Remorca - info
![]() ![]() ![]() |
Remorca - info
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 16 May 2006, 16:43) Vreau sa achizitionez o remorca ! Din nefericire, nu stiu la ce sa fiu atent referitor la atasarea carligului pe masina etc. Nu vreau sa ma trezesc cu bara de plastic indoita, cu rugina si alte alea. Cand cumpar remorca, la ce sa ma uit? Care sunt defectele care nu trebuie sa fie omise ? Ma puteti ajuta? ![]() din fericire la remorca nu prea ai multe de verificat 1. daca are instalatie de franare trebuie sa verifi instalatia, care instalatie este foarte simpla, are o pompa de frana actionata inertial de miscarea protapului 2. instalatia electrica - trebuie verificata sa corespunda cu cea a masinii, cel mai sogur este cu lampa de control si potrivit fir cu fir 3. suspensia - ca la orice vehicul - arcuri & amortizoare 4. carlig (cupla) trebuie sa fie Ok sa asigure atasare ferma tratamentul antirugina la remorca se face relativ lejer, se poate scoate usor podeaua si apoi sa fie tratata corespunzator cu antifion&co a .... foarte important, remorca trebuie sa fie BETON la capitolul acte in trecut (acum 2-3 ani) daca circulai cu o remorca neomologata/neinscrisa nu era o tragedie, acum ... e penala treaba This post has been edited by tarzy: 16 May 2006, 16:03 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Asa, am inteles.
In ce priveste atasarea carligului pe masina? Comentarii? Ma simt rau ca am huse "spirit of tuning" si ii pun remorca, dar asta e .. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:53 |