Stiri care chiar contează, nu mizerii
![]() ![]() ![]() |
Stiri care chiar contează, nu mizerii
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt aceiasi cercetatori care acum 10-12 ani bagau mana in foc ca ramanem fara calota glaciara nordica fix in 2013 ? (mai avem 3 luni si o decalotam adica)
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 Sep 2013, 11:32) Te roade, ă? ![]() Problema la voi e ca s-a decis la nivel de ortodoxism ca animalele n-au suflet. Ce sa-i faci? In antichitate animalele nu erau cum sunt in ziua de azi. Nu exista piata de mancare pentru animale, nici concursuri, nici pedigree, nici coafoare pentru animale, nimic... Ca altfel s-ar fi infruptat pochii si de aici. Ar fi fost slujbe la inmormantarea animalelor, slujbe de ...or'ce... pentru animale de companie. Ar fi papat si ei din felia asta de tort. Da' n-au fost anticipativi (vorba lu' badia). Si acu' va roade. Va roade ca din sumele astea "imense" BOR-u' nu poa' sa pupe nici un cent. La masini v-ati adaptat repede cu slujbele, da' la animale ioc. Nu aveti cum. Pentru ca religia nu e ca stiinta. La voi nu sunt cercetatori engleji ca sa descopere pe parcurs ca de fapt si animalele au suflet. La voi e batut in cuie. Asa ca nu va ramane decat sa vituperati la adresa lor si a "idiotilor" care baga banii in animale decat sa mearga sa faca un parastas ceva, ca sa manance si gura la popi ceva. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() Ce zic eu și ce înțelege domnu'... ![]() This post has been edited by DragosP: 25 Sep 2013, 12:38 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sintem in clasa a IV-a. Stim ca pamintul are suprafata x. Din care agricola e Y. Pe unitatea de suprafata putem obtine cantitatea de alimente z. Un om maninca anual cantitatea a.
Intrebare: citi oameni poate hrani pamintul? Fara a lua in calcul ca pe unele suprafete ne cam kkm iar in mai toate apele ne pisham. Ce zici Vije, nu cumva chiar va trebui s-o decalotam? Nu noi, fiii, cel mai tirziu nepotii nostri. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Merge un enoriaș la preotul din sat și îi spune:
- Părinte, știți… mi-a murit câinele și aș vrea o mică înmormântare creștinească, așa… după cum se cade. Preotul îi răspunde: - Măi Gheorghe, eu am avut bunăvoință și te-am ascultat, dar du-te mă și îngroapă-l undeva în pădure. Unde ai mai văzut tu înmormântare la câini, cu popă? Pleacă Gheorghe și revine a doua zi: - Părinte, m-am gândit cu nevasta Paraschiva, totuși… o mică slujbă acolo, nu se poate? - Măi Gheorghe, du-te unde-i vrea, du-te caută-ți pe cine-i vrea să ți-l îngroape, du-te la păgâni și nu mă mai bate la cap. Gheorghe se îndreaptă spre ușă supărat și zice: - Apăi, dacă așa stă situația,… ne-om duce prin alte părți, dar eu cu nevastă-mea am strâns cu greu, vreo 3000 de euro pentru înmormântarea lui Azorel… - Aaaa, păi mă, stai așa, despre Azorică-i vorba? No stai așa mă,… că Azorel îi câine ortdox bă. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
[quote=DragosP,25 Sep 2013, 13:16]Tu nu înțelegi că asta cu "nema resurse" e manipulare?
E clar că nu înțelegi că altfel n-ai mai scrie și crede tot ce-ți este servit. ![]() Pai mon cher, una dintre resurse este fix teritoriul! Adica actualmente traiesc, se inghesuie si se hranesc, kind of, 1.1 mld de indieni. Peste 50 de ani, optimist vorbind, fix pe acelasi teritoriu vor fi 1.5 mld or so. [quote=DragosP,25 Sep 2013, 13:16] Iar exemplul cu hrana pentru animale e clar că n-a fost înțeles, cel puțin de tine: e vorba de câte resurse sunt alocate aiurea de cei "avuți". Și e doar așa, vorba de un singur moft. Cine decide cum sunt alocate resursele si care alocare este "moft" si care nu? Pe "Ping Pong Singh" nu-l cunosc, motanul l-am crescut de mic, cui crezi ca ii voi aloca resursele? Asa ca "moft"! This post has been edited by Garett: 25 Sep 2013, 12:41 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cu trei mii de iepuroi îl si pomeneste la slujba de duminica.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Da mă. Aveți dreptate, mai ales toți.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Parinte, cainele tau nu papa?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Maninca, dar nu e constient de asta. Si-l doare-n pix de resurse. Animal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Decat anafura. Si bia aghiazma. Latratul sau e divin...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Zgircitule! Un Royal Canin n-ai lua.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Aia-i mincare pentru indieni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Insomnia asta cu epuizarea hranei de unde se trage ?
Scrie pe undeva ca una din conditia de baza a omenirii este ca toti cetatenii sa aiba ce manca pana la deces ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(corbex @ 25 Sep 2013, 13:01) Vand gradina supraetajata. Relatii la 0750777483 QUOTE(vijelie @ 25 Sep 2013, 13:21) Sunt aceiasi cercetatori care acum 10-12 ani bagau mana in foc ca ramanem fara calota glaciara nordica fix in 2013 ? (mai avem 3 luni si o decalotam adica) Pana acum nu ai decalotat-o? ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 25 Sep 2013, 14:14) Insomnia asta cu epuizarea hranei de unde se trage ? Scrie pe undeva ca una din conditia de baza a omenirii este ca toti cetatenii sa aiba ce manca pana la deces ? Cind cetatenii unei tari vor incepe sa faca foame cronica, vor incerca sa-si beleasca guvernul. Care, pentru a-si prezerva viata, o vor pune la bataie pe cea a cetatenilor, intr-un mic razboi pentru spatiu vital. Acum nu stiu sa zic cit de mic va fi un razboi dus de indieni, chinezi, pakistanezi, bangladeshinezi sau indonezieni. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 25 Sep 2013, 13:50) Irelevant. Dar, dacă ești atât de curios: papă ceea ce în mod normal (?) s-ar arunca la coș după ce mănâncă patru persoane. Io stiam ca porcu' mananca resturi. Si nici ala doar resturi... Ii mai dai si furaje ceva. Da' de ce ti-ai mai luat caine daca il tii pe post de porc? O alarma si o sonerie mai competenta suplinesc cu succes rolul cainilor (in viziunea unora care hranesc cainele cu resturi si laturi, ca doar ei tre' sa latre cand intra cineva in curte si sa pazeasca). Macar porcu' il tai si il mananci. Da' ia zi, cainele il tii liber sau legat? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@corbex: Eu pun pariu pe India vs Pakistan si China vs restul lumii!
![]() This post has been edited by Garett: 25 Sep 2013, 13:35 |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Kum, Dragos vrea sa te oftice. Ciine tin doar ce-i care iubesc animalele si care e clar ca nu le neglijeaza. In afara de ruralii de la tara, dar aia nu-s iubitori de nimic, cu exceptia vinului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
Stai sa vezi acum ca trecu' legea care-i iubitor de maidanski si care nu!
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
Dupa cifre, cel mai tare ma tem de Monaco: 17948 locuitori / kmp.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_%C8%9B%...popula%C8%9Biei Vad ca in Olanda e mai mare inghesuiala ca in India. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ai vrea?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Alydor |
![]()
|
nici macar acolo...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Acu' te superi pe badia pentru expresia "ruralii de la tara"?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:38 |