un site interesant, si util
![]() ![]() ![]() |
un site interesant, si util
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
pai la mine zice ca dupe 5 beri nu sint nici macar ametit !
![]() ![]() ori , daca beau eu 5 beri ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
popf |
![]()
|
![]() Membru contravenient :( Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 07 ![]() |
E total aiurea! Cu asta ramai fara permis!
|
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
exact...nu are cum sa fie adevarat.....si si daca ar fi...ar fi doar "interesant"....dar nu si "util" cum ai spus in descrierea topicului...pentru ca ar incuraja lumea sa bea si apoi sa conduca
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Mda... la urma urmei dai 100 de ron pe un amarat de etilotest de pe okazii.Colac peste pupaza dupa ce-ai baut,nu te sui la volan!
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Poate ai bagat perioada prea mare de timp.
Una e sa bei 5 beri in 1 ora si alta e sa bei 5 beri in 12 ore. La mine e cat de gat real. Totusi...am facut si un mic test...am pus 8 beri (0,5L) in 4 ore si mi-a zis ca ar trebui sa fiu mort. Ceea ce nu e adevarat ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
nu stiu cat de real este, am gasit pe net si am zis ca arat si voua.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
bine ai facut
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
kvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 19 September 08 From: BUCURESTI ![]() |
Este bun si util dar eu unul va spun din experienta mea de peste 12 ani de conducere ca NICIODATA nu am condus daca am consumat in utlimile 12 ore bauturi in cantitati decente, nu betie !
Am avut situatii cind am uitat ca trebuia sa plec undeva cu automobilul si am baut putin...desigur am renuntat si am cautat alta varianta. Una dintre ele este sotia cu permis auto si e cea mai la indemina ![]() Poti consuma linistit bauturi. |
--------------------
1310
MLS
87
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La alcoolisti nu e bun, la ceilalti iese fix pe fix.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa nu mai zic ca nu au auzit de bere la peturi de 2,5 litri.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Tine-o p-asta.....ca tot e criza!
![]() http://www.220.ro/funny/Berea-Tot-Pisat-Ajunge/Tdg6oSe7Nt/ This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 26 Oct 2010, 13:42 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Alt sait interesant.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE 1997: Se deschide Supermarket Aldo, un veritabil pionier in domeniu alimentatiei publice in acele vremuri. |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
istoric.JPG
Urmează să adauge "2014 - SC Fene e-n Grup la pârnaie" This post has been edited by Markos: 30 Jan 2014, 19:59 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
…a implementat un nou standard de securitate.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:55 |