murim de cald in BUCURESTI, ce se mai poate face? ce s-a facut gresit?
![]() ![]() ![]() |
murim de cald in BUCURESTI, ce se mai poate face? ce s-a facut gresit?
nasty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) 015.JPG ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 554 016.JPG ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 554 roma_febr_mart_2013_105.JPG ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 547 |
||
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba s-ar putea, da' costa.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
rectific
ba s-ar putea dar nu e intertes. 80-85 % din costuri poate fi rambursat. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
nasty |
![]()
|
Și restul de 15% se pot recupera prin injectarea electricitații produse, în rețea, în timpul zilei, noaptea consumi din rețea și faci bilanțul, pt plată ( total produs minus total consumat)
Schema functionează în Italia, e adevarat ca e o țară f însorită. http://www.esolar.ro/tehnologie-solara-fot...tovoltaice.html This post has been edited by nasty: 5 Aug 2014, 13:08 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu mai credeți toate prostiile pe care le citiți pe net.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai racorit...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Barometrul canin anunță o furtună.
Attached thumbnail(s) Tarra2.jpg ( Size: 532.45k ) Number of downloads: 445 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mama ce cald s-a facut de vreo doua-trei zile. Asta-i vremea care-mi place!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
a dat o ploaie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
In Pipera s-au rupt norii aseara..Niste tunete de toata frumusetea..Cu ocazia asta s-a spalat si troaca..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
nasty |
![]()
|
http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_...-versailles.htm
se mai desfiinteaza un spatiu verde! Azi am mers cu bicicleta pe o strada cu copaci si apoi pe multe altele numai betoane incinse. Era o diferenta de 20-30 de grade. Oazele de verdeata devin in Bucuresti o raritate. Mai vine un val de căldură: marți, miercuri, joi, 35-36 grade. This post has been edited by nasty: 8 Aug 2014, 15:49 Attached thumbnail(s) 018.JPG ( Size: 1.6mb ) Number of downloads: 375 019.JPG ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 93 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai deh, va trebuie locuri de parcare. Pana si pe aici a fost scandal mare cu taiatul unor tei pe strada mea. Ca asa se auzea ca intentioneaza dom' primar, cand s-a apucat sa darame trotuar perfect ok cu borduri "tzipla" ca sa puna pavelele pizdii si evident, borduri noi...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
nasty |
![]() ![]()
|
http://adevarul.ro/news/societate/meteo-vr...4058/index.html
"În zonele de câmpie și de podiș va fi caniculă, se vor înregistra temperaturi maxime, în general, între 35 și 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic. Specialiștii adaugă faptul că valul de căldură va persista până la sfârșitul săptămânii." Altă soluție de evitat canicula: să pleci la munte sau să te plimbi cu bicicleta de la 5-8, numai la umbră. This post has been edited by nasty: 12 Aug 2014, 05:54 Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 58 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
fa un ocol pe la Constanta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@maho,
Pai si ce are? Doar ai confort in berlina ca-n Prestij, nu? ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 11 Aug 2014, 21:37 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cu confortul din berlina ma descurc, no problem; caldura de Cl ma omoara.
La mare n-am mai fost de zeci de ani, nu-mi place. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
d'aia stai in oras de munte
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ce teapa am luat , abia am venit de la mare
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
nasty |
![]()
|
https://ro.stiri.yahoo.com/trenurile-au-%C3...-150121481.html
Adică n-au vopsit șinele cu alb? Să nu mai aibă trenurile întârziere! Degeaba le-am dat soluția? Eu scriu, eu citesc... This post has been edited by nasty: 13 Aug 2014, 15:51 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Merced |
![]()
|
Ba ce vreme misto! Pe asta o doream eu, si uite ca a venit cu putin inainte sa plec iar.
![]() Ce-i drept sunt mai spre munte, pe la tara, de cei care o ard in jungle de beton la ora asta, imi pare un pic rau. Beau un Ursus rece si pentru voi cand ma duc sa ma racoresc in apa Valsanului. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mi-ai adus aminte, matale n-ai o datorie la mine?
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Ba daaaaaa! Da-mi pm cu adresa sa-ti trimit pe curier! Sau cont sa-ti bun banii si-ti iei singur.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E mai scump transportul decat berea. Data aviatoare
![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
iar teai apucat?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Deh, căldură mare monșer!
aD79P6f.png |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Sfaturi pentru bătrâni: Când e așa cald, lăsați acasă pufoaica, ieșiți în palton! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si beti Saniuta rece.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:51 |