Sfat calculator, sa-l upgradez sau sa-l schimb
![]() ![]() ![]() |
Sfat calculator, sa-l upgradez sau sa-l schimb
SilviuB |
![]()
|
||
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|||
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
in legatura cu placa video...iti recomand Leadtek sau Gigabyte....sunt cele mai bune in domeniu ca performanta, mai ales Leadtek...cat despre chipset, personal sunt fan nVidia, dar acum am in calc un Ati Radeon 9600 Pro cu 256 DDR si sunt super multumit de el. l-am luat pt ca echivalentul de la nVidia era cu 1 milion mai scump si la momentul respectiv nu aveam mai multi bani de dat pe placa video...dar daca bugetul iti permite iti recomand din toata inima nVidia
![]() RAM, la o asemenea configuratie nici sa nu te gandesti sa-ti iei mai putin de 1GB...preferabil Kingston... proc si placa de baza...daca zici ca vrei sa-ti mearga jocurile brici recomand un Athlon 64, cu o placa de baza Gigabyte, Asus sau MSI... modele si cele mai bune preturi poti sa le cauti singurel ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(SilviuB @ 22 Sep 2005, 12:37) @ lungan : Ce cucuri recomanzi tu acolo ?!!!??!!!?!?! In loc de placa video Daytona e mai buna una de la Leadtek, Asus, Gigabyte,etc. Si...memorie sycron, e jenanta, macar un kit dual channel de la twinmos, sau daca nu, ceva mai bun ar fi memoriile Kingston, Muskin, OCZ, Geil, etc. Parerea mea e sa nu te grabesti sa iti iei AMD pe socket 939 pt ca o sa apara in curand un nou socket si deci o sa iasa din schema astea vechi. Era un comunicat de acest gen pe site-ul AMD. ![]() Se poate si VGA ASUS, mai adaugi un milion. La fel si cu memoriile. Kingston 1 GB in loc de SYCRON 1 GB, si mai pui 500.000. Dar astea sunt mofturi. Eu am facut configuratia sa iasa la un raport calitate pret cat mai mare. N-o sa vezi diferente majore intre o placa video Daytona si una ASUS cu acelasi chipset, iar memoriile SYCRON din configuratie nu sunt de lepadat (chip Mosel). Ce intelegi tu prin kit dual channel? Asta pus de mine nu era kit dual channel? 2 x 512 MB? |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
@ lungan :
Una e sa iti permita placa de baza sa pui 2 memorii diferite in dual channel si alta e un kit de 2 memorii dual channel. Pe o placa de baza cu dual channel poti pune 2 memorii diferite ca marca de 256,512, 1gb, etc ca sa mearga in dual channel dar sa iti faca figuri (sau nu)calculatorul(erori, sa ruleze mai greoi, etc.). Kit-ul dual channel e format din 2 placute de memorie (aceeasi marca, cu aceasi capacitate) identice si a caror numar de serie e consecutiv si producatorul garanteaza ca se obtine un mic spor de performanta cu aceste kit-uri, plus ca esti sigur ca memoriile sunt 100% compatibile. PS: Kit-urile astea vin in cutii. This post has been edited by SilviuB: 23 Sep 2005, 11:05 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(SilviuB @ 23 Sep 2005, 10:53) @ lungan : Una e sa iti permita placa de baza sa pui 2 memorii diferite in dual channel si alta e un kit de 2 memorii dual channel. Pe o placa de baza cu dual channel poti pune 2 memorii diferite ca marca de 256,512, 1gb, etc ca sa mearga in dual channel dar sa iti faca figuri (sau nu)calculatorul(erori, sa ruleze mai greoi, etc.). Kit-ul dual channel e format din 2 placute de memorie (aceeasi marca, cu aceasi capacitate) identice si a caror numar de serie e consecutiv si producatorul garanteaza ca se obtine un mic spor de performanta cu aceste kit-uri, plus ca esti sigur ca memoriile sunt 100% compatibile. PS: Kit-urile astea vin in cutii. ![]() Sa stii ca daca nu au numere de serie consecutive nici nu merg in dual channel. Intr-adevar, pentru a se obtine performante maxime memoriile trebuie sa fie identice (acelasi producator). Exact asta i-am propus eu sa-si ia. 2 x 512 MB. Dar sa stii ca nu exista memorii dual channel, exista placi de baza care lucreaza in dual channel. This post has been edited by lungan: 23 Sep 2005, 15:37 |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Scuzele mele ca m-am exprimat aiurea! Nu trebuia sa zic ,,memorii dual channel".
Sper ca glumeai cu seriile ca altfel ... |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
lungan |
![]()
|
Glumeam...
Nu intelegeam care-i avantajul sa ai memorii cu numere de serie consecutive. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:30 |