Probleme cu instalatia de incalzire
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu instalatia de incalzire
Kogu_T |
![]()
|
||
![]() membru invatacel Group: Members Posts: 34 Joined: 20 September 05 From: Prahova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4Mpi,Rapsodie,2004
- B 36 Kog Traieste din plin cu Dacia
|
|||
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Sa nu fie ceva in ventilator care sa-l franeze!
2. daca nu e prima varianta, atunci motorasul este pe cale sa-si dea obstescul sfarsit! ![]() solutia: altul!! |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
Kogu_T |
![]()
|
![]() membru invatacel Group: Members Posts: 34 Joined: 20 September 05 From: Prahova ![]() |
Mersi, o sa ma interesez de un motoras nou, ca altceva nu stiu ce ar putea fi.
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4Mpi,Rapsodie,2004
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi insa sa nu fi patruns in el ceva care sa-l infraneze, frunze, sau mai stiu eu ce!!!
Abia apoi gandeste-te la unul nou! |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
|
|
Kogu_T |
![]()
|
I am scos aeratoarele dar nu pare sa fie infundata. oricum o sa o duc la un service ceva macar sa se uite.
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4Mpi,Rapsodie,2004
|
|
AVT |
![]()
|
Eu ma refeream la motorasul aerotermei! nu la aeratoare!
Ai AC pe masina, ca din avatar nu se intelege. Baga cu incredere un search ca s-a tot discutat pe forum de problema asta! This post has been edited by AVT: 21 Sep 2005, 21:11 |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
|
|
Kogu_T |
![]()
|
Am o rapsodie deci n am AC. Sper sa fie ceva in motorasul ala ca altfel nu stiu ce ma fac. Oricum merci. O sa caut pe aici sa vad poate gasesc ceva legat de chestia asta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4Mpi,Rapsodie,2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |