Despre Android box sau stick-uri TV, Orice probleme...
![]() ![]() ![]() |
Despre Android box sau stick-uri TV, Orice probleme...
koldun |
![]() ![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
koldun |
![]()
|
Am gasit si custom ROM-uri.
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci se poate închide?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma gindesc sa trag un teveu si in dormitor, doar ca asta implica inca un receiver/abonament. Se poate rezolva cumva treaba asta cu un Android box? Stiu ca se poate cu un pc si soapcast, dar nu stiu care e combinatia cu Android-ul, d-aia intreb.
This post has been edited by Marty: 29 Aug 2013, 21:51 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
koldun |
![]()
|
O chestie d'asta adaugă noțiunea de "smart" la un tv dar nu te absolvă de a pregăti si antenă / cablu / receiver pentru semnalul tv clasic. Dacă totuși te bazezi pe net de viteză no limit găsești aproape orice canal tv online (vezi postarea de deasupra) la o calitate acceptabilă.
Împreună cu un fly mouse e o variantă bună. |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu unul nu văd (încă) utilitatea unui box d'ăsta versus un SmartTV. Mai ales TV-ul are și rec, indiferent de sursa de semnal.
Nici măcar ca player media nu e cine știe ce, datorită capacității mici de stocare și să te apuci să-i pui cine știe ce pe usb e aiurea. În ceea ce privește posturile pe net, mai mult nu merg decât merg, indiferent de soft-uri. Da, sunt astea românești, uzuale, care merg, dar cam atât. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca ar fi sa alegi, e evident ca alegi un smart TV. Dar daca ai deja elcedeu' cumparat si nu e smart? Asta e targetu' pentru gadgeturile respective.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă n-ai, n-ai.
Eu unul n-aș lua așa ceva și am spus deja de ce. Cu atât mai puțin cu android care merge ca naiba dacă n-ai touch. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
koldun |
![]()
|
QUOTE(kum @ 30 Aug 2013, 08:49) Daca ar fi sa alegi, e evident ca alegi un smart TV. Dar daca ai deja elcedeu' cumparat si nu e smart? Asta e targetu' pentru gadgeturile respective. Exact asta vreau sa fac ca am un tv deja cumparat la care vreau sa il pun. De touch nu-mi fac probleme, e airmouse-ul. HDDuri so--or mai gasi pe la casa omului. Oi vedea eu... |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:28 |