cum/cu ce sterg luneta fara sa stric dezaburirea?, intrerupere dezaburire dizolvare dezaburire
![]() ![]() ![]() |
cum/cu ce sterg luneta fara sa stric dezaburirea?, intrerupere dezaburire dizolvare dezaburire
marian_ariciuc |
![]()
|
||
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|||
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Cele 2 autocolante in cazul meu (ECO2 si Garantie 3 ani ) au fost dezlipite cu mana. Restul de adeziv ramas pe luneta + curatarea lunetei implicit s-a facut cu solutie (baietii care mi-au pus folia au folosit apa +sampon johnson's baby ca nu are detergent si nu lasa dare/urme) si cu ajutorul unui burete de spalat vase cu partea verde
![]() Circuitul daca doamne fereste ii faci ceva , il poti repara cu solutia de la loctite . Iar daca dai folia jos de pe luneta mi se pare foarte greu sa poti deteriora acele linii , poate daca te joci cu o lama ceva /cutit/cutter pe ele sa le deteriorezi... This post has been edited by CatalinCTM: 22 Jul 2013, 12:10 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
Burete cu partea verde? E destul de aspru...
|
--------------------
DACIA
Logan
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Stickerul cu Elf a iesit usor insa m-am chinuit mai mult cu o ramasita de la un alt sticker(necunoscut de mine, lipit de vechiul proprietar) si care se desfacea doar in bucatele mai mici de aproximativ 1 cm...La cel din urma am folosit o lama de bisturiu(se poate folosi orice asemanator) si multa grija cand ma apropiam de liniile de la dezaburire.
"Cleiul" ramas in urma lor a iesit mai usor decat ma asteptam cu alcool izopropilic+o bucatica de carpa din bumbac(pe care adera imediat cleiul) dar sunt sigur ca se ia la fel de usor si cu spirt. Nu a ramas nici o bucatica lipicioasa si totul arata de parca nu ar fi fost niciodata lipite porcarii acolo ![]() Fara legatura cu stickerele: in timp ce stergeam ramasitele de clei am descoperit ca am luneta destul de zgariata pe exterior intamplator spre partea unde fusesera ele lipite; stau si ma intreb de ce mega tufis s-a harsait masina mea cu o parte a geamului din spate ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
e bine de tinut minte ca alcoolul izopropilic nu deterioreaza liniile conductoare...
QUOTE(god @ 22 Jul 2013, 19:47) tufisurile nu prea au cum sa zgarie geamul, poate daca erau din sarma:) mai degraba la benzinarie cand ai sters geamul cu T-ul ori vreun ''puradeu'' la semafor. eu l-am zgariat desul de urat cu acel T-u de la benzinarie...o pietricica de nisip in buretele ala face nasoale. |
--------------------
DACIA
Logan
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
QUOTE(marian_ariciuc @ 22 Jul 2013, 16:06) Chiar deloc daca cureti cu bun simt , si nu ca animalu sa freci ca gheorghe ![]() Si ca fapt "advers" nu am luneta zgariata de la acel burete , singurele sgarieturi sunt de la smirghel , cand am avut vopsite aripile spate(ambele , total) , gheorghe care le-a curatat a frecat din greseala si luneta foarte putin , cu un polish de sticla + timp + masina de polishat le remediez.... This post has been edited by CatalinCTM: 23 Jul 2013, 07:51 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
daca era smirghel fin, se scoate la polish, daca era granulatie mare, nu te obosi....
cu ce ati mai sters pe interior luneta fara sa afectati liniile de dezaburire? |
--------------------
DACIA
Logan
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Dizolvant pentru lac de unghii dar FARA acetona(cu acetat de etil, dizolva foarte bine adezivul acela cleios...).
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
alalteieri cand am plecat de la serviciu, asteptam un coleg sa vina si m-am ''incurcat'' de cele doua abtibilde cu ECO2 si # ani garantie...
luneta nefiind expusa soarelui, insa afara erau vreo 35 grade C, am dezlipit incet un colt, am tras incet, pana s-a dezlipit de tot. Acelasi lucru am facut si celuilalt abtibild. rezultatul: nici un pic de lipici/clei n-a ramas pe luneta; in concluzie n-o sa fie nevoie de vreun fel de substanta. |
--------------------
DACIA
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:17 |