Problema cu imprimanta sau cartusul
![]() ![]() ![]() |
Problema cu imprimanta sau cartusul
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
După ce-mi dai link la cartușul ăla cu 4 culori de toner.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu asa ceva nu am sustinut, e o diferenta...
PS: si vezi ca exista cartus unic cu 3 culori la niste imprimante (inkjet), care singur costa mai ieftin decat unul singur de la xeroxul ala. Daca nu scoti multe pagini color (home-use) te tine ala cat imprimanta This post has been edited by klaus: 7 Jan 2013, 20:39 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai zis "Dupa ce ca e 1400 lei, are 4 cartuse separate". Păi câte ai vrea să aibă? Câte are MINIM orice imprimantă color? N-o da cotită că de data asta nu ai dreptate.
Și dacă tot compari consumabile, vezi că tehnologia asta LED nu necesită schimbarea tamburului, precum la cele laser clasice. Deci la costuri de exploatare scazi 4 tamburi, care costă mult mai mult decât un toner. P.S.: În general vorbind, chip-uri se vând la Kg pe site-uri în China... <span class='edit'>7 Jan 2013, 20:43:</span> QUOTE(klaus @ 7 Jan 2013, 20:37) Wow, ce noutate! Cartuș cu mai multe culori la inkjet! Ce-are sula cu prefectura? This post has been edited by C a t a l i n: 7 Jan 2013, 20:44 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
Omu are o imprimanta inkjet, home use, pe care vrea sa o schimbe, cu ceva la care consumabilelel sunt MAI IEFTINE (ca d-aia zicea de pretul cartusului)
Tu i-ai recomandat o imprimanta office laser (ma rog, led), scumpa si cu consumabile (extrem de) scumpe. In rest ai dreptate, nu are nimic sula cu prefectura, ce a intrebat omu si ce i-ai raspuns tu... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
vezi sa nu ramai asa
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mai bine imi vedeam dracu de treaba....
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 7 Jan 2013, 20:15) Ca sa nu mai deschid alt topic: cine imi recomanda si mie un multifunctional? Vechiul HP F2280 si-a cam dat duhul (de fapt, cartusele-s pe duca, dar unele noi costa 150 de lei, nu stiu daca merita investitia). Poti renunta la color? QUOTE(klaus @ 7 Jan 2013, 20:30) Un refil se face o data si gata, dupa aia da nasoleli la calitate. Iar daca ai si chip, costa si ala, cu manopera cu tot Refil faci de cate ori vrei, poti sa faci 3-4 refiluri fara sa scada calitatea printarilor. Cand scade calitatea schimbi drum unit-ul care e max 10 dolari si cartusul e ca nou. La unele imprimante poti schimba firmware-ul si scapi de chip ex. Samsung SCX 3200 pe care il am eu. Un kg de toner costa 100 lei, fa tu calculele. |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 7 Jan 2013, 21:18) Eu folosesc Xerox Workcentre 6015. Recomand pentru viteza mare a tehnologiei LED, față de concurența laser color, în gama asta de preț. Tehnologia LED este inferioara celei Laser ca si calitate. Listarea pe o imprimanta Laser/LED color este foarte scumpa. Cu atat mai scumpa cu cat imprimanta este mai ieftina. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 7 Jan 2013, 21:15) Ca sa nu mai deschid alt topic: cine imi recomanda si mie un multifunctional? Vechiul HP F2280 si-a cam dat duhul (de fapt, cartusele-s pe duca, dar unele noi costa 150 de lei, nu stiu daca merita investitia). eu as merge pe un hp M1132 - cu observatie: cartusul original foarte mic (500 pag iar apoi cine ii face refill trebuie sa ii schimbe si depozitul de rezidual (se umple foarte repede si da pe dinafara). sau ii cumperi un cartus. in rest cartusele sunt bune. QUOTE(klaus @ 7 Jan 2013, 21:30) Un refil se face o data si gata, dupa aia da nasoleli la calitate. Iar daca ai si chip, costa si ala, cu manopera cu tot am un client care vine cu doua cartuse de 9 ani la reincarcat, i-am schimbat cilindrii si lamelele de zeci de ori, iar clientul e super multumit (imprima partituri). Cred ca ar trebuii sa cauti un centru de reincarcare mai bun. chipurile costa intre 5 lei hp si 15-30 lei samsung. tehnologie led folosesc imprimante mici dell si oki de vreo 15 ani asa ca nu e foarte noua. iar copiatoarele mari (gen minolta 2002, minolta c350-450) merg pe bara de leduri si au calitate super ok. asta nu inseamna ca cilindri lor nu se duc This post has been edited by b34uen: 8 Jan 2013, 15:41 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 8 Jan 2013, 01:34) Atunci un samsung pentru ca scapi usor de chipul de pe cartus, eu am un SCX 3200, dar nu se mai gaseste. Uite asta schimbi firmware-ul si scapi de chip, sau daca nu te costa cam 40 lei la fiecare 1500 pagini. In cartus intra putin sub 100 grame si se incarca usor acasa. This post has been edited by cristyz: 8 Jan 2013, 17:21 |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 8 Jan 2013, 01:34) La cantitatea aia deja inkjetul nu mai e rentabil, merita un laser monocrom. Laserele color nu sunt eficiente economic in utilizarea home-use, iar daca sunt si d-alea la care nu merge tiparitul alb negru daca nu ai toate cartusele (inclusiv alea color) peste un anumit nivel, dai banii degeaba pe optiunea color. In ce priveste refill-ul, vad ca sunt multi colegi de forum care se pricep, te pot ghida, sa-ti spuna ce tonere sa iei (ca sunt tonere si tonere...), cum sa schimbi chipurile (sau in cazul fericit sa scrii doar softul imprimantei), cum sa schimbi tamburul din toner, lamelele, rotitele dintate, depozitul rezidual, de la ce magazine sa le iei etc. Insa nu ar strica sa te uiti intai la pretul tonerelor de noi ca sa-ti faci o idee asupra cheltuielilor ulterioare. Si la unele imprimante laser se gasesc si "compatibile" destul de bune, nu doar originale. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 21:09 |