CD unit - Radiosat 6000
![]() ![]() ![]() |
CD unit - Radiosat 6000
db |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|||
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
pare un fel de clema care cand e cd-ul introdus face "ceva". poate dasca ai face o poza cu locul unde ai gasit intrbuintarea ne-am da seama mai bine.
Poate are rol de a skoate din functiune mecanismul de "ejectare" a cd-ului dupa ce este introdus reactivandu-se la apasarea butonului eject. Altceva nu stiu ce sa spun pana nu vad cum arata si inauntru ![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
db |
![]()
|
Revin cu poze.
1 - vedere din fata 1.jpg ( Size: 73.28k ) Number of downloads: 105 2 - partea mecanica 2.jpg ( Size: 89.66k ) Number of downloads: 91 3 - partea optica 3.jpg ( Size: 95.91k ) Number of downloads: 59 4 - partea mecanica fara plastic 4.jpg ( Size: 85.23k ) Number of downloads: 25 5 - plasticul de unde apartinea piesa (parerea mea) nu am vazut plastic asemanator prin preajma 5.jpg ( Size: 109.58k ) Number of downloads: 31 6 - cele doua piese 6.jpg ( Size: 63.76k ) Number of downloads: 17 7 - piesele recompuse 7.jpg ( Size: 64.28k ) Number of downloads: 14 9 - partea metalica si partea de plastic a piesei "in plus" 9.jpg ( Size: 40.9k ) Number of downloads: 16 Daca e corect unde am banuit eu ca i-ar fi locul, stie cineva care ii este si rolul? In opinia mea respectiva piesa ar fi protectia pentru a evita incarcarea a doua Cd-uri simultan. Altfel nu-i vad nici un rost. Respectiva se poate roti 90 grade si in mijloc are un mic resort (tabla decupata si indoita) pentru revenire. PS Scuze de utilizarea spatiului. Daca este rabdare, dupa ce rezolv problema se poate sterge. Azi i-l montez la loc in carcasa originala si i-l testez. |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
db |
![]()
|
Montat, testat, merge!
Intrebarea ramane. La ce foloseste "zdranganeaua"? Edit Rog un moderator sa stearga acest topic maine in caz ca nu exista vreo idee referitoare la utilitatea piesei. Multumesc. This post has been edited by db: 15 Sep 2005, 15:47 |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia incearca sa bagi un cd si sa-i dai play. Dupa ce o ia, mai ia un cd si incearca sa-l introduci in unitate. daca vei reusi acest lucru fara efort, e clar ca piesa respectiva impiedica alimentarea playerului cu mai mult de un cd
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
db |
![]()
|
Am incercat si nu merge sa bag alt CD. Are o parghie care blocheaza intrarea unui nou CD.
Am incercat la Philips pentru spare parts si au rasppuns ca nu ofera nimic. Nici documentatie si nici piese de schimb pentru unitatea de CD, se schimba integral. Cum unitatea merge si nu sare cand mai merg pe drumuri denivelate, cred ca bine sa am parti de rezerva. |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@db: piesa aia nu e cumva un fel de limitator de cursa pentru capul de citire ?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
db |
![]()
|
@ Illusi0n: nu cred, toata partea de citire se separa de carcasa in timpul citirii.
Uita-te in poza 3 din postul 3. Acolo este toata partea de citire. Practic in timpul functionarii CDul sta in cele 3 amortizoare de soc si 5 arcuri. Capul de citire se misca pe un surub. |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:16 |