"Masina antifurt" sau cum ne ferim de hoti
![]() ![]() ![]() |
"Masina antifurt" sau cum ne ferim de hoti
C.C. |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 10 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
opel
vectra a
1990, ex. dacia 1310
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|||
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sistemul care blocheaza volanul si pedalele e chiar bun. Cat despre alarma ... pentru un milion chiar merita incercata. Eu am avut o alarma dar mi s-a ars "calculatorul" ei si trebuie sa imi iau alta ca reparatia la asta ma costa in jur de 5 mil. Apropo sa nu uitam ca te mai costa si montatul.
|
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Buun,hai sa va zic si eu din pataniile noastre.Am avut acum cativa ani un Renault Espace care avea din fabrica geamurile fumurii.Intr-un weekend ne-am hotarat sa plecam la munte,si avem si un catel (saintbernard) pe care obisnuim sa-l luam cu noi peste tot.Evident cainele sta in spate (la Espace e loc...).In drum oprim la Metro-Otopeni sa mai luam cate ceva,la intoarcere la masina,sotul constata ca usa dreapta spate era intredeschisa.Acum noi stiam ca nu avea cine sa stea pe locurile din spate ptr. ca nu eram decat noi doi,dar pe bancheta din spate era o haina.Masina nu avea alarma,doar inchidere centralizata (era modelul vechi de Espace),dar butucii de la usi si cheia de contact era identica cu cele de Dacie
![]() Va dati seama ca i-am multumit catelului dupa ce am constatat ca nu lipsea nimic din masina (ma gandesc ce soc a avut musafirul nepoftit cand s-a trezit cu un animal de 90kg napustindu-se peste bancheta ![]() Un sistem de alarma sigur nu exista dar...exista unul care le face viata grea hotilor.Pe Audi,sotul montat un sistem de alarma cat de cat performant (care a si costat 300 lire). O mica descriere (daca ar dori cineva sa-si monteze asa ceva): Deci masina are chipul imobilizator cum au mai toate in ziua de azi (total ineficient daca totusi vrea sa plece cu ea).In plus de asta i s-a montat o alarma dedicata. Ce inseamna asta?Alarma a fost conectata la calculatorul masinii peste cea din fabrica (deci foloseste cheia originala,nu mai are nevoie de telecomanda separata) Mai are o tastatura unde se introduce un cod (pe care il puteti schimba ori de cate ori este nevoie)+senzorii aferenti+un apelator GSM.Aici este partea cea mai interesanta,cu apelatorul.Sa presupunem ca a descuiat-o,a facut-o sa taca in 15sec. a reusit sa treaca si de codul care trebuie introdus la fiecare rearmare si a plecat cu ea.Nici o problema ptr. ca apelatorul va transmite (pe mobil) un sms ca acest lucru tocmai s-a intamplat,in secunda urmatoare transmiteti un sms (un cod) catre apelatorul din masina si aceasta se va opri,geamurile (daca au fost deschise) se vor ridica,usile se vor bloca si aveti sanse sa-l gasiti pe individ in ea. Tot sms veti primi si daca masina a fost inclinata/ridicata sau geam spart/usa descuiata.Deci are cam tot ce au si celelalte alarme,in plus acest apelator care o face net superioara. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti o cartela activa,la oricare din operatorii de telefonie mobila din tara,un ab. costa 4$.Un abonament GPS este mult mai scump. In speranta ca a fost de folos ce am descris mai sus,rog moderatorii sa ma scuze ptr. lungimea topicului.Descrierea a fost facuta conform manualului de utilizare. P.S.-Nu am pus inca numele alarmei si link-ul catre pagina producatorului (GB) sa nu fiu acuzata de reclama (stiu ca unele forumuri nu accepta) dar daca mi se permite am s-o fac. |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A.E.R. = Antifurt Electronic Romanesc = versiunea tatalui meu de a - si securiza automobilul (dacia 1300 produsa cand eram eu in clasa I) l-a instalat dupa ce a fost furat casetofonul pentru a III-a oara si se prezinta astfel:
usile din dreapta fata si spate cat si cea din spate stanga au cate un zavor metalic.... Usa din stanga fata (sofer) este dotata cu una bucata fier cu grosimea de 10mm care ajunge din portbagaj pana la manerul de inchidere si intra in el .... plus lacatul cu lantul de rigoare la portbagaj .... Butoanele de deschis usile nu sunt functionale, iar de afara se poate deschide doar usa soferului dar numai dupa dezactivarea "sistemului" din portbagaj, in rest toate usile sunt blocate si pot fi deschise numai din interior.... spor la treaba ... This post has been edited by nairam: 14 Jan 2006, 10:32 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
QUOTE(nairam @ 14 Jan 2006, 10:29) A.E.R. = Antifurt Electronic Romanesc = versiunea tatalui meu de a - si securiza automobilul (dacia 1300 produsa cand eram eu in clasa I) l-a instalat dupa ce a fost furat casetofonul pentru a III-a oara si se prezinta astfel: usile din dreapta fata si spate cat si cea din spate stanga au cate un zavor metalic.... Usa din stanga fata (sofer) este dotata cu una bucata fier cu grosimea de 10mm care ajunge din portbagaj pana la manerul de inchidere si intra in el .... plus lacatul cu lantul de rigoare la portbagaj .... Butoanele de deschis usile nu sunt functionale, iar de afara se poate deschide doar usa soferului dar numai dupa dezactivarea "sistemului" din portbagaj, in rest toate usile sunt blocate si pot fi deschise numai din interior.... spor la treaba ... Pai si cat dureaza pana pleci dupa loc? Ar mai merge si asa ceva... ![]() |
--------------------
Bad User
Bad Example
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pai tehnologia de deschidere este urmatoarea:
se deschide lacatul de la portbagaj, apoi din portbagaj se deschide sistemul de la usa soferului dupa care inchizi portbagajul si deschizi usa soferului cred ca dureaza cu 30 secunde mai mult decat fara sistem .... si sa nu sariti pe mine pentru ca asa cum am mai spus este a tatalui meu si nu a mea... deh fiecare cu sitemul sau (eu am o alarma pusa la solnita, dar ma vad nevoit sa recunosc faptul ca sistemul lui este mai eficient) This post has been edited by nairam: 14 Jan 2006, 11:35 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Danielle |
![]()
|
Corect,dar noua,cu tot cu lacat in portbagaj si alarma ne-a taiat chederul de la luneta (a vrut sa fure boxele pe spate),nu stiu nici acum ce l-a oprit sa termine treaba.
|
--------------------
Bad User
Bad Example
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Danielle @ 14 Jan 2006, 08:51) Un sistem de alarma sigur nu exista dar...exista unul care le face viata grea hotilor.Pe Audi,sotul montat un sistem de alarma cat de cat performant (care a si costat 300 lire). da ... cu doua sisteme de acest gen mai imi iau o dacie ... dar sincer pe un Audi as pune asa ceva. Pana una alta raman la ideea mea 1 bucata ciobanesc german care sede frumos in masina ![]() |
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 19:42 |