DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum izolez Berlina?

mircea-daniel
post 16 May 2006, 22:26
Post #31

Membru cu tubina

Group: Members
From: Banda I

Wollfy, nu lua componente de tabla decat de origine. Am vazut cu ochii mei cum un coleg forumist a indoit ca pe o cutie de bere o aripa de provenienta incerta. Pe langa faptul ca era o tabla de proasta calitate(fier mort?), era si subtire!Oribil, am ramas cracanat...o componenta care trebuyie sa fie zdravana, se indoia ca o cutie de bere...

--------------------
Renault Lagunaaaa 2003 - B 666 GGG
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mircea-daniel
post 16 May 2006, 22:48
Post #32

Membru cu tubina

From: Banda I

Wollfy, nu lua componente de tabla decat de origine. Am vazut cu ochii mei cum un coleg forumist a indoit ca pe o cutie de bere o aripa de provenienta incerta. Pe langa faptul ca era o tabla de proasta calitate(fier mort?), era si subtire!Oribil, am ramas cracanat...o componenta care trebuyie sa fie zdravana, se indoia ca o cutie de bere...
Cat despre izolare berlina, as vrea sa stiu, ce material ar fi bun de pus pe tablaraie, pe interior(interiorul usilor, al capotei motorului, interiorul portbagajului, pe sub mocheta, pe peretele frontal, pe dedesubtul tapiseriei tavanului), in asa fel incat sa se mai diminueze din zgomotul ce intra in masina, sa se izoleze termic si nu in ultimul rand, sa nu mai ai senzatia de cutiuta de carton cand trantesti usa.

--------------------
Renault Lagunaaaa 2003 - B 666 GGG
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
wolffy
post 17 May 2006, 08:48
Post #33

Membru incepator

From: Iasi

hmm... am fost la vreo 3-4 magazine auto din iasi si aveau piese facute de conex, si piese de brasov. De ex. ceea ce am schimbat eu , semijlonjeroane fata stanga-dreapta, la un mag de piese auto costa 560.000 bucata de la conex, 800 de mii de la brasov. La poarta fabricii conex acel semilonjeron costa 480.000, cu timbru rar ... deci daca nu ar fi bun nu ar fi autorizat de rar. eu l-am schimbat si pana acum totul e ok. Oricum ma gandesc ca e de 10 ori mai bun decat ceea ce am avut eu inainte pe masina biggrin.gif. Aripile mele din fata ... dak dau cu turbojetu sare vopseaua in unele puncte.. is terminate.. asa ca daca o sa le iau pe alea de la conex tot o sa fie de 10 ori mai bune k astea care le am acum.. smile.gif. Eu am niste colegi la fac. care spuneau ca se mai pune in portiera bitum(parca asa se cheama), un fel de smoala de pus pe bloc pt. izolatie contra ploaiei.... si prin praguri am auzit... oricum sunt interesat si eu ce as putea pune.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1989 - IS-01-MLP
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 07:01
Forum Renault