DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> curge ulei

lupusor83
post 19 Sep 2005, 20:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Mi-am cumparat o dacie break din 95.Am bagat ulei in cutie pt ca nu avea.SI surpiza a inceput sa curga.Am schimbat semeringul cu unul care are carcasa metalica avand si pasla si tot curce nu stiu ce sa-i mai fac.Ma gandeam sa pun altul la fel cum era adica din cauciuc, dar si cel care l-am pus tot din cauciuc e, numai ca are marginea metalica si pasla care asigura etansarea mai buna.
Multumesc pentru ajutor.

This post has been edited by lupusor83: 19 Sep 2005, 21:22

--------------------
DACIA CL - GL-02-RUS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andu911
post 19 Sep 2005, 21:31
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

asa "face" toate...
aa vezi ca era cineva pe forum care zicea ca lui nu-i curge...poate iti spune si tie care e leacul...evident in afara de a nu mai baga ulei biggrin.gif

--------------------
- - -
+
andutzu
post 19 Sep 2005, 21:46
Post #3

Membru autentic

Semeringul cu pasla e pentru planetare lungi. masina ta daca e din 95 sigur e cu planetare scurte.La cele lungi, planetara se "infige" in semeringul ala si nu permite uleiului sa curga, la cele scurte (semering fara pasla) etansarea se face direct pe axul care iese din cv.Schimba-le si pune d-alea fara pasla si garanta n-o sa-ti mai curga.

--------------------
Dacia 1310 - PH 23 ALX
REMAT Tuning.
+
lupusor83
post 19 Sep 2005, 22:00
Post #4

Membru incepator

Am sa le schim chiar nu stiam.Cei de la piese auto iti vadn ce vor ei daca nu cunosti.

--------------------
DACIA CL - GL-02-RUS
+
lupusor83
post 19 Sep 2005, 22:02
Post #5

Membru incepator

Scuze pentru scris,tastatura merge cand vrea

--------------------
DACIA CL - GL-02-RUS
+
argon
post 20 Sep 2005, 06:06
Post #6

Mesaj semiautomat

QUOTE(andu911 @ 19 Sep 2005, 21:31)
asa "face" toate...
aa vezi ca era cineva pe forum care zicea ca lui nu-i curge...poate iti spune si tie care e leacul...evident in afara de a nu mai baga ulei biggrin.gif
*

Eu sunt unii din aia la care nu le curge, si nu le-a curs niciodata.
Solutia sunt pisele originale, adica nu am umblat niciodata la cutie, asa e din fabrica, pisele chiar daca sunt "de origine" in ambalaj frumos si albastru tot rebuturi sunt.Uleiul din cutie l-am schimbat pentru prima oara dupa 70 de mii de km(8 ani), si nu lipsea o picatura.
Andule, chiar daca iti vine greu sa crezi, s-au facut si Dacii bune printre majoritatea facute in bataie de joc.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
don_quijote78
post 20 Sep 2005, 12:30
Post #7

Membru incepator

Si mie imi curge, si am planetare lungi. Am schimbat si semeringurile, dar senzatia mea e ca curge pe la imbinatura longitudinala a cutiei. Am vazut la Praktiker o solutie ce se pune in cutie, care teoretic ar revitaliza garniturile si ar opri curgerile. A mai vazut cineva asa ceva si a incercat? Ca as vrea sa stiu daca se merita sa dau banii sau mai bine ma duc direct in service cu ea, chit ca manopera e pe undeva pe la 300 lei noi.

--------------------
Dacia 1310 L - TM 11 RUT
+
B31AYZ
post 20 Sep 2005, 14:28
Post #8

Membru autentic

QUOTE(lupusor83 @ 19 Sep 2005, 22:38)
Mi-am cumparat o dacie break din 95.Am bagat ulei in cutie pt ca nu avea.SI surpiza a inceput sa curga.Am schimbat semeringul cu unul care are carcasa metalica avand si pasla si tot curce nu stiu ce sa-i mai fac.Ma gandeam sa pun altul la fel cum era adica din cauciuc, dar si cel care l-am pus tot din cauciuc e, numai ca are marginea metalica si pasla care asigura etansarea mai buna.
Multumesc pentru ajutor.
*

Mie nu-mi curge .Inainte da .Am fost la mecanic si s-a rezolvat .Mai incearca la alt mecanic .Nu e normal sa curga .Eu am ramas fara ulei in cutie toata iarna . Se poate rezolva .

--------------------
DACIA 1300 din 1980 - B31AYZ
+
rtulea
post 20 Sep 2005, 14:32
Post #9

Membru autentic

From: Ploiesti (Alba-Iulia)

Tot din categoria asa face toate este si acest topic. Eu, de exemplu, am schimbat semeringul de la bratul cautator de 3 ori pana acum si tot curge ulei pe acolo. Asa ca m-am lasat pagubas si mi-am facut o pompa de bagat ulei dintr-o pompa de umflat cauciucuri si o data pe luna completez uleiul in cutie. Nu are rost sa va faceti peri albi din aceasta cauza.

--------------------
Dacia Logan sept 2006, Laureate 1,6 - PH-78-UTU
Do not try to forget your past, IT made you what you are!
+
AC
post 20 Sep 2005, 14:36
Post #10

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(rtulea @ 20 Sep 2005, 14:32)
Tot din categoria asa face toate este si acest topic. Eu, de exemplu, am schimbat semeringul de la bratul cautator de 3 ori pana acum si tot curge ulei pe acolo. Asa ca m-am lasat pagubas si mi-am facut o pompa de bagat ulei dintr-o pompa de umflat cauciucuri si o data pe luna completez uleiul in cutie. Nu are rost sa va faceti peri albi din aceasta cauza.
*

Cine ti-a montat acel simering de la cautatorul de viteze nu prea s-a priceput! Eu l-am schimbat o singura data si bine. Secretul la orice simering: sa fie perfect pe aceeasi axa cu piesa, sa nu fie inclinat! Rezultate bune la acest simering: sa fie introdus cu cheia de bujii!

--------------------
Dacia 1310 TX
+
ydaniel
post 21 Sep 2005, 20:19
Post #11

Adrenaline junkie!

From: black sea

exista un aditiv TRANSMISiON STOP LEAK!FF bun mie imi pierdea cam 1l la 20.000 km costa cam 200.000 rol!baga peste ulei si va fi super nu mai curge deloc!crede-ma!

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
lupusor83
post 23 Sep 2005, 22:37
Post #12

Membru incepator

Am schimbat semeringul si tot curge sad.gif am un joc la cutie foarte mic si se prelinge ulei.Nu stiu ce sa fac?Sa incerc cu acel produs pentru scurgeri de ulei, sau sunt bani aruncati aiurea?

--------------------
DACIA CL - GL-02-RUS
+
padual
post 23 Sep 2005, 23:23
Post #13

Membru autentic

From: MANGALIA

biggrin.gif eu m-am lasat pagubas...odata pe luna bag 60.000 rol si gata,ca degeaba schimbi mama semeringului si tatal planetarelor cele lungi (pe care le am) ca daca mecanicu nu stie ce are degeaba. In mangalia nici unul ni stie ce sa ii mai faca,toti imi zic la fel "schimba"...Macar de-as putea sa schimb...MASINA! smile.gif

This post has been edited by padual: 23 Sep 2005, 23:24

--------------------
Daewoo | Ford MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp 2006 E | 1999 - CT-89-PAD|TX-6273-TX
Doamne ajuta!
+
lupusor83
post 25 Sep 2005, 23:52
Post #14

Membru incepator

As face si eu la fel sa bag ulei in fiecare luna dar credeti-ma ca nu este placut sa faci toata parcarea din fata blocului numai ulei.Parca as avea tractor wacko.gif

--------------------
DACIA CL - GL-02-RUS
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 12:04
Forum Renault