Legat de consoartele noastre, cum sa le impacam.....
![]() ![]() ![]() |
Legat de consoartele noastre, cum sa le impacam.....
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
"Te iubesc, dar simt nevoia sa stam o vreme despartiti".
Pamela, gagica lu Bobi Iuing, o data la doua-trei episoade. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(AND @ 26 Sep 2005, 00:33) Ori te vezi cu alte persoane , ori iti dedici timpul activitatilor profesionale . Insa fraza asta in general inseamna o despartire clara . "Hai sa luam o pauza" ..e vrajala ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Alo , nene .. pai aici vorbim de un cuplu adevarat sau de un baiat si o fata de 17 ani fiecare , care habar n-au ce inseamna o relatie?
![]() Sanatate! Edit: Cand iubesti pe cineva , nu ai cum sa vrei sa nu fi langa ea/el ! Nu conteaza prin ce greutati treci , ai nevoie de persoana iubita langa tine , nu departe de tine. This post has been edited by AND: 26 Sep 2005, 01:11 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Cand iubesti pe cineva , nu ai cum sa vrei sa nu fi langa ea/el ! Nu conteaza prin ce greutati treci , ai nevoie de persoana iubita langa tine , nu departe de tine.
perfecta dreptate,dar am mai zis si o mai zic,depinde de la persoana la persoana sau de la cuplu la cuplu |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu un hint in legatura cu relatiile: e bine sa fii atent la ce isi doreste ea, si sa-i oferi acele lucruri, nu sa-i oferi ce iti doresti tu sau ce crezi tu ca ar trebui sa-si doreasca ea sau ce crezi tu ca e mai bine pentru ea.
Eu pentru scopul asta tin un fisier pe PDA.. in care imi notez.. ii plac cartile de autorii cutare si cutare.. isi doreste X, Y, Z, etc. De multe ori sint chestii marunte dar care ii aduc multe bucurii. QUOTE(rcosmin @ 26 Sep 2005, 01:29) ce inseamna de fapt,o pauza intr-o relatie?de exemplu iti zice:"Auzi hai sa luam o pauza in relatia noastra ca.....,dupa care reluam relatia" Ce se intampla in acest timp? Inseamna ca ai si tu timp sa respiri, sa traiesti si sa te odihnesti, nu te mai sufoca, nu te mai intilnesti cu ea sa iti faci nervii prastie, etc. Asta cinic vorbind. Normal vorbind, o pauza iti da ocazia sa compari cum e cu ea vs. cum e fara ea, sa te gindesti la relatie fara implicare sau presiuni imediate, sa te gindesti ce ai vrea sa se schimbe in relatie (la tine si la ea), etc. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 26 Sep 2005, 04:18) Normal vorbind, o pauza iti da ocazia sa compari cum e cu ea vs. cum e fara ea, sa te gindesti la relatie fara implicare sau presiuni imediate, sa te gindesti ce ai vrea sa se schimbe in relatie (la tine si la ea), etc. Si sa-ti faci de cap! ![]() (n-am putu rezista, dar rog un moderator sa stearga asta pana nu se apuca google sa cacheze, ca cine stie cum ajunge cealalta 0,5 a mea pe aici... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
QUOTE(Lexy @ 19 Sep 2005, 18:23) Bataia e rupta din rai zic unii ![]() Sa vezi cum se bat intelectualii, noaptea pe muteste , sa nu faca zgomot sa auda vecinii sau copilul , si asta timp de 12 ani , pana la majoratul copilului ( ca sa inteleaga ....) Caz absolut real , ea medic , el inginer , ea se interna din cand in cand sa-si trateze nevroza , el se drinkuia bine sa uite de ,, toapa " de acasa , apoi se interna pentru dezalcoolizare... I-am avut internati pe amandoi in cursul anilor ... QUOTE(paulp @ 22 Sep 2005, 11:07) Iar daca o relatie are la baza dragostea adevarata (iubirea aia ucigasa, care te face sa nu te gindesti decit la ea/el) atunci poti trece peste toate greutatile ![]() De asta eu dupa 13 ani de casnicie imi iubesc sotia ca-n prima zi cind am cunoscut-o ![]() Nu toti avem un fotomodel de nevasta ... ![]() Dupa ce isi tripleaza greutatea avuta la nunta sa te vad .... ![]() Daca mai reusesti sa o aduci la orgasm cand va implini 125 kg , atunci esti un barbat adevarat ! Oricine este in stare de o erectie in fata ( sau spatele ) lui Nicoleta Luciu , sa te vad cum reactionezi la o hoasca de 67 de ani care iti spune ca nu si-a trait inca viata ... Fii perseverent , dupa ceva timp ai aceiasi senzatie cand pui mana pe fundul tau sau al ei nevestei... ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
AND |
![]()
|
Yaiks!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
V-ati tacanit cu totii! Femeile daca nu vor bani, nu vor sa se plictiseasca! Si ca sa nu se plictiseasca, iti trebuie imaginatie.. Dupa ce treci de scos in oras, restaurant, cafenele, zoo( e buna asta...), circ ( si asta e super..) ele TOT se vor plictisi!
Ce trebuie facut? Simplu: interesul lor asupra noastra este invers proportional cu interesul pe care il acordam noi! Cu alte cuvinte: cu cat esti mai neintersat de o femeie, cu atat ea va fi mai intersata de tine! In cazul de fata... Hmm... Le lasam in pace 2-3 zile si vin ele la noi ... Works every time! PS: dupa ce se intorc trebuie reluata partea cu restaurantu, Mall, Sinaia... Ca nici in extrema cealalta nu e bine! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
i-auzi...cum musca realitatea din om
![]() cand stateam inca in orasul natal si aveam vreo cativa ani, dar nu multi, pe baiatul vecinului de deasupra il bateau zilnic, ora 15:00 dupa-amiaza exact. Aproape ca-ti puteai potrivi ceasul dupa urletele aluia. Principiul era cred ceva de genul "bataia caleste", asa ca il rupeau pe asta chit c-o fi facut sau n-o fi facut ceva. Copilul ala e o scursura acuma, nu e bun nici de capac de canal. Cateodata seara auzeam si extazele nevestei, in sufragerie (eu stateam pana mai tarziu si citeam)... eh, daca i-ati fi vazut...daca ati fi vazut alta megafamilie, cu pustul ala care a invatat sa vorbeasca cu putin inainte de a merge la scoala, cum ii taia pe la 12 ani rochiile mamei cu lama (tot sifonierul) deoarece asta se culca cu jumate din membrii cercului armatei...pustiul ala e homo acuma, probabil ca o fi genetica treaba, nu zic nu, nici nu ma bag. si toooone de alte chestii, loooooove is all around, unele mini, mica importanta, dar oricum...chestiile astea se fac tot cu capul in primul rand, altfel you have all God's chances to end up in the mad house, really. Sanatate si da, ia niste flori doamnei (omul cu problema), posibil sa mearga. ![]() vorba cantecului: "De ce nu-mi spuuuui Ca maaaaa adori... Sa-mi iei si tuuuuuuu Fo' doooooua flori..." P.S.: extindeti vorba aia despre Romania cam la modul urmator: avem o lume a naibii de misto (ma rog, din ce in ce mai putin) - pacat ca e populata. This post has been edited by Lolek: 26 Sep 2005, 22:11 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
OffTopic:
QUOTE(Vlad Georgescu @ 26 Sep 2005, 04:18) Te trag de urechi( ![]() ![]() ![]() /offtopic On Topic: In principiu, femeile vor foarte multa diversitate. Chiar si gesturi minore, dar sa iesiti din monotonie. Cum simte un pic de plictiseala, cum se uita dupa altii. Cum se rezolva asta, depinde de imaginatia fiecaruia. Bafta la tinut 1/2-ul aproape. |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Sa nu exageram !
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(paulp @ 22 Sep 2005, 10:07) Lexy, eu am un principiu, daca dragoste nu e nimic nu e ![]() Iar daca o relatie are la baza dragostea adevarata (iubirea aia ucigasa, care te face sa nu te gindesti decit la ea/el) atunci poti trece peste toate greutatile ![]() Eu nu cred in principiul: sa ne intelegem noi, ca dragostea vine si ea. Iubirea este sau nu este, nu vine mai tirziu. De asta eu dupa 13 ani de casnicie imi iubesc sotia ca-n prima zi cind am cunoscut-o ![]() Perfect de acord cu tine!... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE Nu toti avem un fotomodel de nevasta ... biggrin.gif Dupa ce isi tripleaza greutatea avuta la nunta sa te vad .... tongue.gif Daca mai reusesti sa o aduci la orgasm cand va implini 125 kg , atunci esti un barbat adevarat ! Oricine este in stare de o erectie in fata ( sau spatele ) lui Nicoleta Luciu , sa te vad cum reactionezi la o hoasca de 67 de ani care iti spune ca nu si-a trait inca viata ... Fii perseverent , dupa ceva timp ai aceiasi senzatie cand pui mana pe fundul tau sau al ei nevestei... Daca esti un barbat adevarat si iti iubesti sotia si ea te iubeste pe tine, nu va ajunge la 125 kg ![]() Chestia e reciproca ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
... de parca ti-ar mai arde de asa ceva. Neeeee, importanta-i berea.
Acu' serios. Daca reuseste sa se mentina la 60 de kg si sa fie frumoasa in continuare, cred ca de pe la 120 de kile in sus nu se mai uita la tine. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba se uita, daca asa erai cand te-a luat
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
elro |
![]()
|
cunosc un cuplu,cand s-au casatorit el era slabut,si dupa cativa ani s-a ingrasat ,dar ea tot il iubeste,chiar daca din cauza greutatii pe care o are mai este si bolnav si trebuie sa ai ba grija de el...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Marius |
![]()
|
Vorbeam pe aici de lipsa de respect fata de corpul tau, fata de persoana de langa tine, chiar de nesimtire. Nicidecum de probleme de sanatate sau de corpuri de stripperi de 1,90 m si 130 de kg. Cel putin eu. (cred ca si Paul)
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu nu, eu am doar 1.72, 70 kg
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai ai timp!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marius |
![]()
|
Eu am 1.80, crezi ca mai am timp ?
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
S-o fi zis nu s-o fi zis, sa incerc totusi:
Celibatarul, vine seara tarziu acasa, deschide frigiderul: - Aceeasi mancare, mai bine ma culc Cel cu vechime in casnicie, vine tot seara tarziu acasa, ridica plapuma: - Aceeasi femeie, mai bine mananc. ![]() Echilibrul e esential (sau echilibristica, nu stiu). De multe ori insa unul se straduieste sa mentina flacara (sau ce e in capul lui acolo) si celalalt ar prefera ceva mai la relanti, sau - doamne fere' - altceva. E o situatie cam delicata, sa nu zic disperata, si poate degenera destul de frecvent in conjunctura "sclav si despot". Oricum cine consimte sa intre in postura de sclav a cam pierdut meciul. :argue Pe la Discovery spuneau ca s-a putut determina stiintific ca flacara de inceput dureaza 3-4 ani, dupa aia e altceva, daca e sa fie (nu ma refer la puscaria data de obligatii, aia poate fi bonus, dupa caz). Faza e ca la unii nevoia de o noua "chimie" ii face sa tot "copilareasca". ![]() Omu' e o fiinta monogama ... cica. Oare? ![]() Cica femeile ar avea nevoie de vreo 4 barbati, parca. Si daca imi amintesc bine reportajul, suna cam asa: Unul nebun la inceput de care sa se indragosteasca si sa faca tot felul de nebunii in tinerete, unul mai apoi cu potential si gene bune care sa le faca copii, un altul cumsecade si plin de resurse cu care sa ii creasca si apoi unul calm si linistit la batranete. ![]() Barbatii ar avea nevoie de vreo 10 femei pe an si de preferat toate sa fie "bune" si candide (nu albicans), si in primul rand mereu noi si proaspete.javascript ![]() Imi mai aduc aminte de o statistica interesanta care spunea ca media partenerilor de sex pe plan european e undeva pe la 30, in timp ce in Romania e sub 10. Eu zic sa sprijinim integrarea cu mai multa daruire. Problema este ca femeile au nevoie de vreo 4 barbati si barbatii de cat mai multe zeci ( sa fim modesti). Asta e discriminare! e dezechilbru pe piata. Dar lasa ca ele nu prea spun tot, sau campioanele sunt scoase din statistici ca valori extreme. Oricum cel putin prin adolescenta pentru ele tu esti mereu al doilea, au mai avut doar un prieten. Si on topic. Cum sa le impacam? Pai depinde cine/ce le-a suparat. Exista o perioada in care simpla prezenta a celuilalt e ca rasaritul soarelui. In cazul asta nu e nevoie decat sa fiti prezenti. Exista o alta perioada in care descoperirea de cont de trei salarii nu face fata. In cazul asta probabil mai apelati si la o ruda. Dar tot visati dupa situatia in care simpla voastra prezenta lumina fata celuilalt, recunoasteti-o. ![]() Si acum ma intorc in dormitor, ca pe la frigider am trecut. ![]() This post has been edited by JORJ: 27 Sep 2005, 21:41 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JORJ @ 27 Sep 2005, 22:36) Coane, nu mai tii minte tot: au mai avut un singur prieten, cu care au facut-o doar o data si nu le-a placut! Adevarul e ca nu ti-ar cadea bine sa auzi: esti al 342-lea, sau esti al 23-lea, sau esti primul azi ![]() This post has been edited by tatabobu: 28 Sep 2005, 09:14 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 19:37 |