DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Totusi: ce ne place la tarisoara asta?, hai, trebuie sa fie ceva...

Cruchot
post 4 Oct 2005, 06:14
Post #61

Membru incepator

Group: Members

Mai, am mai zis, despre tipe, toate bune si frumoase, pacat ca dupa 20-25 de ani, romancele noastre iau proportii, in mare parte. Unele pe la 30-35 de ani in afara de faptul ca sint balene, mai arata si foarte imbatranite la figura dar si in gandire... In popor din cate stiu eu asta se numeste boala "ma-sa", adica incepe sa semene cu ma-sa pe masira ce inainteaza in varsta :-)
Mai e frumos ca berea la noi e ieftina si bunicica, chiar si cea la PET 2l, pentru tigari nu trebuie sa-ti vinzi sufletul, poti fuma pe strada si bea o bere la cutie stand pe o banca in parc fara sa te trezesti cu catuse in masina politiei. Imi place ca si la 14 ani poti cumpara tigari si bautura si nu ajungi ca la majorat sa bagi in tine alcool cat poti ca de, ca atunci ai voie...

--------------------
Citroen Axel 12 - JNF
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lacaru
post 4 Oct 2005, 09:20
Post #62

Membru

Group: Members
From: Brasov

Eu incep prin a enumera ce nu imi place in tara asta:
1.) Nu-mi place mizeria care ma inconjoara, gunoaile care sunt omniprezente. Socul este enorm cand te intorci din vest in Romania. De exemplu in Ungaria pana la granita cu Romania totul este ingrijit, campurile sunt cultivate, soselele chiar si cele secundare sunt intr-o stare foarte buna, nu prea vezi gunoaie pe marginea drumului. Cum trec in Romania primele imagini pe care le vad sunt de stepe cu ciulini in care sunt prinse diferite ambalaje (nu campuri cultivate).
Dupa un weekend insorit cand marea majoritate a romanilor ies la iarba verde, raman in urma lor tone de PET-uri, pungi de plastic, cutii de conserve. Oare de ce le-o fi asa de greu sa le duca cu ei inapoi acasa si sa le arunce la un cosul de gunoi? Nu mai vorbesc de vetrele de foc. Cati dintre ei folosesc oare o vatra de foc deja existenta? Fiecare isi face vatra lui de foc, chiar daca la 2m distanta exista deja una. Oare le este asa de greu sa dea cateva zeci de lei grei sa-si cumpere un gratar?
2.) Nu-mi place ca nu suntem in stare sa facem un lucru trainic. De ce o sosea care s-a asfaltat anul aceste dupa prima iarna arata ca un drum de tara plin de cratere? De ce in 15 ani un am fost in stare sa facem o amarata de autostrada de campie pana la mare? Noi vrem insa sa construim autostrada Bucuresti – Brasov. Am circulat destul de mult prin zona de munte in Austria si Italia si stiu ce presupune constructia unei autostrazi in zona muntoasa. O sa imbatranesc si n-o sa vad aceasta autostrada.
3.) Nu-mi place ca suntem neseriosi. La orice firma te duci, sunt foarte amabili cu tine pana cand ai semnat contractul cu ei si ai platit un avans. Brusc devin foarte aglomerati si un mai au timp si pentru tine. Te duc cu vorba zile poate chiar saptamani in sir pana cand iti rezolva si tie problema.
4.) Nu-mi place ca trebuie sa fiu mereu atent sa nu iau teapa. De la punga de lapte din magazin care ar putea avea termenul de valabilitate expirat pana la mecanicul din service de care nu sunt sigur daca nu mi-a schimbat piesa defecta cu una ceva mai putin defecta.
5.) Nu-mi place de clasa politica care cu neobrazare isi urmareste doar propriul interes. Eu am mers de fiecare data la vot sperand ca se va schimba ceva. Daca in alte tari dupa un scandal, respectiva persoana dispare de pe firmament, la noi este taman invers, parca incepe sa tina cu mult mai multa inversunare la respectivul post.
6.) Nu-mi place de noua clasa a miliardarilor de carton, in masini cu roti late, tunsi zero si cu cefe groase, care populeaza si polueaza strazile tarii cu manele si cu un comportament de cea mai joasa speta.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th May 2025 - 15:32
Forum Renault