capac (buson) rezervor benzina
![]() ![]() ![]() |
capac (buson) rezervor benzina
B30YYP |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 29 May 03 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007, Prestige 1,6 16V
- ??-??-???
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce' ntelegi tu prin "buson normal" "buson original" si "cheie speciala" ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
B30YYP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 29 May 03 ![]() |
buson normal => asa cum era la berlina.
buson original => cel care este acum pe DSN. cheie speciala => adica identica cu cea de contact si nu asa cum erau cele de la berline. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Prestige 1,6 16V
- ??-??-???
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
OK deci tu ai DSN si ai pus buson de berlina ? Daca e asa cred ca gasesti in Vitan dar rezolvarea problemei cheii nu-mi este cunoscuta. Sa mai asteptat pareri, dar pina acum n-am mai vazut pe Forum o problema similara. Da totusi un search, cine stie ? Daca nu si nu, mergi totusi in Vitan si intreaba-i pe baietii veseli de la tarabe sau fa o strigare la un service.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am bagat masina in reparatie azi in service (incendiul de care am pomenit). Eu am probleme cu butonul de inchidere de la haion (partial topit). Ei bine, cheile si cu incuietorile vin la set, nu separat. Deci daca cei din service vor decide ca nu se poate face nimic cu plasticul de la butonul de haion (au spus ca incearca, doar sa evite circul), vor trebui sa puna pe deviz set de chei. Aici o sa se lase cu scandal, ca ASIBAN-ul nu va inghiti prea usor un deviz barosan doar pentru un amarat de plastic. Insa asta e, sa-i traga de maneca pe cei de la Dacia care au toate piesele lu peste cat mai asamblate si vandute cu totul (mi-am rupt oglinda dreapta si am dat 500000 doar pentru o sticla si un plastic rupt!)
Revenind la problema ta, iti doresti buson de DSN. Pai cam nasol inseamna, ca nu vei avea incotro decat sa iau setul complet de yale (usa, haion, contact, buson) + cheile aferente. S-ar mai putea sa gasesti cumva doar busonul separat cu cheia lui, insa asa nu vei mai avea "one key fits all". |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Tin sa mentionez ca se poate muta butucul de la butonul topit la unul nou .. nu e nici o mare scofala ... (butucul e metalic deni nu cred ca s-a stricat)
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io zic sa iei cheia ta si sa incerci vreo 10 busoane, ca sigur gasesti cel putin unul la care sa mearga ... io asa trebuia sa fi facut cand mi-am schimbat toate cheile, trebuia sa ma duc cu cheia de la motor si acum poate aveam si io la berlina cheie all-in-one, da' nu mi-a dat prin cap decat muuuuuuuuult mai tarziu
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Tin sa mentionez ca se poate muta butucul de la butonul topit la unul nou .. nu e nici o mare scofala ... (butucul e metalic deni nu cred ca s-a stricat) Pai exact asta vor sa faca. Au zis ca spera sa nu fie nici o problema si nici nu o sa mai puna pe deviz, ca e mai mare daraua... |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=2923 ... vezi poate gasesti la asta piesa.... dai cautare la anunturi generale pe www.autovit.ro si anuntul asta e pe a doua pagina...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
badescuflorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
salut
problema mea este ca nu mai pot scoate busonul deloc,ultima oara cand am alimentat se pare ca nu l-am pozitionat cum trebuie,am incuiat si aseara la o benzinarie am avut placuta surpriza sa plec fara sa alimentez....asta dupa 20 min de impins, tras,lovit si aproape strambat cheia..... Busonul a ramas incuiat, dar intr-o pozitie in care nu toate opritoarele au prins marginea, cheia se invarte foarte putin si dupa nu mai merge. Nu stiu cum sa-l desfac fara sa il stric pt ca n-as vrea sa-i pun de berlina si sa umblu cu colectia de chei la mine,dar nici sa schimb toate incuietorile ,contact etc..... astept sugestii de la voi,multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
SRN
- AG-21-FLR ---FLR---
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
de scos se scoate cu o surubelnita mai mare prin... fortare.
Cel putin eu metoda asta am aplicat-o. De fapt mecanicii. Si eu am crezut ca ma rezolva altfel, da cand l-am vazut cu surubelnita m-am lasat pagubas ![]() Merg cu buson de berlina acum. Dezavantaj: 2 chei si faptul ca iese cheia din buson pe pozitia deschis (mie mi se pare anormal; imi tot pica pe la benzinarie pe sub masina ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
mirciulik86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 December 04 ![]() |
La busonul de la rezervorul de SN merg cheile de la orice Dacie (testat)
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2011
- B 67 MRK
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Da, dar busonul nou vine tot in set, nu separat.....Desigur, daca vrei de-ala "original'...
Edit: Vă rog să nu mai postați aiurea-n tramvai. Postul ăsta rămâne doar pentru că nu vă pot da PM... ![]() This post has been edited by DragosP: 2 Mar 2006, 14:02 |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 15:00 |