dacia supernova SuperSport, eu Robotu!
![]() ![]() ![]() |
dacia supernova SuperSport, eu Robotu!
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mariusica! Te spun lui Klaus ca i-ai sters postul. Vezi ca el are o guma mai mare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 790 Joined: 10 December 12 ![]() |
domnu KLAUS Sa vb cu Mana nu cu mine.
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(zoics @ 16 Jul 2013, 18:17) foarte misto ceasurile suplimentare. ai pus si in dreapta pentru pasager? ce afiseaza? cai/consum/viteza/forta G? punctu G 17 Jul 2013, 18:31: QUOTE(Pisleagmarius @ 17 Jul 2013, 18:13) indeminaticu-le This post has been edited by M.C.: 17 Jul 2013, 16:31 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mana e aia cu cincilindice ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
da.....
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
revin
QUOTE(Pisleagmarius @ 16 Jul 2013, 14:34) ce zici tu in primu rand nu se mai aplica in ziua de azi. in al 2 lea rand aratami tu unde vezi holzsuruburile si eu le mananc ! la 1.: Poti sa-mi dai niste exemple de borduri in culori cu contrast mare, tipatoare, din fabrica? la 2.: Sa-ti trimit un ketchup, ceva, sa mearga mai usor? Sa scriu pe el si forma corecta "arata-mi"? Ce e asa deranjant la intrebarile mele? Nu ai sange in instalatie sa-ti asumi afirmatiile? De ce nu ti le poti argumenta? Nu ai argumente? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Decât te tachinează.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
eu imi asum toata responsabilitatea. da nu raspund la intrebari aiurea si la misto puse de un Om, mai odihnit ca mine.
|
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
l@u |
![]()
|
naspa ! tuningul iti ia din timpul de odihna !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
pentru mine e o Relaxare !
|
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
l@u |
![]()
|
io am imbatranit , prioritatile s-au schimbat !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
toti imbatranim.... da pana atunci mai e....si vreau sa am amintirii frumoase.
|
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E aiurea intrebarea mea in care te rugam sa dai niste exemple care sa-ti sustina afirmatiile?
Ai sustinut ca acum nu se mai mai aplica cromatica fara contraste stridente, fara culori intense. Deci per-a-contrario ai sutinut ca exista mai multe exemple de borduri cu cromatica cu contraste puternice si culori tipatoare. Poti sa-ti argumentezi aceasta opine cu niste exemple? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
metalică.
17 Jul 2013, 20:37: metalizată. 17 Jul 2013, 20:37: metanol. This post has been edited by Markos: 17 Jul 2013, 19:37 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
te ajuta la ceva exemplele mele. cum nici intrebarile tele nu ma ajuta la nimik....
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
Markos |
![]()
|
Cum e în buletin, Pisleag, Pîsleag, Pișleag sau Pîșleag?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Chisleag !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
l@u |
![]()
|
nu mai sterge ca nu mai are nici un farmec topicu'
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Crecă Pișleag.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
hal.... de amintire.......
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Pisleagmarius @ 17 Jul 2013, 19:37) te ajuta la ceva exemplele mele. cum nici intrebarile tele nu ma ajuta la nimik.... ![]() M-ar ajuta. M-as mai pune si eu la zi ca am crezut ca sunt asa de batran ca nu mai sunt actualizat cu noile descoperiri din cromatica, cu noile tendinte. Am avut impresia ca ale mele cunostinte sunt retardate si ca ar fi noutati in materie care ar putea sa ma surprinda. E credeam ca as avea ceva de invatat, cand de fapt ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
tine aproape si o sa ramai surprins . dar... nu mai cere detali. ca sunt prea tanar sa am rabdare sa invat pe cineva. doar ce se vede in poze.FURI daca ma intelegi.
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Colega Pasleagmarius,detaliile fac diferenta!
![]() Nu te mai da lovit. Nu toti suntem pusi la punct cu ultimele trenduri in materie. Furam noi,dar daca nu ne dai cat mai multe amanunte,ramanem fara marfa de furat. ![]() Fii cat mai darnic si-ti vom fi recunoscatori! Respectfully yours,M! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
spre exemplu, suruburile sunt de la bricostore sau dedeman?
vopseaua, galeata sau spray? maciulia, tifon sau gips? sigla bemfe, ciordeala sau picasso de fundul curtii? |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:54 |