Stiri care chiar contează, nu mizerii
![]() ![]() ![]() |
Stiri care chiar contează, nu mizerii
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă insiști...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' nu poti da ti-o pui p'asta walpaper?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bleah...Pui de crevedia. V-a lovit aviara; ce aveti voi e boala? inteleg sa va laudati cu o ciroza , un infarct o sloguiala.
PS ca sa intelegeti notiune de boala si sanatate. UMOR NEGRU DAR REAL: La senilul de unkiu marti seara a venit popa sa-l spovedesaca . Azi vocifera la asistente sa-i dea tratamentul "lui" si sa-i dea potol.Mi-am cerut scuze la ala de la Pompe Funebre ca l-am agitat degeaba. Ala : Nu-i nimic se mai intampla, oferta e valabila in continuare ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 26 Sep 2013, 18:47) UMOR NEGRU DAR REAL: La senilul de unkiu marti seara a venit popa sa-l spovedesaca . Azi vocifera la asistente sa-i dea tratamentul "lui" si sa-i dea potol.Mi-am cerut scuze la ala de la Pompe Funebre ca l-am agitat degeaba. Ala : Nu-i nimic se mai intampla, oferta e valabila in continuare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marketing, taticu'! La patru inmormantari, a cincea e gratis! 26 Sep 2013, 19:04: On topic - se demoleaza Cathedral Plaza? This post has been edited by Bicicleta galbena: 26 Sep 2013, 19:04 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se demonteaza. Are mult fier refolosibil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(bion @ 26 Sep 2013, 18:47) Bleah...Pui de crevedia. V-a lovit aviara; ce aveti voi e boala? inteleg sa va laudati cu o ciroza , un infarct o sloguiala. PS ca sa intelegeti notiune de boala si sanatate. UMOR NEGRU DAR REAL: La senilul de unkiu marti seara a venit popa sa-l spovedesaca . Azi vocifera la asistente sa-i dea tratamentul "lui" si sa-i dea potol.Mi-am cerut scuze la ala de la Pompe Funebre ca l-am agitat degeaba. Ala : Nu-i nimic se mai intampla, oferta e valabila in continuare ![]() ![]() L-a intors din morti.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gata cu raceala, se poate inchide.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Ai rezolvat si cu mucii?
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() ![]() De MUCI nu-i voie să vorbești decât dimineața între 6 jumate și 7! Eventual exemplificat și cu o poză ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
S-au speriat de febra si dusi au fost.
Am bagat juma de litru de molan fiert si gata. Nu e nici sinuzita, facui o poza. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gabize |
![]()
|
Era vorba că nu bagi alcoale
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vijelie |
![]()
|
A, tu mi-ai facut pofta de vin fiert !
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gabize |
![]()
|
Și n-o fost de leac?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vijelie |
![]()
|
Pare ca da, multumesc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Baieti, ati vazut ce preturi sint la pompa? Iudeo-masonii austrieci iau accizele de.la gura guvernului. Dac-o tin tot asa, o sa ma simt obligat sa fac vreo 3-4 mii de kmp luna viitoare.
This post has been edited by corbex: 28 Sep 2013, 22:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am facut plinul cand era fix 6.00. Daca alimentam doar jumatate, economiseam de doi covrigi si o cafea.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Da, dar Ponta a pierdut 4 covrigi si o savarina. Asta ne doare. Nu va mai putea mari alocatia copiilor.
This post has been edited by corbex: 28 Sep 2013, 22:48 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Sep 2013, 23:37) Baieti, ati vazut ce preturi sint la pompa? Iudeo-masonii austrieci iau accizele de.la gura guvernului. Dac-o tin tot asa, o sa ma simt obligat sa fac vreo 3-4 mii de kmp luna viitoare. cit este acu ? , cind am bagat eu era sub 6lei acum estimez luna noiembrie , daca vine frigul mai tare poate mai devreme |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
ieri la petrom era parca 5,64 sau 5,74, cam asa ceva, benzina de 95
This post has been edited by nik1965: 29 Sep 2013, 17:53 |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Iar ma scot din foame
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 29 Sep 2013, 00:42) 5.68 la mine ![]() Attached thumbnail(s) Petrom_Caranda.jpg ( Size: 315.32k ) Number of downloads: 255 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pina o sa bag din nou benzina o sa ajunga la 6 lei
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
vijelie |
![]()
|
Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, și fiica sa Camelia au fost trimiși în judecată, alături de dierctorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, și de fostul șef ANAF, Șerban Pop, în dosarul privind șantajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ajunge si asta ca Jiji, cu salba de condamnari
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Mai e un simpatic, unu' Surupaceanu, de ma plictiseam de cate ori il dau la tv. ; la un moment dat a disparut, acum vad ca i-au dat 7 ani cu executare intr-un dosar. Voiculescu nu se simte deloc mai bine, lui Videanu i-au blocat conturi si i-au pus sechestru pe bojdeuca de pe malul garlei, Gigi e inca prospatura, Muresan e deja veteran... Hm. Incepe sa-mi placa in Romania.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tot prin telepatie?
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
Avem si stenograme.
![]() In rechizitoriu, Garett, lasa televizorul in pace! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Trollu-le!
Glumeam mă, am citit și eu articolul din notnews! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
Instituțiile media nominalizate anterior - persoane juridice - au fost folosite de către reprezentanții legali - inculpatul și învinuiții - pentru șantaj, în scopul obținerii de foloase materiale ilicite însemnate.
La rândul său, inculpatul, împreună cu ceilalți învinuiți au manipulat "piața media" pe baza acestor date și documente confidențiale, furnizând știri și materiale eronate, în scopul determinării părții vătămate să accepte încheierea unui contract potrivit intereselor lor financiare ilicite. Pe lângă pericolul generic al șantajului, apreciat în abstract de legiuitor prin fixarea unor limite relativ ridicate de pedeapsă, s-a produs și pericolul special concret rezultat din afectarea gravă a încrederii publicului în entitățile media. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:01 |