NU va duceti la SC seleniu 97 srl
![]() ![]() ![]() |
NU va duceti la SC seleniu 97 srl
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
parca e cu 98'.....whatever...io' am fost foarte multumit, si am catva preteni care au apelat tot acolo, si la randul lor au fost multumiti!
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
voi:) asa e si cu reco planet din tunari:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io am pus 2 alarme, o inchidere si o statie la ei. Nu pot sa zic ca sunt super profi, dar traim in rromania
![]() ba' chiar am si trimis mai multi prieteni la ei si toti au fost la fel de multumiti ca si mine, adica "merge" |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Sincer,eu nu stiu cine sunt astia,unde ma lovesc de ei si ce fac...asa ca ce-ar fi sa dai o adresa,obiectul de activitate prestat de ei....detalii...
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bucuresti, in curte la tricodava, activitatea principala: montaj alarme. Acum mai fac si alte chestii (geometrie) se pare ca prost
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca din acest motiv am preferat sa montej linia audio, inchiderea si alarma singur
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ydaniel |
![]()
|
cel mai bine e sa faci singur acasa.iese ieftin si bun.si mai ales cum trebuie.deci NU va duceti la seleniu.vineri mi s-a mai plans cineva de ei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
mecanicul_martian |
![]()
|
![]() Membru cu Renault! Group: Members Posts: 117 Joined: 11 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Doar o parere despre firma SELENIU!
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=77312&hl= |
--------------------
Renault
Clio
1.4, 8 V, 2005 "Invingatorii scriu istoria, invinsii scriu literatura!" - I.C.
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Hahahaaaa si eu am fost la ei si li se stricase ceva la echipamentul pt geometrie.
A venit disperat unul din mecanici si i-a zis celui de la receptie. Dupa cateva replici concluzioneaza ca trebuie sa inceteze lucrarile de geometrie pana remediaza problema si intreaba: "Pai si cele care s-au facut de dimineata pana acum?"... La care mecanicul incepe sa rada si pleaca. E adevarat, pe bune, eram cu un prieten si ne-am crucit. This post has been edited by kissfm: 15 Jun 2011, 11:51 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
WGX |
![]() ![]()
|
![]() Dacia 1310 Owner Group: Members Posts: 388 Joined: 27 August 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Batranul REnAult Kombi
1999/1310 CL
- WGX'u ex:Dacia 1310 CL Break, Diamond Silver ,Gasoline with Gotronic Ignition Sensor inside
now: Opel Astra G Caravan 1.6 16V 101 HP |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Si dupa 4 ani e bine de stiut.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
jalnici sunt!!!!fugitiiii!!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
mausikdexter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 August 13 ![]() |
salut. acum 6 luni am schimbat la ei rulment + bieleta+ fuzeta si alte "consumabile" dupa cum le denumesc ei + geometria(care nu a iesit cum trebuia, am fost nevoit sa merg la autosoft sa o refac)... problemele apar dupa numai 6 luni, imi apare un martor abs in bord impreuna cu martorul motor. merg la reprezentanta de unde am masina pt un test mai amanuntit, iar cei de-acolo imi spun sa inlocuiesc exact ce am schimbat inainte cu 6 luni, si anume rulmentul(care este cu tot cu abs).
Tin sa mentionez ca rulmentul pe care l-am inlocuit nu a fost chiar cel mai ieftin, a fost unul recomandat de ei, dar nici nu era unul foarte scump .. De aici trageti singuri concluziile Dar sfatul meu in materie de mecanica, nu mergeti la ei !!!! |
--------------------
ford
focus mk2
2007 trend
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sfatul meu este sa va servisati masinile in reprezentante unde ai garantie, carnet de service, etc. la un astfel de service de cartier ce poti reclama?
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:00 |