[CUMPAR] serv de decolantare,mocheta/tavita logan, vreau sa scot niste litere,ma deplasez eu
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] serv de decolantare,mocheta/tavita logan, vreau sa scot niste litere,ma deplasez eu
paradox_utopic |
![]()
|
||
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cumpara un aparat asemanator cu cel din link si rezolvi singur cu literele....fara deplasare.
http://www.leykom.ro/ro/trusa-feon-profesional-5329-p @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 15 Sep 2013, 19:12) Cumpara un aparat asemanator cu cel din link si rezolvi singur cu literele....fara deplasare. http://www.leykom.ro/ro/trusa-feon-profesional-5329-p @+ daca-l iau pe-al sotiei crezi ca fac treaba !? ![]() deci :etapa 1 :dau cu feonul etapa 2: racai colantul....dar cu ce.? |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Lasa-l pe al sotiei...daca vrei mancare calda si treaba profi.
Cu aparatul ala se incalzeste materialul pana devine maleabil si poti sa tragi de el.....se intinde! Nu racai nimic...vine singur jos cu un pic de ajutor. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Gasesti feon si mai ieftin, nu e mare lucru sa cureti acele litere. Spor la treaba!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
|
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
espacern |
![]()
|
Daca lipiciul nu "pleaca" odata cu literele atunci se sterge cu diluant/alcool/etc.
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Alcool izopropilic. Evita diluantul si benzina pe vopsea
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Sal! Ai 2 variante, ambele folosite de mine pe masina personala. Strada Ilioara vis-a-vis de cladirea scolii se afla o curte interioara cu mai multe service-ri, dezmembrari, intri pe alee (e cam prost asfaltata), mergi pana in capat si dai de un garaj care se ocupa cu colantari de orice fel si decolantari. Polisare nu-ti face. Iti decolanteaza masina, degreseaza. Daca vrei si polisare, dupa ce termini acolo mai ai de mers 2-3 minute cu masina , pe Nicolae Grigorescu, dupa statuie catre Dambovita pe partea dreapta este o spalatorie construita din prefabricate, de culoare gri si scrie mare cu rosu (nu spun numele ca poate se considera reclama), mergi acolo si-mi spui dupa ce parere ai.
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
am facut rost de un feon industrial
sambata ma apuc de treaba....de data asta serios... am gasit pe un site "solutie pete dificile auto"la 20 ron,care cica scoate adezivul de coolant,asa mi-a spus vanzatorul apoi o bag la spalatorie daca nu reusesc nici de data asta,o duc la profesionisti !!! 26 Sep 2013, 19:41: am luat azi din vitan si un spray pt "indepartare gudron,smoala,bitum,adezivi" 20 ron este f tare ! curata tot ! This post has been edited by paradox_utopic: 26 Sep 2013, 18:41 |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:51 |