Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
![]() ![]() ![]() |
Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bulgareasca adoptata in Primaverii.
Norvegienele alea sunt uriase si pasionate cataratoare ![]() This post has been edited by bion: 6 Sep 2014, 10:51 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
A mea nu e pura ca rasa ... are toate caracteristicile unei norvegiene de padure, mai putin dimensiunea. Asta e micuta - la 2 ani (cat a implinit) are vreo 3Kg - e mai mult blana
![]() Sper ca nu im face o surpriza in 1-2 ani de acuma si sa se faca cat un caine ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
oricum e simpatica flocosenia
![]() s-o stapaniti sanatosi si sa fie sanatoasa This post has been edited by andreig1982: 8 Sep 2014, 14:10 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Multumim.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Cum imi dezvat matza sa nu mai imi parcheze pe masina soarecii pe care ii prinde? De o saptamana imi pune pe capota toate lighioanele pe care le captureaza. Am incercat sa pun piper pe masina, n-are nici o treaba...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Du masina la REMAT.
Atuci matza o sati-i care in pat. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alydor |
![]()
|
nu poci ca e masina lu' socru'
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
Du-l si pe el.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Alydor |
![]()
|
el deja lucreaza acolo, asa ca se duce singur in fiecare zi...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Alydor @ 8 Sep 2014, 16:08) Cum imi dezvat matza sa nu mai imi parcheze pe masina soarecii pe care ii prinde? De o saptamana imi pune pe capota toate lighioanele pe care le captureaza. Am incercat sa pun piper pe masina, n-are nici o treaba... Suma respectelor, Alydor QUOTE(Alydor @ 8 Sep 2014, 19:11) Ăsta e deja noroc chior, nu problemă de semnalat pe forum! Sau decât te lauzi?? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Vrea doar sa-si faca alibi pt. zgarieturile de pe masina socrului.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 8 Sep 2014, 19:47) decat ma laud... da' tre sa ii fac ceva lighioanei ca m-am saturat sa arunc soarecii la gaini in fiecare dimineata... QUOTE(maho @ 8 Sep 2014, 21:31) Pai nu o zgarie ca are pernite fine pe labute... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Dac-ai sti ce mai mananca gainile...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 8 Sep 2014, 21:55) Nu... doar ouale... gainile le vand in piata. QUOTE(maho @ 8 Sep 2014, 21:55) Pai stiu... ca a naibii pisoi nu ii mananca... Ii omoara si ii lasa pe masina. Prinsesem intr-o galeata acu ceva vreme niste soareci si i-am aruncat la gaini. Sa vezi show... Fugeau dupa ei mai ceva ca pisicile... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Va recomand cel mai grozav "nisip" pentru litiere. Noi folosim de 3-4 ani pelete pentru centrala termica (se folosesc si la iepuri in centrele gen pet-shop. Pur si simplu nu exista miros (cand este stropit, pur si simplu "absoarbe" lichidul, peletele transformandu-se in praf.
Daca se cumpara o litiera cu "gratar", praful coboara sub gratar, de unde este foarte usor de aruncat, "cernand" litiera. Acelasi produs se gaseste sub forma unui sac, cu numele "oko cat's best", cel mai laudat asternut pe la straini (este si biodegradabil, deci se arunca la wc..). Costul unui sac enorm este de 15-20 de lei la orice praktiker/dedeman/brico. Un sac tine intre 3 si 6 luni, in functie de calitatea peletelor. Cel mai bun pare a fi cel "alb". Cel inchis la culoare are miros de umed, si se consuma mai repede. |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Iar rahatu' matei,sa inteleg,ramane la vedere..
IMG_20140907_183704.jpg ( Size: 741.73k ) Number of downloads: 331 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te ascunzi dupa pisic ca sa te uiti la antena 3.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Gresit,tataie,era filmul 'The Two Faces of January'..Pe care-l recomand,ca tot veni vorba..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Leo ce face?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bine.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Copcil răzgâiet...
![]() Mi-i dor de perioada când mâța mea se cățăra pe perdele. Acuma-i cuminte, nu pot să-i reproșez decât că sforăie. Tare! Și cum obișnuiește să se furișeze noaptea în patul nostru... ![]() This post has been edited by gabize: 10 Sep 2014, 19:16 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Atunci cand dorm sunt tare dragalasi.Si eu am ajuns sa-i permit bestiei sa doarma cu noi noaptea..
De catarat era pt prima oara.N-o incurajez ca poate cedeaza sforile prinse de mine.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
Poate invata sa se catere si stapana.
![]() This post has been edited by bion: 12 Sep 2014, 13:42 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
daca o convingi sa nu mai se urce sa imi spui si mie. a mea e la a doua plasa si se catara si acum dupa 6 ani cu toate ca are 5.5 kg. si plasa tot cu ate e legata.
pe prima nu a rupt-o dar a largit-o indeajuns sa nu mai fie utilizabila pt retinut tantarii afara. This post has been edited by b34uen: 11 Sep 2014, 23:22 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 12:56 |