Statistici despre spagile date la Politie
![]() ![]() ![]() |
Statistici despre spagile date la Politie
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Yep, am folosit metoda pentru o depasire a liniei continue. Militianul sustinea sus si tare ca imi ia permisul iar eu i-am spus ca ma nenoroceste deoarece trebuie sa ma servesc zilnic de masina. L-am "atentionat" cu 300000 si mi-a zis ca pe viitor sa nu se mai repete.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
La mine, la o depasire pe linia continua, meream spre Deva, dinspre Arad. Ma trage politaiul, io ies, ii spun diret
"Buna ziua, stiu, am gresit, deh, mai gresim, ca doar suntem oameni.." el ramane putin surprins: "stiti care e pedeapsa pt depa..." - "Da sefu, stiu, risc sa raman fara permis... am comis-o da ati vazut erau doua camioane ce scoteau fum greu...am avut impresia ca se termina linia continua si ca o sa pot depasi..." ![]() ... la car epolitaiul vine cu actele in mana, o vede pe nevasta-mea pe scaunul din dreapta si in timp ce io cautam dupa o hartie colorata in portofel, zice "d-soara, sunteti sotia?" - "-Da" "... si aveti incredere in el???" "Pai da, conduce bine..." "Pai daca spuneti Dva, atunci ... Drum bun, da io n-as avea incredere in el!" ... Am ramas masca, mi-a dat omul actele inapoi, a zambit intelegator.. Va dau cuvantul ca gestul lui a facut mult mai mult decat o amenda... adica doar fortat de imprejurari mai indraznesc sa depasesc pe linia continua... Alta data, am fost prins cu 137 km/h in localitate, dupa o curba... Eram cu o masina de firma, nu aveam detector... Si politaiul, in loc sa-mi suspende permisul si sa-mi dea amenda, mi-a tinut morala, ca "daca sare unu in fata masinii si il omor- pt ca am avut viteza prea mare - cum voi mai putea trai toata viata cu gandul ca am omorat pe cineva???" (nici spaga nu a vrut sa ia, nici amenda, nici carnet suspendat....)- si iarasi, chestia asta a avut evect , ma gandesc de doua ori inainte sa mai calc pedala tare in localitati.. Problema nu e ca politaii iau spaga, problema e ca se multumesc sa ia spaga si atat, foarte rar politaiul se implica cu adevarat in ceea ce face... Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dra uite ciombe ca la tine doi politisti s-au implicat!!!Asa ca sunt si oameni care-si fac cu adevarat datoria!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Da, Lexy, s-au implicat... 2 politai in 9 ani de cand am carnet... Sa nu-ti povestesc de faze stupide, cum in Arad mi-am luat amenda la 11 noaptea printre blocuri, cand parcam masina, pe motiv ca "nu port centura" - de fapt aveam nr de Bucuresti si astia erau fixati pe "mitici"... Sa nu-ti mai povestesc prin ce am trecut cand intr-o noapte s-a rupt suportul d ela numar de la motocicleta si l-am pierdut (nr de Bucuresti, pierdut in Arad) - iarasi am mers de TREI ORI la Politie sa cer dovada, de fiecare data mi-au zis ca nu imi dau, ca daca era furat era altceva.. .si cand am plecat de la sectie, dupa 500 de metri m-a oprit Garcea si mi-a dat amenda pt ca nu aveam numar de tabla (facusem unu provizoriu de carton) - nu va mai spun, m-am intors la aia cu ameda in dinti, cerandu-i celui de la ghiseu fie sa o anuleze, fie sa o plateasca el
![]() ![]() A doua zi eram in bucuresti, am povestit treaba asta toata unui amic - ala a dat un telefon la Arad si l-a facut cu oua si cu otet pe seful de la Circulatie de atunci...iar pe ala de la ghiseu - l-am mai vazut vre-o 2 saptamani prin politie, probabil ca si-a gasit nasul ![]() Serios vorbind, am intalnit atatia militieni si Garcea, ca am fost mirat, uimit sa mai intalnesc si oameni cumsecade printre politisti! Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:05 |