Piese originale /service dacia-probleme
![]() ![]() ![]() |
Piese originale /service dacia-probleme
Dheaven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 23 November 12 From: bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20130906_200936.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 324 IMG_20130905_134726.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 350 IMG_20130906_201017.jpg ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 321 |
||
--------------------
Dacia
Dsn
clima 2003 Piese auto si utilaje constructii .
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.063 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea ma mira. Ca sa nu opreasca productia pieselor "originale", apeleaza la tot felul de firme care stiu doar sa ia banii, nu sa si ofere piese de calitate.
Eu am capat de bara original (nu cumparat de la Dacia, ci de la magazin de piese auto) de 1 an si 13.000 km si nu pare sa aiba joc. O fi chestie si de loturi, cel putin pivotii si capetele de bara fiind fabricate la Topoloveni. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Dheaven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 23 November 12 From: bucuresti ![]() |
topoloveni pivotul cu probleme...si capetele de bara tot topoloveni , aveau T pe ele.
nu e normal asa ceva... |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cele originale sunt fabricate tot de topoloveni dar puse in cutie cu inscriptii dacia-renault. La fel cum sabotii fermit vanduti in cutie fermit sunt mai ieftini decat aceeasi saboti fermit, vanduti in cutie cu inscriptii dacia-renault.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Intrebare: daca ai observat ca e lucrarea nasoala, incepand de la geometrie, de ce nu ai facut scandal atunci (amenintari cu VC si OPC)?
Iar la partea cu burdufele schimbate de tine... cam au dreptate, daca ti-ai bagat nasu' acolo, asta e... pa pa garantie. Trebuia sa te duci la ei de prima data, cand ai observat ca ai joc la pivot.... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Dheaven |
![]()
|
@ Iulikk lucrezi la dacia? ai habar de calitatea pieselor de origine macar?
|
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bre, o lucrare are garantie, da? Daca vezi ca piesa schimbata pica in garantie, nu crezi ca e bine sa te duci DIN PRIMA la unitatea care a facut lucrarea pt a schimba piesa pe garantie?
PS: nu lucrez nicaieri. Am stiut (pana acum) sa ma feresc de munca ![]() This post has been edited by Iulikk: 7 Sep 2013, 21:41 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Dheaven |
![]()
|
tot respectul man dar esti be langa subiect.
am scris aici nu pt faptul ca ma cak pe mine cu 2 capete de bara si un pivot ci pt faptul ca se fac si piese originale de tot rahatul si serviceul te trateaza pe masura asta. boay daca esti pe langa subiect...nu mai scrie aici...nu ma contrazic pe topic cu nimeni si sincer nu mi pasa de parerea nimanui ...cei care ma cunosc de aici ma cunosc si punct. este doar penibil ca un pivot sa tina o luna si capetele de bara la fel.... in loc sa va puneti semne de intrebare voi va contraziceti tot intre voi de parca va creste in plus un alt ou.... iar faza cu burdufele, da, le am schimbat ca erau pana si burdufele franjuri ...si nu am intentionat sa schimb pe garantie mare rahat...tocmai dasta am incercat sa rezolv problemele singur...dar ma repet...topicul nu e facut ca sa ma plang pt 5 lei 2capete de bara , io am bagat multe zeci de milioane in anii astia asa ca nu mai conteaza. si am mai pus problema pt amatorii de piese originale sa se fereasca de capete de bara care au joc de noi in pipa si le misti cu degetu...mai ales cele dacia renault cu problema asta. va salut. |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Iulikk |
![]()
|
Poate la tine a fost o problema (de lot, de dracu' stie ce). Nu inseamna ca este asa peste tot.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Dheaven |
![]()
|
revin cu updateuri si poze.
|
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In general orice pivot caruia ii poti misca pipa lejer cu mana, este unul de calitate proasta, fie ca este original sau de "srl".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Dheaven |
![]()
|
pivoti erau ok la prima vedere dar la capete de bara chiar nu aveam de ales..tot ce era acolo asa se misca, am desfacut 7-8 cutii si la fel..deci faza cu ghinionu nu prea imi vine sa cred.
|
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:12 |