[VAND] Pachet consumabile Dacia 1310, Nova, Solenza, Si multe alte piese
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Pachet consumabile Dacia 1310, Nova, Solenza, Si multe alte piese
aditza579 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|||
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Sus.
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ca idee, solenza nu are filtru de combustibil.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
aditza579 |
![]()
|
Greseala mea, Solenza il are in pompa, SuperNova il are separat si eu am copiat totul de la SuperNova. In cazul asta scazi 24 Lei de la Solenza si pretul total devine 161 Lei.
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Kit de ambreiaj pt solenza pe benzina ai? Stii cumva daca se potriveste cel de la Logan 1.4?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
aditza579 |
![]()
|
Sus. Multe piese, preturi foarte rezonabile.
L.E.: Iulikk, ai PM. This post has been edited by aditza579: 30 Aug 2013, 09:48 |
--------------------
Dacia
1610
RS '99
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:23 |