Clio Symbol 1.4
![]() ![]() |
Clio Symbol 1.4
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu tine. Pierzi garantia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce garantie? Ca oricum e plin cu muzica piratata.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
Deci cateva replici 0 concluzii...
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dimensiunile la sculele astea sint cam standard. Asa ca rasfoieste putin netul si ia-ti ceva proiectat inainte de 1981 toamna. Reno cam pe acolo s-a oprit. Cu cititor de card si usb. Caz in care CD-ul devine perfect inutil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
Pai asa o rezolv repede , chiar aici pe forum e un baiat care vine cabluri aux etc.
Eu vroiam sa pastrez look-ul original, sau sa il imbunatatesc cu un mp3 player OE Cabasse , plus calitatea sunetului. Multi spun ca playerele astea mai noi , de pe megane sau clio , laguna etc nu sunt compatibile cu rapciugi gen Symbol din 2006. Ca si dimensinue sunt sigur ca se potrivesc in locasul din bord dar satelitul de comanda mai functioneaza? Ecranul de pe bord mai afiseaza ceva? |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Daca Cabasse-le este updatelist se pastreaza afisajul si comenzile de volan. Daca este tunerlist, nu mai se potriveste nimic.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
Salut!
M-am urcat pe masina tatalui meu, un clio 1.5 dci si am observat urmatoarele probleme: - ambreiajul este foarte tare; - timoneria schimbatorului de viteze este varza; Cum remediez problemele? Daca schimb tot ansamblul schimbator de viteze cadrul acela de plastic cu tot cu maneta se rezolva problema? |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
Am schimbat distributia - curea Contintech + rola - 269 ron;
- rulmeti fata Mapco + capete de bara Febi - 240 ton; - manopera + curea accesorii Dayco - 520 ron; Desi am schimbat rulmentii scartaitul persista , care ar fi motivul. Scartaie roata dreapta fata, nu tot timpul, cu precadere pe pietrisi. Masina are aprox 61.000 km si 7 ani, in rest e ok, consumul e cam marisor .... M-am trezit cu masina muscata de caine...da muscata plus zgarieturi pe aripile spate si bara. Probabil s-a ascun vreo pisica pe acolo si caninele turbat a muscat din masina. Cunosc inculpatul, a mai devastat o masina pe strada, mult mai rau...deh animal... This post has been edited by CT-05-DGP: 26 Aug 2013, 09:08 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
Salut!
N-am mai postat de ceva vreme pe aici! Masina merge, ma pregatesc de revizie. Am uitat ce cantitate de ulei intra in motor, 3-4 litri?? Ce ulei imi recomandati? Eu vreau sa bag Castrol dar de care? |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Un bidon de 4L de ulei iti ajunge. Eu am Castrol (nu mai stiu de care) , dar o sa trec pe MOTUL 6100 SYNERGIE.
http://www.car-parts.ro/piese-auto/ulei-mo...nergie-10w40-4l. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
99 ron 4 litri de ulei? Sigur nu e ulei de gatit?
La BMW dadeam 70 ron pe un litru? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sau il poti comanda de aici si iesi putin mai ieftin, avand transportul gratuit, spre deosebire de site-ul de mai sus.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@CT-05-DGP Nu e ulei de gatit
![]() Eu dau doar 99 de lei pe el, chiar daca mi-l aduce din Pitesti in Bucuresti. Dar eu am comandat si niste piese si am o suma destul de mare la care nu mi-a mai luat si banii de transport. Bafta! This post has been edited by UXE: 23 Jan 2014, 12:49 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CT-05-DGP @ 17 Jul 2013, 13:29) Salut! Am observat ca imi uruie rulmentii...la 58.000 km...incredibil..in fine am comandat rulmenti fata MAPCO. Stie Cineva cum sunt? Pe langa rulmenti am zis sa mai schimb capete de bara si bielete de directie, cand surpriza bieletele de directie sunt de doua tipuri, pt caseta de directie TRW si pt alt tip de caseta...WTF mari idioti asta de la Renault...noaptea mintii in toata splendoarea...cum dracu sa montezi doua feluri de caseta de directie pe aceeasi masina... in fine am lasat doar capetele de bara SWAG. Ce facem cu pompa servo, e mereu murdara de ulei, cine poate sa imi zica pe unde curge si cum remediem problema. Numai bine. ai rezolvat cu pompa servo? |
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
Salut!
Da am rezolvat, uleiul se pierde pe la sonda aia montata pe corpul pompei, mecanicul care a facut distributia a rezolvat cazul. Nu stiu cum , silicon sau o garnitura ceva. |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:39 |