[SCHIMBARE AMBREAJ]
![]() ![]() ![]() |
[SCHIMBARE AMBREAJ]
Dheaven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 23 November 12 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dsn
clima 2003 Piese auto si utilaje constructii .
|
|||
talibanu |
![]()
|
![]() Membru Talibanez Group: Members Posts: 337 Joined: 15 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Demontarea-Montarea o faci intr-un service Dacia sau service de cartier? |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
2001
- BZ 02 DSS
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Cam multe parale.
De ce nu LUK (300 Ron.) TRW sau SACKS? Uita-te si la sectiunea Solenza la schimbarea ambreiajului, poate te ajuta. Eu m-am lamurit cu Valleo. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
Dheaven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 23 November 12 From: bucuresti ![]() |
da---am optat pentru marca SPI italienesc, 600 ron cu tot cu rulment, cica valeo are probleme.
|
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
De SPI nu am auzit, dar nu cred ca e mai bun decat Valeo. Acum, treaba probabil e deja facuta, dar gaseai si SACHS/LuK si era altceva.
This post has been edited by MyKe89: 13 Sep 2013, 00:25 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Dheaven |
![]()
|
s-a schimbat ambreajul:
diferente cu , cutia si timoneria..vine altfel pe centru schibmatorul. cupleaza mai jos putin am avut probleme cu rulmentul deoarece nu intra siguranta de la conducta de lichid frana in rulment si s au facut niste santuri pe conducta ca sa prinda siguranta...sper sa tina daca nu conducta de laguna 2. ambreaj dsn este identic dupa laguna 2..in cazul in care vreti sa nu dati 900 ron la dacia pe kit. costuri totale 1000 ron ore de munca -12. |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Dheaven |
![]()
|
si am uitat sa mentionez si partea proasta:
cand ridic mai repede pedala de ambreaj la relanti face zgomot.....inainte nu facea...e vorba de un banal clanc ..probabil ca e placa mai tare si se mai lasa ..daca nu asa moare. |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Arcurile de pe disc.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
horsepower |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 7 August 12 ![]() |
poti sa imi dai si mie o referenta de la rulmentul de presiune??
|
--------------------
Dacia
SUPER NOVA CLIMA
2001
|
|
Dheaven |
![]()
|
laguna2 1.6 16, ai grija la clema de prindere a furtunului, sa fie la fel.
din cate stiu io rulmentul asta de ceva timp se fabrica basic pt mai multe modele iar la conducta de supernova ofera probleme cu prinderea sigurantei. eu am problema asta cu rulment spi echivalat,s-a dat alt sant in conducta ca sa agate siguranta. |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
MyKe89 |
![]()
|
Sper sa nu ma insel, dar la SupeRNova e Valeo 804510.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:58 |