Care e cel mai de treaba moderator?
![]() ![]() ![]() |
Care e cel mai de treaba moderator?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu votez cu klaus
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce invidiosi!
Ce ofticosi! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Taci mă spagaru-le!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La câte încasează și duce în spate, cu stoicism, pe aria cu temă religioasă, Dragoș e "ză best"!
P.S. Știu, nu e chiar așa, fiecare-și duce crucea. P.P.S. Da' altu' mai răbdător zău că nu știu! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Martir.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Buey kum, lasă bolovanul ăla și nu ne răni moderatorii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Lasa-l tu primu' si dup-aia il las si io.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Io-l ridicasem preventiv.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Te mananca chelea! Ai chef sa fii extirpat?
![]() Pentru bunul mers al forumului, ofcors... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Corbex, allways.
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Markos |
![]()
|
Cica ar fi pesedist (asa zice kum).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai rau. E greco-catolic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
alegeri nu se fac? topic+poll
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da de unde ți-a venit ideea cum că pe forum ar fi democrație?
Auzi, alegeri.... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici e , cine da spaga mai mare...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Votez cu ala care cistiga
![]() This post has been edited by Babaq139QMB2: 3 Oct 2013, 16:49 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Markos |
![]()
|
E 600* de euro doar postul de moderator. Plus câte 50 pentru fiecare arie.
Banii se scot cam în 18 luni, după care se merge pe profit. (*) Cu excepția Bursei, acolo e 800. Dar acolo nu pică, curge. De ex, o redeschidere de topic e 70 RON, derogarea de la "up la peste 24h" e 400 RON șamd. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
UXE |
![]()
|
desi nu prea are leg cu DC , eu il votez pe cmandrei
This post has been edited by UXE: 4 Oct 2013, 15:22 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
DragosP |
![]()
|
Dupa cat de mult m-ai pomenit in ultimele zile, aveam sperante.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
UXE |
![]()
|
iti las speranta in kum, cred ca in adancul sufletului lui te apreciaza
![]() This post has been edited by UXE: 4 Oct 2013, 15:37 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Hmm, detectez asperități vechi și adânci în aer
![]() This post has been edited by Markos: 4 Oct 2013, 19:53 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
io nu am nimic cu nimeni atat timp cat nu ma afecteaza, in rest e ,,can-can
" ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Dragos are votul meu. Prea mult tact cand esti inconjurat de lei. Eu nu aveam atat calm pe stoc.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:54 |