Curiozitate, ma roade
![]() ![]() ![]() |
Curiozitate, ma roade
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Exact ce incercam sa argumentez... Analfabetul ajuns arhitect prin spaga data de parinti a mostenit si caracteru'. Nu se dezminte.
Da' la el e voie, asa mi-a zis mie un moderator. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Gata mă, ajunge!
S-a înțeles de la primul post al topicului ce vrei să spui. Continuând nu faci decât să alimentezi la nesfârșit porcăiala. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
naspa , s-a suparat Dragos !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
dar asta nu e porcaiala.. e terapie in grup
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Credeam ca nu se mai supara odata...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(titlu) Curiozitate, ma roade Curiozitatea a omorat pisica, capra vecinului, etc, romanisme tipice. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai răbdare. Ake n-a mai intrat de aseară de la 8, deci înainte de spectacolul vostru nocturn.
Os nu se prea bagă. Fratzica e dispărut de vreo două zile. So, ai răbdare. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu te băga aiurea-n seamă conașule. Eu vorbeam de cafeneaua DC.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pardon, e cafeneaua lu Markos.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
Să știi!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 3 Jul 2013, 14:05) Ai răbdare. Ake n-a mai intrat de aseară de la 8, deci înainte de spectacolul vostru nocturn. Os nu se prea bagă. Fratzica e dispărut de vreo două zile. So, ai răbdare. Ca sa n-avem vorbe: spectacolu' nu s-a desfasurat la cafenea, ci aici. La cafenea au fost decat jignirile lu' grecu' la adresa mea, care intra sub incidenta art. 2c si 2e din regulament. Asa ca daca-mi arata cineva cartonasu' ala nu e ake ci nenea klaus. Multumesc! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi da mă, da' tu aștepți, în mod normal, reacții la "report"-urile de acolo.
Nu de aici. În altă ordine de idei vă pot servi și eu lejer. Da' nu-mi bat capul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Ce face baietii? Sa smardoieste cu clonele?
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Cum obosisi?
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
pana la urma cum sa terminat ca sunt curios
![]() |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
DragosP |
![]()
|
Neau învins cratimele.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Am uitat sa-ti povestesc ma markose: prima data cand o mai aduci in discutie pe nevasta-mea (e a doua oara cand o faci), indiferenta de context, o sa-ti iau la bukkake tot neamu' de parte feminina. Adica: nevasta-ta, fiica-ta, maica-ta, sor-ta, verisoarele, pana si pe Tara. Ce i-am urat lu' analfabetu' e pistol cu apa.
Marlanu' educat pe stadioane din tine nu se dezminte. Po' sa ai buletin de bucuresti, in sufletu' tau tot esti plin de greieri in calcaie. P.S. Si ca uitasem sa te intreb aseara: cand discutam cu moldoveanu de beneficiile meseriei de jandarm, te-ai intromisionat in discutie ca tetra intre fesele unei babe. Cum faci de fiecare data de altfel, ce s-o mai dam de gard... QUOTE Iar aici demonstrezi cât de abject poți fi, comentând fără să ai nici cel mai mic habar despre eveniment. Zero barat, jigodie, nimeni. This post has been edited by kum: 3 Jul 2013, 16:40 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 3 Jul 2013, 17:39) Am uitat sa-ti povestesc ma markose: prima data cand o mai aduci in discutie pe nevasta-mea (e a doua oara cand o faci), indiferenta de context, o sa-ti iau la bukkake tot neamu' de parte feminina. Adica: nevasta-ta, fiica-ta, maica-ta, sor-ta, verisoarele, pana si pe Tara. Relax, n-o să mai fie cazul. Am trăit pe propria-mi piele chestia cu "fașieria di binii", m-am lecuit pe viață. A fost o clipă de rătăcire de-a mea, acum ceva timp. Acum regret amarnic, da' asta-i viața. This post has been edited by Markos: 3 Jul 2013, 17:07 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Nu te ma murdari atat pe tine, ca daca stau bine si ma gandesc, ai facut fix cucu si-un ciorap. Numa' gura-i de tine. Parca mai multe am facut io pentru tine decat invers
![]() Din cate povesteai tu mai aveai putin si erai frate cu aia, il angajasesi pe baiatu' lu' nustiucare, sefeuri de-astea. Da' toata gargara ta s-a finalizat fasait. I s-a spus clar ca telefonu' primit nu ajuta cu nimic, ba din contra. Da' tu n-ai de un' sa stii asta. Tu inca mai crezi ca esti asa de important incat poti influenta chestii! Ferice de tine! Da' asta e mai putin important. Tu ai adus asta in discutie, nu io. Nu contest ca ai incercat. Da' dacă nema putirința, geaba chichirez gâlceava! Nu te mai da asa rotund, ca poate te-aude vreun copchil din asta de nu te cunoaste si inca mai pune botu' ca tu oi fi vreun patron grec si nu un amarat de contopist ca toti ceilalti, nascut in romanica si educat in Stefan ce Mare. Vezi ca pana si dom'profesor s-a prins de asta. ![]() BTW, motivu' pentru care am pus meilurile alea seara (privat e doar momentul cand au fost trimise, ca in rest nu divulga absolut nimic altceva) au fost puse cu un singur motiv: sa vada toata lumea ca nu io caut scandal si ca intr-adevar am incercat sa incetam orice certa (prin metoda ignorarii). Ca au aratat cam ce caracter ai (una zici, alta faci) si asta te-a scos din pepeni, pot intelege. Ce nu am inteles a fost marlania cu nevasta-mea. Da' azi mi-am explicat-o foarte simplu: stadion! This post has been edited by kum: 3 Jul 2013, 17:33 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Tu încă ești nervos, sau mi se pare mie?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Nu ma. De ce sa fiu nervos?
![]() Chiar imi pregateam un ciai. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
parca sunteti copii , vandam sau cichician ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
de disparitii se ocupa Klaus !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:17 |