[VAND] Diverse
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Diverse
77vladimir |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2008
|
|||
renault megane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 990 Joined: 24 June 09 From: bucuresti ![]() |
de bratele latrerale sunt sudate piulite. suruburile trec prin lonjeroane si se prind in ele.
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
77vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 September 13 ![]() |
Eu cred ca e cea mai buna oferta care ai avut-o pe carligul de remorcare in ultimul an. Te rog sa imi spui daca esti de acord cu schimbul "bicicleta-carlig"
This post has been edited by 77vladimir: 1 Oct 2013, 19:05 |
--------------------
Renault
Megane 2
2008
|
|
renault megane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 990 Joined: 24 June 09 From: bucuresti ![]() |
scuza-ma, dar nu am stat sa contabilizez ofertele primite. in plus vremea de afara a facut sa ma gandesc la un schimb cu o sanie nu cu o bicla.
sa revenim la problemele noastre: nu ma avantajeaza schimbul cu tine. in principal datorita faptului ca prefer o bicicleta clasica (p.s. nu mai sunt atat de tanar). o alta problema ar fi legata de trocul bicicleta - carlig. egalitatea nu-i perfecta. cu ce cer pe carlig imi iau o bicicleta noua ca a ta. |
--------------------
renault
megane
2007
|
|
renault megane |
![]()
|
up
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
renault megane |
![]()
|
sus
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:38 |