Posesori de Logane Rosii, Politia va Urmareste.
![]() ![]() ![]() |
Posesori de Logane Rosii, Politia va Urmareste.
DomnulK |
![]() ![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul ca la asa prostie...
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
la ce numar , la ce numar ??????
Ah, sorry citisem doar ultimele trei cuvinte...... ![]() ![]() Pai CASCO sigur nu acopera asa ceva. This post has been edited by costi: 30 Sep 2005, 11:02 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai ca te-a pacalit nenea politistul!
Eu am prins de duminica pana ieri trei filtre (Morarilor, Fundeni, Mihai Bravu) si de doua ori m-au oprit. De altfel la primele doua opreau ABSOLUT TOATE masinile. La asta de pe Mihai Bravu a fost curios ca inaintea mea trecuse unul pe rosu cu viteza destul de mare (80-90) si desi erau o multime de politisti la 20 de metri de semafor nici unul nu a apucat sa-l opreasca ![]() Habar n-am care-i scopul desfasurarilor astea de forte. La primul filtru intalnit erau OPT ! masini de politie. Nu mi se pare ca ar avea ca scop prinderea hotilor de masini, cand s-a mai intamplat asa ceva, politistii se postau pe bulevarde mai lungi, unde nu prea aveai loc de intors, si stateau ascunsi, iesind doar ca sa te opreasca. Acum vad ca stau aproape de intersectii, si deoarece sunt foarte multi si cu baraje facute din masini si jaloane, sunt vizibili de la mare distanta si foarte usor de evitat de catre cei care se stiu cu musca pe caciula |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
poate nici nu e vorba de ceea ce a zis politistul. Credeti ca daca treaba e mai serioasa politia spune oricui ca urmareste un logan cu 2 oameni morti in portbagaj??? Sau, stiti, il cautam pe Fane Ucigasu si Vasile Fochistu, au fugit cu 3 Kile de uraniu si vor sa plece pe luna despartind atomii cu ajoturl acestuia
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
QUOTE acare domnul politist: Ar trebui astia de la guvern sa punsa si Taxa pe Prostie. pai si-tunci ce-ar face politistii?? ar ajunge la sapa de lemn?? ![]() |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Or fi avut si folii pe scaune?
![]() Eu cred ca te-a aburit politistul. Am observat ca nu trebuie sa spui adevarul intotdeauna. Uneori este mai bine daca spui ceea ce asteapta sa auda interlocutorul tau. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(Ake @ 30 Sep 2005, 11:05) Hai mai ca te-a pacalit nenea politistul! Corect! Mie mi-a spus unul odată că nu-mi merge semnalizarea, d-aia m-a oprit. Aiurea, semnalizarea era OK. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AIX @ 30 Sep 2005, 13:52) Nu radeti, ca e posibil. Nu au spus nicaieri ca le-au luat DE PE STRADA. Eu stiu un agent vamal care are in curtea firmei cateva sute bune de masini (peste 1000) ce asteapta vamuire/livrare si toate sunt tinute cu cheile in contact. Iti dai seama ca nu putea tine 1 mc de chei gramada ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cum nu stiti ... Ca m-am hotarat sa-mi iau ZKR si am decis sa nu mai stau sa astept livrarea masinii asa ca am dat "comanda" ca sa nu mai spun ca ies si mai eftinache... si ca sa fiu sigur ca o sa reusesc sa inmatriculez una am dat comanda de 5 .....
Acu serios o fi fost vreo "comanda speciala" 5 ZKR ....Grand Theft Auto made in romanica ... ce numa ei sa aiba las sa avem si noi ... ... This post has been edited by nairam: 30 Sep 2005, 15:55 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Si eu era sa fiu oprit aseara dupa ce ma intorceam de la meci cu o bere la bord (bauta la meciul cu steaua, dar cei drept la alcoolmetru nu prea conteaza asta
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
asta e un motiv pueril sa opreasca lumea sa se lege de ea
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu imi amintesc ziua exact, dar, pe la 23:00- 00:00 asa, zilele trecute era inchis pasajul victoriei cu grilaj si pazit de 2 jandarmi. probabil ca aveau ei ceva de au iesit ca sobolanii din grote....
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Aseara, la aceeasi intersectie, Morarilor, Acelasi echipaj de la furturi auto, ce credeti ca face?
Ma opreste din nou... Le-am supus ca m-au mai oprit si cu o seara in urma, iar ei au spus ca nu au gasit inca cele 2 logane furate. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Domle' .. e vorba de rosu toreador sau passion?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Cred ca asta e un motiv aiurea ca sa opreasca masini.Am observat de vreo saptamana si la noi in Iasi ca sunt o gramada de politai de la rutiera care opresc masini.Numai intr-o singura zi am vazut in oras numai, 5 echipaje diferite si opreau tot ce li se parea suspect.Chiar stau cu radarul in unele cartiere unde de mult tare nu am mai vazut asa ceva.Foamea e mare
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-un fel mi se pare normal sa nu spuna motivul real..dar ca azi sa zica o minciuna si maine alta
![]() Abia astept sa ma opreasca si pe mine si sa-mi zica ca s-au furat 2 loganuri rosii ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am fost oprit aseara pe la ora 23 pe Camil Ressu (intre Dristor si Salajan). Am crezut ca m-a luat radarul (aveam vreo 70km/h), dar politaiul a verificat seria caroseriei si atat. Mi-a urat o seara placuta si asta a fost tot. Nu cred ca erau pusi pe japca.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
Cruchot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 05 ![]() |
kAndrei, nu imi dau seama cum de nu patrunzi logica acestei situatii.
Au fost furate 5 loganuri rosii. Cred ca era logic sa fii oprit de 5 ori nu? La fel ca fiecare Logan rosu. Pun pariu ca a 6 oara nu ai mai fost oprit nu? Politistii romani e foarte inteligenti, insa intr-un mod subtil. |
--------------------
Citroen
Axel 12
- JNF
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti spun eu, ca am mai vorbit cu ea. 0900 90 00 11. Suna si nu vei regreta
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() ![]() ... ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Serios vorbimd, miercurea viitoare ar trebui sa-mi fac drum pe la Bucuresti
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
...
incepe sa semene cu topicul ala, "solidaritate pentru scumpirea benzinei". Sunt curios daca iese si presedintele la interval cu "Ba, Lexy...deci miercuri..." ![]() (sorry, nu m-am putut abtine ![]() This post has been edited by Lolek: 4 Oct 2005, 10:16 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Lexy |
![]()
|
Deci sunteti dusi toti
![]() ![]() PS:Sapt. viitoare plec din Bucuresti!Sac! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Aha, deci sa pun Cotnariul la frapat ca ma vizitezi
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Cruchot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 05 ![]() |
La naiba, suna ocupat....
Sigur nuamrul e ala? |
--------------------
Citroen
Axel 12
- JNF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:11 |