DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 3 4 5 6 7 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Legat de consoartele noastre, cum sa le impacam.....

AND
post 26 Sep 2005, 00:33
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Ori te vezi cu alte persoane , ori iti dedici timpul activitatilor profesionale . Insa fraza asta in general inseamna o despartire clara . "Hai sa luam o pauza" ..e vrajala ph34r.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 26 Sep 2005, 00:45
Post #122

Membru erectil

"Te iubesc, dar simt nevoia sa stam o vreme despartiti".
Pamela, gagica lu Bobi Iuing, o data la doua-trei episoade. smile.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
elro
post 26 Sep 2005, 00:50
Post #123

Membru

From: Ct

QUOTE(AND @ 26 Sep 2005, 00:33)
Ori te vezi cu alte persoane , ori iti dedici timpul activitatilor profesionale . Insa fraza asta in general inseamna o despartire clara . "Hai sa luam o pauza" ..e vrajala  ph34r.gif
*

smile.gif ai un strop de adevar,dar daca persoana respectiva are niste probleme pe care trebuie sa le rezolve,si o mai stresezi si tu cu(hai sa ne intalnim...etc.)si sa stii ca este stresata si ingrijorata de problemele ei o mai stresezi si tu...(acum depinde de la persoana la persoana)poate nu toti gandesc asa

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
AND
post 26 Sep 2005, 01:09
Post #124

Membru autentic

Alo , nene .. pai aici vorbim de un cuplu adevarat sau de un baiat si o fata de 17 ani fiecare , care habar n-au ce inseamna o relatie? smile.gif Ei doi intradevar pot lua o pauza .. sau orice alt cuplu care nu se iubesc. Insa intr-o relatie bazata pe dragoste , sa mai si zici ca vrei sa iei o pauza.. e clar despartire!

Sanatate!

Edit: Cand iubesti pe cineva , nu ai cum sa vrei sa nu fi langa ea/el ! Nu conteaza prin ce greutati treci , ai nevoie de persoana iubita langa tine , nu departe de tine.

This post has been edited by AND: 26 Sep 2005, 01:11

--------------------
+
elro
post 26 Sep 2005, 01:18
Post #125

Membru

Cand iubesti pe cineva , nu ai cum sa vrei sa nu fi langa ea/el ! Nu conteaza prin ce greutati treci , ai nevoie de persoana iubita langa tine , nu departe de tine.
perfecta dreptate,dar am mai zis si o mai zic,depinde de la persoana la persoana sau de la cuplu la cuplu

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 26 Sep 2005, 03:18
Post #126

/----\ <--- Logan

Am si eu un hint in legatura cu relatiile: e bine sa fii atent la ce isi doreste ea, si sa-i oferi acele lucruri, nu sa-i oferi ce iti doresti tu sau ce crezi tu ca ar trebui sa-si doreasca ea sau ce crezi tu ca e mai bine pentru ea.

Eu pentru scopul asta tin un fisier pe PDA.. in care imi notez.. ii plac cartile de autorii cutare si cutare.. isi doreste X, Y, Z, etc. De multe ori sint chestii marunte dar care ii aduc multe bucurii.

QUOTE(rcosmin @ 26 Sep 2005, 01:29)
ce inseamna de fapt,o pauza intr-o relatie?de exemplu iti zice:"Auzi hai sa luam o pauza in relatia noastra ca.....,dupa care reluam relatia"
Ce se intampla in acest timp?
*

Inseamna ca ai si tu timp sa respiri, sa traiesti si sa te odihnesti, nu te mai sufoca, nu te mai intilnesti cu ea sa iti faci nervii prastie, etc. Asta cinic vorbind.

Normal vorbind, o pauza iti da ocazia sa compari cum e cu ea vs. cum e fara ea, sa te gindesti la relatie fara implicare sau presiuni imediate, sa te gindesti ce ai vrea sa se schimbe in relatie (la tine si la ea), etc.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
Marty
post 26 Sep 2005, 08:53
Post #127

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(Vlad Georgescu @ 26 Sep 2005, 03:18)
Normal vorbind, o pauza iti da ocazia sa compari cum e cu ea vs. cum e fara ea
*

Pardon: cum e cu ea vs. cum e cu alta. rolleyes.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ovidiusoft
post 26 Sep 2005, 09:08
Post #128

Membru de sub patura

QUOTE(Vlad Georgescu @ 26 Sep 2005, 04:18)
Normal vorbind, o pauza iti da ocazia sa compari cum e cu ea vs. cum e fara ea, sa te gindesti la relatie fara implicare sau presiuni imediate, sa te gindesti ce ai vrea sa se schimbe in relatie (la tine si la ea), etc.
*

Si sa-ti faci de cap! biggrin.gif

(n-am putu rezista, dar rog un moderator sa stearga asta pana nu se apuca google sa cacheze, ca cine stie cum ajunge cealalta 0,5 a mea pe aici... smile.gif )

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Marius
post 26 Sep 2005, 09:14
Post #129

Membru autentic

Da' tu cate 0,5 ai ? biggrin.gif

QUOTE(rcosmin @ 25 Sep 2005, 19:30)
nop...te inseli,este complet adevarat ce am scris,nu am inventat nik
*

Nu m-am referit la tine. Ma refeream ca pustii/adolescentii mai si exagereaza cu laudele.

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
ovidiusoft
post 26 Sep 2005, 09:40
Post #130

Membru de sub patura

QUOTE(Marius @ 26 Sep 2005, 10:14)
Da' tu cate 0,5 ai ?  biggrin.gif
*

EU sunt cealalta jumatate tongue.gif Mi-ai stricat momentul de romantism pe net....

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Luka
post 26 Sep 2005, 15:02
Post #131

Membru autentic

QUOTE(ovidiusoft @ 26 Sep 2005, 09:40)
EU sunt cealalta jumatate tongue.gif Mi-ai stricat momentul de romantism pe net....
*

Pai si umbli asa, jumate de om pe net?

--------------------
Renault Laguna II 2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP
Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
+
Ghidioneanu
post 26 Sep 2005, 21:21
Post #132

Membru autentic

From: IS

QUOTE(Lexy @ 19 Sep 2005, 18:23)
Bataia e rupta din rai zic unii smile.gif ...parerea mea ca este o metoda cel putin barbara si de ultima speta.Prefer sa ma gandesc ca doar betivanii aia de 2 lei casatoriti cu vanzatoare din piata fac asa ceva....
*

Sa vezi cum se bat intelectualii, noaptea pe muteste , sa nu faca zgomot sa auda vecinii sau copilul , si asta timp de 12 ani , pana la majoratul copilului ( ca sa inteleaga ....) Caz absolut real , ea medic , el inginer , ea se interna din cand in cand sa-si trateze nevroza , el se drinkuia bine sa uite de ,, toapa " de acasa , apoi se interna pentru dezalcoolizare... I-am avut internati pe amandoi in cursul anilor ...

QUOTE(paulp @ 22 Sep 2005, 11:07)

Iar daca o relatie are la baza dragostea adevarata (iubirea aia ucigasa, care te face sa nu te gindesti decit la ea/el) atunci poti trece peste toate greutatile smile.gif

De asta eu dupa 13 ani de casnicie imi iubesc sotia ca-n prima zi cind am cunoscut-o wink.gif
*

Nu toti avem un fotomodel de nevasta ... biggrin.gif
Dupa ce isi tripleaza greutatea avuta la nunta sa te vad .... tongue.gif
Daca mai reusesti sa o aduci la orgasm cand va implini 125 kg , atunci esti un barbat adevarat !
Oricine este in stare de o erectie in fata ( sau spatele ) lui Nicoleta Luciu , sa te vad cum reactionezi la o hoasca de 67 de ani care iti spune ca nu si-a trait inca viata ...
Fii perseverent , dupa ceva timp ai aceiasi senzatie cand pui mana pe fundul tau sau al ei nevestei...
04.gif

--------------------
Ford Focus 2007, 1,8 TDCI 115 cp - IS-xx-xx
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
+
AND
post 26 Sep 2005, 21:27
Post #133

Membru autentic

Yaiks! unsure.gif

--------------------
+
Adrian_Solenza
post 26 Sep 2005, 22:03
Post #134

Solenza... prima iubire!

From: Buc (Ap. Patriei)

V-ati tacanit cu totii! Femeile daca nu vor bani, nu vor sa se plictiseasca! Si ca sa nu se plictiseasca, iti trebuie imaginatie.. Dupa ce treci de scos in oras, restaurant, cafenele, zoo( e buna asta...), circ ( si asta e super..) ele TOT se vor plictisi!

Ce trebuie facut? Simplu: interesul lor asupra noastra este invers proportional cu interesul pe care il acordam noi! Cu alte cuvinte: cu cat esti mai neintersat de o femeie, cu atat ea va fi mai intersata de tine!

In cazul de fata... Hmm... Le lasam in pace 2-3 zile si vin ele la noi ... Works every time!

PS: dupa ce se intorc trebuie reluata partea cu restaurantu, Mall, Sinaia... Ca nici in extrema cealalta nu e bine!

--------------------
Citroen C3 1.4Hdi 2011 - Inca numere rosii...
+
Lolek
post 26 Sep 2005, 22:06
Post #135

Ignorog

i-auzi...cum musca realitatea din om smile.gif (la postul lui Ghidioneanu ma refer)

cand stateam inca in orasul natal si aveam vreo cativa ani, dar nu multi, pe baiatul vecinului de deasupra il bateau zilnic, ora 15:00 dupa-amiaza exact. Aproape ca-ti puteai potrivi ceasul dupa urletele aluia. Principiul era cred ceva de genul "bataia caleste", asa ca il rupeau pe asta chit c-o fi facut sau n-o fi facut ceva. Copilul ala e o scursura acuma, nu e bun nici de capac de canal.

Cateodata seara auzeam si extazele nevestei, in sufragerie (eu stateam pana mai tarziu si citeam)...

eh, daca i-ati fi vazut...daca ati fi vazut alta megafamilie, cu pustul ala care a invatat sa vorbeasca cu putin inainte de a merge la scoala, cum ii taia pe la 12 ani rochiile mamei cu lama (tot sifonierul) deoarece asta se culca cu jumate din membrii cercului armatei...pustiul ala e homo acuma, probabil ca o fi genetica treaba, nu zic nu, nici nu ma bag.

si toooone de alte chestii, loooooove is all around, unele mini, mica importanta, dar oricum...chestiile astea se fac tot cu capul in primul rand, altfel you have all God's chances to end up in the mad house, really.

Sanatate si da, ia niste flori doamnei (omul cu problema), posibil sa mearga. smile.gif
vorba cantecului:
"De ce nu-mi spuuuui
Ca maaaaa adori...
Sa-mi iei si tuuuuuuu
Fo' doooooua flori..."

P.S.: extindeti vorba aia despre Romania cam la modul urmator: avem o lume a naibii de misto (ma rog, din ce in ce mai putin) - pacat ca e populata.

This post has been edited by Lolek: 26 Sep 2005, 22:11

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
powerx
post 26 Sep 2005, 22:11
Post #136

Membru

From: Iasi sau Vaslui

OffTopic:
QUOTE(Vlad Georgescu @ 26 Sep 2005, 04:18)
isi doreste X, Y, Z
*

Te trag de urechi( biggrin.gif biggrin.gif ). Ce aveti cu masina mea, a? laugh.gif
/offtopic
On Topic: In principiu, femeile vor foarte multa diversitate. Chiar si gesturi minore, dar sa iesiti din monotonie. Cum simte un pic de plictiseala, cum se uita dupa altii.
Cum se rezolva asta, depinde de imaginatia fiecaruia.
Bafta la tinut 1/2-ul aproape.

--------------------
Logan Ambition Verde cameleon 2005 - VS-23-XYZ
Mic si rau, mai mult mic decat rau.
+
Vlad Georgescu
post 26 Sep 2005, 23:37
Post #137

/----\ <--- Logan

QUOTE(powerx @ 26 Sep 2005, 23:11)
On Topic: In principiu, femeile vor foarte multa diversitate. Chiar si gesturi minore, dar sa iesiti din monotonie. Cum simte un pic de plictiseala, cum se uita dupa altii.
*

E clar! Trebuie batuta in fiecare zi altfel!

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
SilviuB
post 27 Sep 2005, 07:45
Post #138

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Sa nu exageram ! tongue.gif

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
chichi
post 27 Sep 2005, 10:37
Post #139

Membru

From: Braila

QUOTE(paulp @ 22 Sep 2005, 10:07)
Lexy, eu am un principiu, daca dragoste nu e nimic nu e wink.gif

Iar daca o relatie are la baza dragostea adevarata (iubirea aia ucigasa, care te face sa nu te gindesti decit la ea/el) atunci poti trece peste toate greutatile smile.gif

Eu nu cred in principiul: sa ne intelegem noi, ca dragostea vine si ea. Iubirea este sau nu este, nu vine mai tirziu.

De asta eu dupa 13 ani de casnicie imi iubesc sotia ca-n prima zi cind am cunoscut-o wink.gif
*

Perfect de acord cu tine!... smile.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.2V 2012 - BR
+
paulp
post 27 Sep 2005, 10:44
Post #140

Bagator de seama!

From: Iasi

Nu toti avem un fotomodel de nevasta ... biggrin.gif
Dupa ce isi tripleaza greutatea avuta la nunta sa te vad .... tongue.gif
Daca mai reusesti sa o aduci la orgasm cand va implini 125 kg , atunci esti un barbat adevarat !
Oricine este in stare de o erectie in fata ( sau spatele ) lui Nicoleta Luciu , sa te vad cum reactionezi la o hoasca de 67 de ani care iti spune ca nu si-a trait inca viata ...
Fii perseverent , dupa ceva timp ai aceiasi senzatie cand pui mana pe fundul tau sau al ei nevestei...

Daca esti un barbat adevarat si iti iubesti sotia si ea te iubeste pe tine, nu va ajunge la 125 kg wink.gif
Chestia e reciproca smile.gif Daca tu ai 150 kg, burta pina la TV si rigii dupa fiecare bere de te aud vecinii de la 4, si ea 60 kg si frumoasa foc si cam cum crezi ca se va uita la tine cind ii propui o partida de amor, eventual dupa ce ai crapat in tine un pui intreg la rotisor, uns din belsug cu mujdei de usturoi smile.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Marius
post 27 Sep 2005, 11:15
Post #141

Membru autentic

... de parca ti-ar mai arde de asa ceva. Neeeee, importanta-i berea.

Acu' serios. Daca reuseste sa se mentina la 60 de kg si sa fie frumoasa in continuare, cred ca de pe la 120 de kile in sus nu se mai uita la tine.

--------------------
+
tatabobu
post 27 Sep 2005, 11:16
Post #142

membru

Ba se uita, daca asa erai cand te-a luat wink.gif.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
elro
post 27 Sep 2005, 11:36
Post #143

Membru

cunosc un cuplu,cand s-au casatorit el era slabut,si dupa cativa ani s-a ingrasat ,dar ea tot il iubeste,chiar daca din cauza greutatii pe care o are mai este si bolnav si trebuie sa ai ba grija de el...

--------------------
+
Marius
post 27 Sep 2005, 11:52
Post #144

Membru autentic

Vorbeam pe aici de lipsa de respect fata de corpul tau, fata de persoana de langa tine, chiar de nesimtire. Nicidecum de probleme de sanatate sau de corpuri de stripperi de 1,90 m si 130 de kg. Cel putin eu. (cred ca si Paul) biggrin.gif

--------------------
+
paulp
post 27 Sep 2005, 12:35
Post #145

Bagator de seama!

From: Iasi

Eu nu, eu am doar 1.72, 70 kg smile.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Sony
post 27 Sep 2005, 16:40
Post #146

Membru autentic

From: Ban Land

Mai ai timp! laugh.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Marius
post 27 Sep 2005, 19:13
Post #147

Membru autentic

Eu am 1.80, crezi ca mai am timp ? laugh.gif

--------------------
+
JORJ
post 27 Sep 2005, 21:36
Post #148

Membru autentic

S-o fi zis nu s-o fi zis, sa incerc totusi:
Celibatarul, vine seara tarziu acasa, deschide frigiderul:
- Aceeasi mancare, mai bine ma culc
Cel cu vechime in casnicie, vine tot seara tarziu acasa, ridica plapuma:
- Aceeasi femeie, mai bine mananc. lurk0000.gif

Echilibrul e esential (sau echilibristica, nu stiu). De multe ori insa unul se straduieste sa mentina flacara (sau ce e in capul lui acolo) si celalalt ar prefera ceva mai la relanti, sau - doamne fere' - altceva. E o situatie cam delicata, sa nu zic disperata, si poate degenera destul de frecvent in conjunctura "sclav si despot". Oricum cine consimte sa intre in postura de sclav a cam pierdut meciul. :argue

Pe la Discovery spuneau ca s-a putut determina stiintific ca flacara de inceput dureaza 3-4 ani, dupa aia e altceva, daca e sa fie (nu ma refer la puscaria data de obligatii, aia poate fi bonus, dupa caz).

Faza e ca la unii nevoia de o noua "chimie" ii face sa tot "copilareasca". wub.gif

Omu' e o fiinta monogama ... cica. Oare? wink.gif

Cica femeile ar avea nevoie de vreo 4 barbati, parca. Si daca imi amintesc bine reportajul, suna cam asa: Unul nebun la inceput de care sa se indragosteasca si sa faca tot felul de nebunii in tinerete, unul mai apoi cu potential si gene bune care sa le faca copii, un altul cumsecade si plin de resurse cu care sa ii creasca si apoi unul calm si linistit la batranete. unsure.gif

Barbatii ar avea nevoie de vreo 10 femei pe an si de preferat toate sa fie "bune" si candide (nu albicans), si in primul rand mereu noi si proaspete.javascript 052.gif

Imi mai aduc aminte de o statistica interesanta care spunea ca media partenerilor de sex pe plan european e undeva pe la 30, in timp ce in Romania e sub 10. Eu zic sa sprijinim integrarea cu mai multa daruire.

Problema este ca femeile au nevoie de vreo 4 barbati si barbatii de cat mai multe zeci ( sa fim modesti). Asta e discriminare! e dezechilbru pe piata. Dar lasa ca ele nu prea spun tot, sau campioanele sunt scoase din statistici ca valori extreme. Oricum cel putin prin adolescenta pentru ele tu esti mereu al doilea, au mai avut doar un prieten.

Si on topic.
Cum sa le impacam? Pai depinde cine/ce le-a suparat. Exista o perioada in care simpla prezenta a celuilalt e ca rasaritul soarelui. In cazul asta nu e nevoie decat sa fiti prezenti. Exista o alta perioada in care descoperirea de cont de trei salarii nu face fata. In cazul asta probabil mai apelati si la o ruda.
Dar tot visati dupa situatia in care simpla voastra prezenta lumina fata celuilalt, recunoasteti-o. 017.gif

Si acum ma intorc in dormitor, ca pe la frigider am trecut. lurk0000.gif

This post has been edited by JORJ: 27 Sep 2005, 21:41

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
Marty
post 27 Sep 2005, 22:21
Post #149

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(JORJ @ 27 Sep 2005, 21:36)
Oricum cel putin prin adolescenta  pentru ele tu esti mereu al doilea, au mai avut doar un prieten.
*

Iar daca esti indeajuns de beat sau prost facut gramada, afli cu stupoare ca ai fost...PRIMUL. wink.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
tatabobu
post 28 Sep 2005, 09:13
Post #150

membru

QUOTE(JORJ @ 27 Sep 2005, 22:36)
Oricum cel putin prin adolescenta  pentru ele tu esti mereu al doilea, au mai avut doar un prieten.
*

Coane, nu mai tii minte tot: au mai avut un singur prieten, cu care au facut-o doar o data si nu le-a placut!
Adevarul e ca nu ti-ar cadea bine sa auzi: esti al 342-lea, sau esti al 23-lea, sau esti primul azi tongue.gif

This post has been edited by tatabobu: 28 Sep 2005, 09:14

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
7 Pages « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 19:37
Forum Renault