Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
![]() ![]() ![]() |
Am facut ditamai pocinogul! :(, Pierdut portofel cu: CI, CA, Permis, Card RATB
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Imi pare rau ca ti-ai pierdut actele! Da un anunt in ziar, precizezi ca e vorba doar de acte, scrii si de o recompensa. Si eu am un rucsac, caruia i s-a stricat fermoarul, am ignorat defectiunea si s-au "scurs" din el pixuri, cateva cartulii si portofelul cu CI, certifiat de nastere, permis conducere, pasaport, legitimatii Metro si Selgros, card BT...
![]() L-a "gasit" una din femeile de serviciu, renumita pentru a fi si cleptomana (adica daca lasi un pachet de tigari la fumoar in pauza, dupa ce vii de la ore nu-l mai gasesti, au patit colegii fumatori, daca lasi o carte sau un manual, pix, umbrela sau croissant, nu le mai gasesti... ![]() ![]() Incearca sa mergi inapoi prin locurile pe unde ai fost si intreaba de portofelul cu acte, nu se stie de unde sare iepurele... Si in ultimul rand roaga-te sa ai bafta ca un om cu suflet sa te caute sau sa lase la Politie actele tale! Cele bune! This post has been edited by dragoselu: 13 Jun 2010, 12:13 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mai bine taceai !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
daca-l gasesc ti-l trimit prin posta
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Naspa filipe... din pacate sansele sa il mai gasesti sunt nule pe zi ce trece. Eu m-as duce in parcarea unde ai zis ca s-ar putea sa iti fi cazut... sa cauti pe sub masini, si eventul (nu glumesc) uita-te prin tomberoanele din jur. Cine stie cine l-a gasit, s-a uitat prin acte si a vazut ca nu ai bani si apoi l-a aruncat la gunoi... eventual daca prin zona sunt spatii verzi (boscheti,iarba) cauta si pe acolo. Daca cineva l-a gasit si l-a rasfoit, cu siguranta nu avea ce sa faca cu el, si apoi l-a aruncat. Sansele sa il fi gasit un bun samaritean si sa ti-l aduca la usa sunt slabe.
PS: ai putea printa cateva afise cu "pierdut portofel, continea acte,etc..., ofer recompensa"... cine stie ce pica. Le lipesti in zona unde crezi ca l-ai pierdut. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 13 Jun 2010, 12:00) L-a "gasit" una din femeile de serviciu, renumita pentru a fi si cleptomana (adica daca lasi un pachet de tigari la fumoar in pauza, dupa ce vii de la ore nu-l mai gasesti, au patit colegii fumatori, daca lasi o carte sau un manual, pix, umbrela sau croissant, nu le mai gasesti... ![]() Deci scuze, dar nu ma pot abtine... Dupa ce ca ti-a dat femeia toate actele, si vad ca erau unele f. importante - cert de nastere, CI, pasaport si te-a scutit de o groaza de timp pierdut precum si bani.... II MAI CERI SI PIXURILE!? ![]() ONTOPIC Sa va zic si eu o faza funny patita de mine. Eram intr-o parcare publica subterana. Ma dau jos sa iau ceva din portbagaj, ma bag in masina. Langa mine era borseta.... Plec... Simt ca dau peste ceva cu roata.. " ah.. o fi doar o piatra". Mers 1 km... A DISPARUT BORSETA.... Inapoi la garaj, borseta mea era in mijlocul parcarii cu ditai urma de roata pe ea... Calcasem pe ea. ![]() This post has been edited by Executron: 13 Jun 2010, 12:34 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
N-auzi ca erau cu gel?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Executron @ 13 Jun 2010, 13:28) Deci scuze, dar nu ma pot abtine... Dupa ce ca ti-a dat femeia toate actele, si vad ca erau unele f. importante - cert de nastere, CI, pasaport si te-a scutit de o groaza de timp pierdut precum si bani.... II MAI CERI SI PIXURILE!? ![]() rusii astia sunt mai scotieni decat scotienii...astia nici la carciuma nu lasa spaga si barmanii ii fura ca sa se scoata !! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mi-am pierdut si eu CI anul trecut (cumparasem ceva si a fost nevoie de ea pentru garantie). Am observat seara, am mers inapoi la magazin si aia au spus ca nu au gasit nimic. Dupa vreo 2 saptamani de asteptare mi-am facut alta. In alea 2 saptamani am mers la politie o data la cateva zile. La intrare este un agent (e pe post de birou de informatii) care are si CI gasite. A cautat de fiecare data si bineinteles ca nu a gasit nimic. In privinta actelor necesare pentru eliberarea unui act nou te lamuresti la sectie (au acolo lista afisata frumos), posibil sa gasesti si pe site. Ai de platit o taxa modica la Finante (10-15 lei, nu mai tin minte). La permis probabil procedura e similara.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
3 cu rosu si 3 cu albastru ... dragoselu o fi stelist?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre filip io am patit sa las portofelu de chei pe masina.
noroc ca m-am trezit pe undeva pe la parcu carold ca nu sunt in masina. M-am intors pe drumu care am venit si le=-am gasit pe jos,portofelu facu zdrente calcasera masinile pe el ![]() ![]() Da bine ca am gasit toate cheile ca era cam naspa sa stau sa refac vreo 7 chei . Portofelu cu bani nu-l scot din buzunaru de la spate. daia am schimbat pana acuma vreo 3 perechi de carduri rupte. ![]() This post has been edited by C@talin: 13 Jun 2010, 12:44 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Filip |
![]()
|
Taxa de eliberare permis de conducere e de 68 de lei, nu?
![]() Dar va dati seama cat de frustrant este, cand deschizi usa la masina, te uiti in oglinda sa te asiguri ca nu vine nimeni din spate sa-ti rupa usa, nu stai sa te uiti la buzunarasul usii sa vezi daca iti cade sau nu portofelul de acolo. (de fapt nu trebuia sa cada nimic, dar am asa in buzunarul de la usa sofer: perie de dat zapada, racaitoare de gheata pentru geamuri, surubelnite, ciocan (d-ala mic de cizmar), aaa... tot felul de prostii, plastic-ul ala care vine in spatele clantaului de la usa, dreptunghiular, un maner de la manivela de la geam (toate de rezerva, sa fie acolo...), si mi-a zis mie Daniel ca o sa ma bage in bucluc intr-o zi dezordinea de la mine din masina... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Prin Bucuresti mai aveti inca zapada si gheata??????
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Filip @ 13 Jun 2010, 11:56) Deci... vineri dupa un examen (pe care l-am luat), eu si cu un coleg, bucurosi nevoie mare, am zis sa mergem sa facem un gratar. Am plecat la Pustnicu.... Mergem in apartament, la 8 seara mai aveam un examen la infografica (de 2 credite, l-am luat si p-ala)... Bai ce PLM de studii se fac in ziua de azi? Dai un examen dimineata, apoi iesi la iarba verde la un gratar, si seara mai promovezi un examen... De fapt, asa e, mai nou conditia minima si suficienta pentru a promova un examen este sa ai bunul simt sa te prezinti la examen. Daca ai mai avut si oleaca de prezenta, deja te-ai abonat la o nota maricica... Vai de curul lui invatamant superior... P.S. Am inteles ca la prima tentativa de parcare locul era destul de stramt, dar, de ce a trebuit sa tot deschizi usa? N-ai oglinzi laterale in dotare? Ori tu ai pozitionate oglinzile laterale sa te avertizeze in caz de vreun bombardament intempestiv al aviatiei inamice... This post has been edited by radian: 13 Jun 2010, 12:55 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
Pai nu... dar asa sunt eu, gasesti tot felul de tampenii la mine in masina...
![]() @Radian, aveam o bordura mai inalta in fata, si am coborat sa ma uit sa vad daca dau sau nu cu scutul in ea, eu ma uit, nu astept sa faca POC! si pe urma vad eu ce mai fac... This post has been edited by Filip: 13 Jun 2010, 12:56 |
--------------------
Renault
|
|
Serje |
![]()
|
Erau inghetate probabil ...
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Filip |
![]()
|
@Radian, examenul la infografica la noi a constat in desenearea (dupa instructiuni clare) a unui birou. Practic un simplu plan al unei incaperi cu un birou... repet dupa instructiuni clare. Tot ce trebuia sa stii erau cateva comenzi in Autocad si... atat.
![]() Oricum, nu asta e important.... ce fac eu cu actele mele acum?!? Prostia si indolenta se plateste scump... Ce trebuia eu sa fac: 1. sa am ordine in masina (prea tarziu). 2. Sa-mi fi montat cutia de acte (o am in casa de anul trecut, si mi-a fost lene s-o montez pana acum). Iar acum eram si eu vesel si fara nici o grija. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' daca dai usurel cu fata si asculti atent nu merge?
Data viitoare daca tot vrei sa pui undeva portofelul poate ar fi mai indicata polita de sub bord sau si aia e plina? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
Si polita e plina de tot felul de borcanase cu: sigurante, suruburi, piulite, o agenda, un burete, aaaa si ar mai fi. Mergea pus acolo, dar daca nu m-a dus capul... cel mai bine era sa-l fi pus in ghiozdan. Ghiozdanul era solutia...
![]() Edit: da nu vreau sa dau cu fata in nimic, nu vreau sa-mi zgarii scutul, un sofer adevarat, nu atinge nimic, niciodata! This post has been edited by Filip: 13 Jun 2010, 13:08 |
--------------------
Renault
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Un sofer adevarat nu are nevoie sa deschida portierele sa faca o parcare
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
incearca sa ii gasesti portofelului un loc mai sigur data viitoare, in cutia de acte, buzunarul ala baban de la schimbator, scaunul din dreapta daca esti singur, etc. Am si eu multe tampenii in masina cum ar fi un schimb intreg de becuri, sigurante, suruburi etc, dar tot mai am loc si de un portofel sau telefon. In buzunarul de pe usa e rigleta de gheata si o laveta umeda de parbriz nu are rost sa tii altceva in buzunarele alea.
This post has been edited by kog: 13 Jun 2010, 13:13 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Asa e, ma, sunt zgarcit!
![]() QUOTE(Executron @ 13 Jun 2010, 13:28) Deci scuze, dar nu ma pot abtine... Dupa ce ca ti-a dat femeia toate actele, si vad ca erau unele f. importante - cert de nastere, CI, pasaport si te-a scutit de o groaza de timp pierdut precum si bani.... II MAI CERI SI PIXURILE!? ![]() ONTOPIC Sa va zic si eu o faza funny patita de mine. Eram intr-o parcare publica subterana. Ma dau jos sa iau ceva din portbagaj, ma bag in masina. Langa mine era borseta.... Plec... Simt ca dau peste ceva cu roata.. " ah.. o fi doar o piatra". Mers 1 km... A DISPARUT BORSETA.... Inapoi la garaj, borseta mea era in mijlocul parcarii cu ditai urma de roata pe ea... Calcasem pe ea. ![]() 13 Jun 2010, 14:17: QUOTE(Serje @ 13 Jun 2010, 13:41) Da, sunt stelist! ![]() This post has been edited by dragoselu: 13 Jun 2010, 13:17 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce cauta cartea de identitate la tine?
![]() Cum dracu' sa te dai jos ma sa n-atingi cu scutu'? Pai nu d-aia e scut? Si arunca din rahaturile alea din masina, ca oricum o sa pastrezi numai de ce nu trebuie in caz de nevoie. Fa-ti o lada cu scule si arunc-o-n portbagaj. Si eu am mai pierdut telefoane si altele prin masina, dar le-am gasit tot acolo. Cauta bine prin toate cotloanele. Daca nu, cum a zis si maskatu, e prin vreun cos de gunoi din zona unde l-ai pierdut. Cum dracu' sa nu poti sa mergi cu masina daca ai pierdut actele? Ti-a expirat ITP-ul? This post has been edited by vis-a-vis: 13 Jun 2010, 13:50 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vezi ce se intimpla daca vii sa bei la mine in cartier
![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 13 Jun 2010, 13:55 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Filip era ultima persoana la care ma gandeam ca o sa isi piarda vreodata ceva. Pai bine ma Filipe, ce-ai facut? In fine, nu-i momentul acum.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, nu-ti zic astia Pilif degeaba. Exista niste prioritati si niste responsabilitati pe lumea asta. Nu sunt multe, dar exista. In 36 de ani mi-am pierdut de doua ori umbrela, iar dupa aia n-am mai folosit obiectul niciodata. Si asta pentru ca folosind-o o data pe an, imi iesea din minte c-o am cu mine. Dar actele ma? Portofelul plin cu acte? Pai nu zic ca nu l-as pune-n usa daca ma incomodeaza, dar m-as asigura ca nu-l pot pierde. Pentru ca e prea important. Cat de iresponsabil poti fi ca sa deschizi usa si sa nu-ti treaca prin cap ca-ti poti pierde toate actele, cardul si banii?
Despre domnul profesor care-si maltrata psihic certificatul de nastere tinandu-l la purtator... ![]() LE. Daca te nervozeaza portofelul din buzunar in timpul sofatului, am eu niste prieteni la psihiatrie, care vor sa-si dea corigenta si n-au pe cine. This post has been edited by Victoras2001: 13 Jun 2010, 14:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
ai trecut pe aici?
Attached thumbnail(s) zapada__Medium_.JPG ( Size: 63.88k ) Number of downloads: 1442 |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deci nu ne mai vedem maine.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Serje |
![]()
|
Nu te intalnesti cu oameni fara acte?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:37 |