Cum scot comanda de climatizare la bord scoica
![]() ![]() ![]() |
Cum scot comanda de climatizare la bord scoica
DJ-55-AMC |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|||
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Atentie ca trebuie sa dai si torpedoul jos. Dupa ce ai desfacut cele 2 suruburi care tin fixata comanda de climatizare o impingi incep spre compartimentul motor si dupa citiva centimetri incerci sa o impingi spre dreapta ta, adica spre scaunul pasagerului. Succes.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
Banuiam eu ca nu iese afara din bord, sunt prea scurte cablurile ce duc la voleti.
Nu pot sa scap fara sa dau jos torpedoul? "Peretele"din dreapta torpedoului este prini cu cate 2-3 suruburi in cartonul din spate si imi e ca nu pot sa il mai pun inapoi. This post has been edited by DJ-55-AMC: 28 Aug 2013, 20:55 |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
cristian978 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 August 12 ![]() |
atentie !! ca mai are un surubel si pe lateralul ansamblului de manete de climatizare,spre torpedou
|
--------------------
DACIA 1310 Li
berlina
2004
|
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
Am reusit sa rezolv problema. Nu am putut sa dau jos torpedoul asa ca am lucrat sub bord. Se pare ca maneta de caldura era scapata de pe ax. Cu multa chinuiala, ca de obicei, am reust sa il pun la loc. Nu am avut nici un surub pe lateral doar cele 2 de la scrumiera.
Multumesc mult pentru ajutor! |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:39 |