Curiozitate, ma roade
![]() ![]() ![]() |
Curiozitate, ma roade
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Zorro
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Acu' oi fi io ala adormitu' din padurea adormita. Da' pare-mi-se ca ala care vrea sa raspunda shmecker mai bine ar face sa ridice piciuoru' de pe acceleratie, ca directia e catre un stalp. De beton , de otel, whatever.
BAH! IA MAI LASATI-O DRACULUI, CA M-ATI TAMPIT. DA, VOI! ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
80 de euro cotizația lunară.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cate episoade are telenovela asta?
rating mai mare ca Sultan Suleyman.. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ora noua a venit
Omu' negru n-a sosit Nu sunt suficiente victime colaterale se pare. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(UXE @ 3 Jul 2013, 21:23) așa se strânge bănuțu' 3 Jul 2013, 21:33: QUOTE(kum @ 3 Jul 2013, 21:32) hai mă că-l sun eu pe klaus, că deja mi se frânge inima când văd cum te chinui. 3 Jul 2013, 21:41: Vorbit, mi-a zis că se rezolvă asap, mai ai putină răbdare. Mai bea un ciai, mai fă o labă, mai freacă o alcantara, nu trebuie să te învăț io, ce drec.. This post has been edited by Markos: 3 Jul 2013, 20:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
A venit canicula prin sudul țării??
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
mai oameni buni pe timp de vara mancarea ce sta in soare se strica nu?.....creierul omului daca sta in soare nu are voie sa se strice?...eu tind sa cred ca se strica si ala, si ca atare poftim consecintele
![]() This post has been edited by tupeu_adrian: 3 Jul 2013, 21:03 |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
Markos |
![]()
|
tupeu-adrian mai lipsea de-aici
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
sa inteleg ca mi`ai dus lipsa markos?
![]() |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mai lasati si pe maine..
Publicitate! This post has been edited by UXE: 3 Jul 2013, 21:15 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
da ce crezi ca se termina astazi ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Da' ce, e vreo grabă?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
traficul nu se face asa intr-o zi doua !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
V-am rugat să vă potoliti, da?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Baga, cum! Am pariat pe tine o lada de prezervative. Macar in doispelea ceas sa retina ce si cum trebuie.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Baieti, da' vad ca voi ati muncit serios de cand n-am mai fost atent...
Sincer, din punctul meu de vedere, nu exista pedeapsa moderatoriceasca pentru ce-ati facut aici. Nu mai conteaza nici macar cine-o fost de vina, la cate porcaieli ati scos dn voi. Sa va fie rusine. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Totusi ma roade si pe mine o curiozitate (ca sa fiu ontopic): Cine dracu' il tine-n brate p-asta? Ca cum ar fi si el om. Nu e!!! N-are cum!!!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Honorius |
![]()
|
Ah, ma mai roade o curiozitate: exista useri carora preavirilul sa nu le fi luat mamele la mataranga pe PM sau direct in topice? Nu, nu vreau sa facem clubul victimelor badaranului. Doar el e victima. Se stie.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Din "cartea sfîntă"
QUOTE(VT @ Numeri, 31 - 15) „Pentru ce ați lăsat vii toate femeile? Căci ele, după sfatul lui Valaam, au făcut pe fiii lui Israel să se abată de la cuvântul Domnului, pentru Peor, pentru care a venit pedeapsă asupra obștii Domnului. Ucideți dar toți copiii de parte bărbătească și toate femeile ce-au cunoscut bărbat, ucideți-le. Iar pe fetele care n-au cunoscut bărbat, lăsați-le pe toate vii pentru voi. Oare se linistesc auzind de "cele sfinte"? ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Jul 2013, 23:59 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O, ce ghidusii pe acilisea.
Din pacate am venit cam tarziu ca protagonistii si-au luat o "moderator preview", in opinia mea cam putin, dar asta se va rezolva cu varf si indesat la urmatoarea abatere. Ca sa fie simplu si clar pentru toata lumea: eu dau sanctiuni direct proportionale cu efortul pe care il fac sa ma lamuresc. Cu cat topice gen asta sunt mai lungi si mai pline de invective, cu atat sanctiunea e mai "corespunzatoare". In momentul in care apar si trimiteri prin alte parti care trebuiesc studiate pentru a intelege motivatiile (deci alt efort suplimentar din partea mea) atunci treaba se impute rau. Revenind, am inteles cam asa: marty si markos l-au facut din buze pe kum care s-a apucat sa arunce capcane pentru a se manifesta apoi zgomotos ca ce i s-a facut lui si a poza in victima. Chiar pana la marty nu am avut rabdare sa studiez ce perpulis i-a dat lui kum, dar cu siguranta markos nu a fost usa de biserica, iar kum nici atat. Opinia mea este ca ambii usnt vinovati cat cuprinde, chiar daca unul se exprima mai subtil si altul mai ghiolbaneste. Urmatoarea "patinare" va fi insotita de pauze lungi si dese. Cu siguranta. DargoP e prea finut, eu sunt mai taran la treburi d-astea. Aici se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:23 |