been edited by andu911: 21 Sep 2005, 20:19

--------------------
- - -
+
bomicabomic
post 21 Sep 2005, 20:18
Post #69

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(andu911 @ 21 Sep 2005, 20:18)
*

1. Rog moderatorii sa faca un split la topicul asta si sa-i dea titlul : Dacia ajutata de stat in lupta cu SH-urile. Multumesc
2. Unde ti-a impus prietene? E vreo lege in care spune ca trebuie sa cumperi numai Logan? Daca te tin buzunarele si nu vrei una noua si vrei un SH, de ce nu te duci la Porsche, Tiriac Auto etc. sa-ti iei masina visurilor tale.
3. Sa stii ca nu mai pot de oftica ca nemtii au rasturnat Loganul mad.gif . Inca odata trebuie sa intelegi un lucru, neamtul de rind, pauper, va decide daca sa-si ia Logan sau nu. Nu cei care l-au rasturnat.
4. eu zic, ca pentru Audi ala A6, Euro 2 la 8500 de euro in Germania, statul sa-ti dea si o facilitate fiscala, de vreo 50%, ca deh, import de tehnologie....
Mai vrei ceva de la STAT?
STATUL nu-ti da leafa. Leafa ti-o dau cei la care muncesti. Dar daca Romania nu va produce produse cu valoarea adaugata, Loganul de ex., si va merge pe lohn, importuri de ce vrei tu, sa fii sigur, ca nu vei trai mai bine.

This post has been edited by bomicabomic: 21 Sep 2005, 20:25

--------------------
x x - x
+
andu911
post 21 Sep 2005, 20:24
Post #70

Membru autentic

QUOTE(bomicabomic @ 21 Sep 2005, 20:18)
2. Unde ti-a impus prietene? E vreo lege in care spune ca trebuie sa cumperi numai Logan? Daca te tin buzunarele si nu vrei una noua si vrei un SH, de ce nu te duci la Porsche, Tiriac Auto etc. sa-ti iei masina visurilor tale.
*

Asta e problema, ca un sh care se vinde in Olanda, Germania cu 8000, ajunge in Romania la 16 mii.
Nici tu n-ai inteles nimic pana acum. Un francez care vrea un Audi A6 din 99 se duce si si-l cumpara si il inmatriculeaza in Franta fara nici o problema, chiar daca are sau nu are Euro 3. Eu ca roman nu pot.
De ce nu pot eu ca roman si ala poate ? Adica de ce tot vestul are voie sa inmantriculeze masini euro 2 iar noi nu ?

Dacia mea n-are nici euro 1 dar am voie sa merg cu ea, uite eu maine vreau sa mi-o schimb cu Audi A6 care are euro 2. Pe cine deranjeaza ? Ca doar poluez mai putin.

This post has been edited by andu911: 21 Sep 2005, 20:26

--------------------
- - -
+
andu911
post 21 Sep 2005, 20:28
Post #71

Membru autentic

QUOTE(bomicabomic @ 21 Sep 2005, 20:18)
STATUL nu-ti da leafa. Leafa ti-o dau cei la care muncesti. Dar daca Romania nu va produce produse cu valoarea adaugata, Loganul de ex., si va merge pe lohn, importuri de ce vrei tu, sa fii sigur, ca nu vei trai mai bine.
*

De unde stii tu ca eu nu sunt bugetar ? Cel mai prost platit bugetar in Germania ia 2000 euro, la noi nici Primaru Capitalei nu ia atat.

Eu cred ca nu masinile sh sunt problema voastra, eu cred ca voi aveti ceva cu astia care isi cumpara masini mai elegante in Romania...si acum ca am adus eu vorba de A6 la banii unui Logan mai aveti putin si ma puneti la zid. Ca vad ca cine se cearta cu mine, are numai Logan in semnatura.

PS: nu mai postez in topicul asta.

This post has been edited by andu911: 21 Sep 2005, 20:35

--------------------
- - -
+
bomicabomic
post 21 Sep 2005, 20:34
Post #72

Ex-membru DaciaClub

Pai bine bre, matale esti bugetar si vrei Audi A6, fie el si SH....Pai numai CASCO te costa cit leafa pe o juma' de an....
Ce dreaq, mai, chiar nu ne cunoastem limitele...Sau esti bugetar la vama??

LE: De aceea suntem pe Daciaclub si nu pe vwforum sau altele, pentru ca avem Dacii tongue.gif si nici nu suntem bugetari si nici nu cerem sa ne dea STATUL leafa mai mare. Acu' te-ai prins???

This post has been edited by bomicabomic: 21 Sep 2005, 20:38

--------------------
x x - x
+
klaus
post 21 Sep 2005, 20:39
Post #73

步步

1. Am impresia din ce in ce mai persistenta ca lumea nu prea intelege UE, si motivele pentru care politicienii s-au luptat pentru ea si in special pentru cele 4 libertati fundamentale pe care se bazeaza tratatul UE, preconizate inca de la "Comunitata Carbunelui si Otelului". Cred sincer ca lumea nu intelege ce inseamna "Piata comuna"
2. Am si impresia ca lumea nu face diferentierea intre inmatricularea de masini DE IMPORT si care este spatiul Pietei Comune. Adica nu intelege ca in UE o masina din franta care este inmatriculata in germania NU ESTE DE IMPORT, dar o masina din japonia care se doreste a fi inmatriculata in Germania este de import. la fel si masinile Romanesti. Care de asemenea (pentru SH-uri ma refer) nu pot fi inmatriculate daca nu au EURO 3.
Dar o masina din Italia POATE fi inmatriculata in Germania chiar daca are doar EURO 1. Pentru ca masina aia NU ESTE de import.
La fel si in Romania, eu pot sa inmatriculez in Bucuresti o masina care a fost in prealabil INMATRICULATA in Maramures, chiar daca este trabant. Si asta pentru ca NU ESTE DE IMPORT.

Asteptati si voi pana in 2007 (ha, ha, ha...) sa intram in UE (aici e plin de marmote...)si o sa puteti sa inmatriculati ultima gioarsa din vest, daca va doriti. Asta in cazul in care de la inceput Romania va adera la tratatul pietei comune si va aplica cele 4 libertati fundamentale care stau la baza organizarii UE...

PS: pentru cei care vor sa inteleaga si sa-si clarifice ce inseamna UE le pot pune la dispozitie material bibliografic

--------------------
+
bonzai
post 21 Sep 2005, 20:42
Post #74

Membru autentic

QUOTE(gonty @ 21 Sep 2005, 06:12)
Care "bila alba" si care "bravo"? La lansare au spus cu totul altceva. Mergi un pic mai sus la unul din posturile mele precedente si mergi pe link-ul pe care l-am dat, la pagina 16. Si o sa vezi cat de seriosi si de "bravo-ificat" (adica "gratificat", sau "felicitat") sunt cei de la DACIA mad.gif .
*

Ca sa incerc sa readuc discutia pe tema care ar trebui sa fie:
Documentul respectiv este prezentat cu cateva luni inaintea lansarii Logan. Dupa lansare, in toate interviurile, Stroe si francezii au spus dci in 2005, 16 16v dupa dci , probabil 2006. Cine avea iluzii de 16v in 2005 eu cerd ca era doar slab informat.
Si nu vad de ce sare lumea ca arsa cand lauda cineva Dacia. Pana acum, din punctul meu de vedere, programul Logan merge foarte bine, din toate punctele de vedere. BRAVO LOR. E ceva. Si spun asta in conditiile in care nu trece o zi in care sa nu injur Nova si pe cine a facut-o.

--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
+
ydaniel
post 21 Sep 2005, 20:43
Post #75

Adrenaline junkie!

From: black sea

de lgn cu motoras de 1,8 stiti ceva-se va fabrica cel mai probabil in Iran

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
MAKRON
post 21 Sep 2005, 20:49
Post #76

simply clever

From: silistea gumesti

Andu nain uan uan, mai baiatule...Nimeni nu spune ca e usor... toate tarile au dus-o greu la inceputurile capitalismului..Spui ca ti-e greu in Romania, ca ce poti cumpara in Germania si nu poti cumpara in Romania etc etc..Te pomeni ca ai vrea ca dupa 15 ani de cvasicapitalism s-o duci ca boierii din doici... Nu iti convine ca e greu? nici o problema ! Mergi in doici si lasa-i pe ceilalti sa puna umarul la primenirea tarii. Tu chiar nu poti sa intelegi omeneste ca tara asta a fost bolnava economic de atata comunism si nu se poate totul deodata?
Ma intrebi daca inteleg ce scrii dar tu iti intelegi propriile idei? Te citez:"Statul roman sa mareasca salariile, sa ne permitem si noi alte masini noi cu euro 3 in afara de Logan si atunci promit ca o sa-mi iau Audi A6 nou, cu Euro 4." dupa care "Eu nu accept de la stat sa-mi dea bani mai multi pe degeaba"...Pai normal ca nu inteleg!
Ah, sa nu uit inca un lucru...Las-o mai domol cu ce banui tu ca m-ar deranja pe mine ca dai in cealalta extrema si nu-mi aduc aminte sa te fi invitat la o asemenea discutie, despre persoanele noastre . Intelegi ideea, in general?

Eu cred ca nu masinile sh sunt problema voastra, eu cred ca voi aveti ceva cu astia care isi cumpara masini mai elegante in Romania...si acum ca am adus eu vorba de A6 la banii unui Logan mai aveti putin si ma puneti la zid. Ca vad ca cine se cearta cu mine, are numai Logan in semnatura.
Eu nu vad sa se certe nimeni cu tine. Nu ne mai judeca prin prisma caracterului tau.

This post has been edited by dweep: 21 Sep 2005, 20:56

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
Smudo
post 21 Sep 2005, 22:05
Post #77

Membru autentic

QUOTE(andu911 @ 21 Sep 2005, 20:15)
Nu mi-am imaginat la ce discutii se poate ajunge din cauza unor masini...
*

Nici eu nu imi imaginam ca poate sa existe asa ceva. Asta e singurul forum romanesc pe care intru, nici macar pe forumuri nemtesti de Opel Calibra nu am intilnit asa ceva. Si nici pe acolo nu am vazut chestii din astea (si pe bune oamenii aia sint si "nebuni" si au si motive sa isi iubeasca masinile). Ramin perplex citeodata.
P.S.: Renunt sa mai postez, ca nu mai am nici chef sa primesc PM-uri mai mult decit penibile.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
klaus
post 22 Sep 2005, 06:54
Post #78

步步

Revin, credeti ca este necesar sa va explic mai pe larg prevederile tratatelor UE si sa va fac mai detaliata diferenta intre produsele si serviciile UE si cele importate din afara granitelor UE?
Si sa explic intelesul "pietei comune"? (UE are la baza mai multe tratate dintre care unul dintre ele este tratatul de infiintare a Pietei Comune).
Si sa va explic care tari sunt in UE si care au aderat la toate tratatele UE? Si care nu sunt in UE?
Si de ce masinile care deja erau inmatriculate in orice tara UE pot fi inmatriculate in orice alta tara UE, daca raspund dpdv tehnic modelului initial?
Si de ce masinile de import trebuie sa respecte alte norme, mai actuale (de altfel ca si in romania)?
Si ce inseamna masina de import in UE?

Nu de alta, dar observ confuzii mari pe aici...

--------------------
+
andu911
post 22 Sep 2005, 15:56
Post #79

Membru autentic

in Bulgaria ai voie euro 2

--------------------
- - -
+
cosmin_m
post 22 Sep 2005, 16:11
Post #80

Membru autentic

Inteleg ca unii vor emigra ?
Au si forum Audi acolo: http://audibg.com/NEW/

This post has been edited by cosmin_m: 22 Sep 2005, 16:16

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
Kramer
post 23 Sep 2005, 07:34
Post #81

Membru autentic

From: Brasov

Explicati-mi si mie o treaba: daca Dacia vinde masini Euro II dar de importat ai voie numai de la Euro III in sus, asta e fair? Faptul ca si alt stat (poate si non-bantustan) practica aceleasi reguli nu e o scuza valida smile.gif

Daca ii rodea grija de poluare pe cei care au facut legea asa, nu ar fi iesit pe strada sa verifice petardele care circula nestingherite? De fapt nu trebuie sa iasa pe strada, macar pe cele la care coloana de fum se vede din avion sa le opreasca...

--------------------
+
Codrin
post 23 Sep 2005, 07:44
Post #82

Membru autentic

Unde zici ca vinde Dacia cu Euro 2?

--------------------
Mazda . .
+
Kramer
post 23 Sep 2005, 08:00
Post #83

Membru autentic

QUOTE(Codrin @ 23 Sep 2005, 09:44)
Unde zici ca vinde Dacia cu Euro 2?
*

Motorul F8Q de pe pick-up?

--------------------
+
a 168
post 23 Sep 2005, 10:54
Post #84

Membru incepator

--------------------
dacia 1310 - ar 05 yvy
+
Kramer
post 23 Sep 2005, 12:24
Post #85

Membru autentic

Ooops! L-au "facut" si pe asta euro III. My bad.

--------------------
+
klaus
post 23 Sep 2005, 17:56
Post #86

步步

Si parca aici vorbeam de AUTOVEHICULE nu de utilitare.
Mai am sa vad pe aici ca tractoru nu face tractoare EURO 3, si sa importam tractoare Lamborghini.

--------------------
+
anamana
post 25 Sep 2005, 00:49
Post #87

Membru

Klaus:
Nedreptatea care ii deranjeaza pe Smudo si pe Andu, dupa cate am inteles eu, este urmatoarea:
In UE, poti inmatricula orice masina, indiferent daca este sau nu este de import sau in ce norma de poluare se incadreaza, iar romanii nu au posibilitatea asta.

Iti pun o intrebare cu ocazia asta.
Ti s-ar parea la fel de normal ca in UE cetatenii sa aiba de exemplu dreptul la mostenire, pe cand in Romania sa nu existe asa ceva?
Sau sa existe o prevedere ca poti mosteni numai cu conditia ca averea sa fie "cel putin 10 miliarde" ? hmm...

Eu consider ca problema nu tine de tratate de ordin economic, ci de niste drepturi anulate in mod abuziv de statul roman.

P.S. Nu te supara ca m-am infipt asa -abuziv- in discutia voastra.

This post has been edited by anamana: 25 Sep 2005, 00:55

--------------------
xx ABC
Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
+
Codrin
post 25 Sep 2005, 09:35
Post #88

Membru autentic

@anamana mai usor cu orice ca nu e chiar asa.
QUOTE(klaus @ 21 Sep 2005, 21:39)
2. Am si impresia ca lumea nu face diferentierea intre inmatricularea de masini DE IMPORT si care este spatiul Pietei Comune. Adica nu intelege ca in UE o masina din franta care este inmatriculata in germania NU ESTE DE IMPORT, dar o masina din japonia care se doreste a fi inmatriculata in Germania este de import. la fel si masinile Romanesti. Care de asemenea (pentru SH-uri ma refer) nu pot fi inmatriculate daca nu au EURO 3.
Dar o masina din Italia POATE fi inmatriculata in Germania chiar daca are doar EURO 1. Pentru ca masina aia NU ESTE de import.
La fel si in Romania, eu pot sa inmatriculez in Bucuresti o masina care a fost in prealabil INMATRICULATA in Maramures, chiar daca este trabant. Si asta pentru ca NU ESTE DE IMPORT.
*

--------------------
Mazda . .
+
andu911
post 25 Sep 2005, 10:24
Post #89

Membru autentic

voi o tineti cu importu...frate...daca duci o Dacie in Germania, poti s-o inmatriculezi, iar Dacia e de IMPORT. Nu e adusa din Franta, care e membra UE, e adusa din Romania, care nu e membra UE.

Si din India si din Japonia si de unde vreti voi, daca duceti o masina cu Euro2 in Germania, se poate inmatricula.
Nu mai gasiti atatea scuze statului roman...au dat o lege tampita, care sa faciliteze vanzarea automobilelor autohtone.

This post has been edited by andu911: 25 Sep 2005, 10:27

--------------------
- - -
+
anamana
post 25 Sep 2005, 13:00
Post #90

Membru

Chiar nu stiu:
Exista vreo posibilitate sa-ti inmatriculezi un Old-timer?
(bine-nteles, din import. Nu din Maramures sleep.gif )
Sau tot asa : "Se poate, dar sa fie euro3" ? sad.gif

This post has been edited by anamana: 25 Sep 2005, 13:02

--------------------
xx ABC
Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
+
6 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 03:31
Forum Renault