Stiri care chiar contează, nu mizerii
![]() ![]() ![]() |
Stiri care chiar contează, nu mizerii
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa judeci copii dupa faptele parintilor nu-s chiar convins ca e cea mai buna metoda de evalaure...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Unii copii aleg un drum diferit de al părinților, în timp ce alții merg pe același drum dar cu performante și mak bune. De la caz la caz.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Apr 2019, 07:29) Cand e vorba de LCK asa e, daca e vorba de psd-isti e cu totul altceva ![]() Cum e si cu Augustin Toader acu', nu pot sa nu ii dau dreptate lui Tolontan "Să ne întrebăm cum ar fi fost dacă nu Augustin Lazăr, ci Tudorel Toader refuza eliberarea unui deținut politic. În câte feluri, pe câte forumuri și de la câte tribune ar fi fost cerută demisia ministrul justiției?! Nu că Toader și-ar merita poziția de ministru al justiției, când e limpede că, pentru el, miza sunt infractorii și nu victimele." |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Principiu e simplu: Daca esti pesedist sau asimilat lor inseamna ca esti vinovat de toate relele pamantului.
Daca nu esti pesedist sau asimilat lor ai voie orice. QUOTE(Merced @ 3 Apr 2019, 08:27) Unii copii aleg un drum diferit de al părinților, în timp ce alții merg pe același drum dar cu performante și mak bune. De la caz la caz. Taticu' netezeste drumul lui ala micu' Eu il trec pe al tau, tu il treci pe al meu... Pe la facultate era asa: Taticu sef de catedra, fiul - asistent... Ghici cine e acum sef de lucrari cu sanse mari sa fie in curand sef catedra? This post has been edited by dizzy: 3 Apr 2019, 08:01 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
copiii stapanilor nostri vor fi stapanii copiilor nostri...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 3 Apr 2019, 07:56) Taticu sef de catedra, fiul - asistent... Ghici cine e acum sef de lucrari cu sanse mari sa fie in curand sef catedra? Pai ce, doar la facultate crezi ca e asa? Aproape peste tot. Formele astea de nepotism sunt oarecum caracteristice in zona asta a globului, dar la noi, sunt la un nivel superior. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
In grila digi au bagat de cateva zile Rock tv.
![]() 3 Apr 2019, 15:26: QUOTE(bion @ 2 Apr 2019, 18:53) La subiect. Decenta ar fi obligat pe unul ca Lazar sa dea innapoi Care... Lazar? Parca albul nu mai e chiar asa alb. This post has been edited by maho: 3 Apr 2019, 14:26 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Adică vrei să spui că atotcunoscătorii s-au dus după fentă?
Oricum Lazăr este un nenorocit din sistem, doar este contra Partidului care ne-a dat, nu ne-a luat ca Băsescu. ![]() This post has been edited by cristic1982: 3 Apr 2019, 14:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi nenea ăla zice altceva, că nu l-a "torționat".
Știrea inițială era că Lazăr nu i-a aprobat eliberarea. Adică un fel de Radio Erevan. Evident, nu e exclusă nici manipularea. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De data asta sunt de acord cu IPS. Lazar cel bun nu l-a batut la cenzurat cu creionul El decat la trimis innapoi la Lazar cel rau.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Fentele i-au cam ametit pe unii:
QUOTE(ady77 @ 3 Apr 2019, 08:44) Cum e si cu Augustin Toader acu', ... În câte feluri, pe câte forumuri și de la câte tribune ar fi fost cerută demisia ministrul justiției?! Mai tre' sa te hotarasti doar a cui demisie (a lui Augustin sau a lui Toader). ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Amandoi, daca ar fi dupa mine.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Deci da: https://evz.ro/scrisoarea-iulius-filip-laza...KiSeThzFiWv_5xw
E o manipulare: nu a fost torționar, a fost cel care asigura material torționarilor. Un erou. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Biserica, cu umanismul ei mult lăudat, ce păzea, stimabile ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
Chiar așa!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(RDK @ 5 Apr 2019, 20:21) Colabora. Toarna, toarna frate ![]() Aia cu credinta, patriotism si demnitate au putrezit in ocna. Restul au semnat pactul cu diavolul. Ortodocsi, catolici, protestanti FMCC This post has been edited by bion: 5 Apr 2019, 22:55 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
...boteza (ca să nu moară poporul păgân), cununa (ca să nu trăiască poporul in păcat), îngropa creștinește (ca să se întoarcă în pace la Creatorul lui), se lupta să nu-i fie dărâmate locașurile de cult etc... Si in general, făcea ce făcea poporul: biserica este constituită din mulțimea de credincioși din popor.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Apropo de intoarcerea in pace la Creator, la Spitalul din targul meu e scandal mare. Zilele trecute s-a intamplat sa moara in aceasi zi doi barbati la sectia de cardiologie. La morga, din neatentie bratarile cu identificarea decedatilor au fost inversate.
Primul a ajuns la Vulcan iar familia a dus mortul direct la cimitir, fara sa-l spele, imbrace, etc. L-au ingropt, au facut pomana si cazul inchis. A doua zi a fost livrat si al doilea decedat la o capela din Petrosani. Cand l-a vazut familia, scandal mare. Asta nu e tata. Tata era chel asta are par pe cap... Reclamatie la Procuratura. Dispozitie de dezhumare. Scandal cat cuprinde. Familia mortului de la Petrosani nu a vrut sa-si ingroape mortul in sicriul dezhumat. Familia mortului de la Vulcan cere alt sicriu gratis ca doar n-o sa cumpere doua pentru un singur mort... Asa ca unul din morti s-a ales cu doua sicrie, doua slujbe de inmormantare, doua pomeni iar cel de al doilea... Din declaratiile Procuraturii prezentate in mass media locala am inteles ca cine va fi gasit vinovat de aceasta incurcatura penibila risca pedeapsa cu inchisoare. This post has been edited by radian: 6 Apr 2019, 08:16 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Nasol. Pentru toată lumea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Primii au fost păgâni, clar.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bion |
![]()
|
Ala are sigur abonament la biblioteca.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Altfel cum ar rezista printre morti? Asa cu alcohol in creieri mai merge..Sau o fi de la formol?
This post has been edited by iulia_boris: 7 Apr 2019, 09:15 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Asta pare faza de film de Kusturica.
E yragic, amuzant si ridicol in acelasi timp. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
Cu mortii mai e cum mai e, dar sa vedeti cum e cu viii. Eu am patit-o cu bunica-mea in 2012. M-a sunat sora-sa de la tara ca ii se pare ca nu se simte bine, ca pare putin confuza si taraste un picior.
Eram la munca dar in cateva minute am reusit sa ma eliberez, m-am urcat in masina si m-am dus direct la tara. De acolo aveam de ales sa mergem spre Pitesti sau Bucuresti, si nu stiu ce a fost in capu' nostru de am ales Pitesti. Am ajuns la urgente, a vazut-o relativ repede cineva de la neurologie care dupa cateva "testari" a trimis-o sa i se faca CT. La coada la CT inca o babuta care mai si cazuse pe deasupra, tot din cauze de lipsa de echilibru sau ceva. Stam acolo, si medicul care face CT-ul zice la final cu o fata trista ca e nasoala treaba, ca o sa ne zica mai multe doctorita de la neurologie. Ajungem acolo si doctorita, supriza, zice ca e un meningiom, usor operabil, ca dupa simpla operatie are toate sansele sa isi revina complet. Recomandarea ca operatia sa o faca un neurochirurg tinerel de acolo, care fusese scolarizat prin Franta, discutam si cu cineva de prin spital care baga mana in foc pentru el si ramane sa ne vedem a doua zi cu el sa stabilim detalii. A doua zi ma duc eu la el si imi zice "Din nefericire ieri am avut doua persoane in varsta la CT cu acelasi nume, Gheorghe Elena. A fost o incurcatura si la doamna doctor a ajuns CT-ul celeilalte paciente, nu a bunicii dumneavoastra. Bunica are cel mai probabil un glioblastom." Restul povestii n-are rost sa-l spun, e cel mai simplu pentru cine nu e familiar sa caute tumora pe google. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"Decizie istorică a Comisiei Europene: Statele membre, obligate să limiteze acizii trans din alimente - cele mai nocive grăsimi, responsabile de zeci de mii de decese anual"
Mai exact: "Măsura vizează alimentele bogate în grăsimi procesate, precum margarina, produsele de tip fast food, mezelurile, produsele de patiserie, prăjiturile, biscuiții, popcornul pentru microunde, chipsurile, mâncarea semi-preparată sau supele la plic." Si: "Acizii grași trans nesaturați (AGTN) sunt cele mai nocive grăsimi din alimente - sunt substanțe obținute pe cale industrială , nefiind folosite niciun fel de surse naturale. Acizii trans din alimente sunt considerați responsabili pentru declanșarea unor boli ce provoacă anual 50.000 de decese în Europa - boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet zaharat, obezitate, cancer și Alzheimer . În țara noastră, se estimează că alimentele bogate în acizi trans duc la apariția unor boli care ucid anual aproximativ 3.000 de români . Măsura luată de Comisia Europeană vizează alimentele bogate în grăsimi procesate , precum margarina, mezelurile, produsele de tip fast food, produsele de patiserie, prăjiturile, biscuiții, popcornul pentru microunde, chipsurile, mâncarea semi-preparată, supele la plic, maioneza, cremele tartinabile, diverse tipuri de sosuri sau cerealele preambalate. Pe piața europeană există în acest moment produse care conțin chiar și în proporție de 40-50% acizi grași trans nesaturați . Acestea sunt prezente în special pe piața sud și sud-est europeană ." Incepand cu 1 apr. 2021 http://m.hotnews.ro/stire/23125313 This post has been edited by Bicicleta galbena: 7 May 2019, 08:35 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Free Mazare!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
https://www.b1.ro/stiri/externe/b1-polonia-...uda-296512.html
si se pare ca trump a avizat aceasta intrare... ca deh... voturi si romania i-a pupat si in cur degeaba... a cumparat avioane rablagite, blindate invizibile, autostrazi deschiolate etc etc doar bdsm nu au facut cu noi... This post has been edited by sorin1983: 4 Oct 2019, 19:06 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"Începe reabilitarea Cazinoului din Constanța, după patru ani și patru licitații eșuate."
"Primarul Constanței a anunțat că miercuri va preda clădirea Companiei Naționale de Investiții și constructorului. Lucrările costă 94 de milioane de lei, transmite Mediafax." In plus " Lucrările reabilitării țin strict de CNI, dar de jur împrejur ține de municipalitate. Tot anul acesta va începe și consolidarea digurilor și a unei noi faleze. În jurul datei de 1 mai va fi amenajată o roată, la fel ca la Londra, care va permite oamenilor să vadă procesul de restaurare, faleza, marea și portul. De asemenea, veți vedea o faleză cu mult mai multă verdeață și flori. Faleza este neîncăpătoare pentru constănțeni și turiști. Veți descoperi un părculeț, zone verzi, loc pentru alergare, fitness urban, în zona plajei Neversea." zice primarul. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23601...atii-esuate.htm |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:56 |