Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
![]() ![]() ![]() |
Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.505 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 23 Oct 2023, 00:13) ???? Dimpotrivă! Am sterilizat pisica! Ce a mai suferit, 24 de ore! N-aș mai face așa ceva! Am greșit! Am dat de mâncare la niște pisici și le-am creat dependență față de casa noastră, ba chiar au început să se înmulțească, fiind bine hrănite. Aici nu e obiceiul de a mângàia o pisică, de a o hrăni zilnic, ea are numai rolul de a prinde șoareci pe làngă casă. Unii oameni le au doar ca niște jucării, le deturnează instinctele și mediul natural în care ar trebui să trăiască, consider că sunt sacrificate, devin animale de companie, că unii oameni au nevoie mare de companie. E distracție, nu? This post has been edited by nasty: 28 Oct 2023, 11:34 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce mandra e de captura ei.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pisicile , chiar si hranite si mangaiate acasa sunt cam semisalbatice, se pot descurca bine merci si singure daca nu le hranesti tu o saptamana si au acces afara.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Profunda chestie ai grait. Oare ce animal daca nu-i hranit o saptamana asteapta linistit sa moara de foame?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Canari, perusi, hamsteri majoritatea cainilor de companie de rase fitoase....Lista poate continua.
Nu toate se descurca asa bine ca pisicile fara ajutor uman. Tu-l poti lasa pe oscar liber o saptamana si sa-l gasesti efricit si gras dupa o saptamana cand te intorci? Pisicile de curte pot face bine merci asta. This post has been edited by einstein1984: 31 Oct 2023, 10:33 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Chestie de libertate de miscare (si instinctul de vanator). Pisicile socrelei vaneaza si soareci si vrabii, chiar daca sunt satule.
Cand eram la cazan, una din mate a prins un soricel prin curte, s-a jucat cu el pana i l-a ciordit o gaina si l-a "terminat". |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pisoi mei erau din aia care nu se descurcau singuri. Erau vai de mama lor. Ar fi murit. Dupa unii era mai bine, deh selectia naturala. Pe aia accidentai i-am ajutat indiferent de specie.Im placa animalutele csf.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
nasty |
![]()
|
https://www.hotnews.ro/stiri-perspektiva-26...a-bazaconii.htm
This post has been edited by nasty: 11 Nov 2023, 08:18 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
Istodor are trebui internat si tratat. Are multi pitici. La fel cine il citeste
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
nasty |
![]()
|
eu nu l-am citit! tu de unde știi?
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
Pumpkin tu il citezi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Aseară pisica nu a vrut să intre peste noapte in garaj, semn că noaptea nu avea șanse să fie prea friguroasă, doar că de dimineață era lipită de ușă de la intrara in casa.
Acum recuperează pe caloriferul din living, ăla de ii permite să urmărească și cursele de MotoGP la tv. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
Miorlaitoarea ta are abilitati de meteoroloaga?
Dupa armata, un an de zile, de fapt doar un semestru, am fost student la o sectie de subingineri seral. Nu m-a incantat ideea de serviciu + scoala asa ca am renuntat si am dat din nou admitere la cursuri de zi. Dar, in perioada cat am fost seralist eram metrolog la un laborator de metrologie, evident. Undeva prin noiembrie, cam ca acuma, a dat o ninsoare la care nu se prea astepta nimeni. Bunica-mea. care avea cunostinte foarte subtirele de limba romana, mi-o reprosat, lucrezi in meteorologie, puteai sa ne avertizezi ca se strica vremea... ![]() This post has been edited by radian: 12 Nov 2023, 09:16 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Vreme la metru - metrologie!
Se pare ca da, pisica aseara cand am iesit pana in curte imi facea cu ochiul de pe treapta usii garajului si i-am permis sa intre. O treaba ar fi sa tai biscuitul in zona de jos a usii garajului, unde nu are temopan si sa ii montez usita de trecere in garaj. Am totusi o banuiala ca la cate idei au cainii, ii pot gasi cu capul prins in usa aia. Amandoi cainii nu au capul foarte mare, mai ales ca d-ra Yola e det talie joasa si d-ru' nu il tradeaza inteligenta. Cap mare nu are, dar mintea sta lejera- asta era o vorba la noi la sat. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
La pisica nu-i poti gasi vreo cale de acces in garaj undeva la inaltime unde nu au acces cateii? Tu doar asigura-i calea, ca pisica o va gasi cu siguranta.
Consoarta are doua pisici, Pitipoanca si Petrica, adunate de pe strazi cat erau cat niste brelocuri. De atunci nu au mai iesit din casa. Le este o frica teribila sa iasa din casa, n-ar face-o nici batute. Petrica, cred, este singura pisica care 100% nu se urca pe masa. Nu poate. Este si gras ca porcu si in plus are din nastere o problema cu soldurile, nu poate sari. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
O sa ii comand cea mai mica usa din aia prin care sper sa si incapa. Astfel ca o sa ii pun tot acolo si mancarea, bobitele, eventual si o camera CCTV dedicata cu care sa o urmarim cand e in garaj, daca are ce ii trebuie si daca intra noaptea la somn, atunci cand suntem plecati mai mult timp sau daca ne decidem sa mai stam pe la bloc.
|
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
Pisicile cam la cat timp intra in calduri? Asta de la birou, a mai fost acum vreo 2 luni, acum se pare ca iar este. Are varsta cam 8, 9 luni. Miorlaie incontinuu. Sora-mea a zis ca o mai tine pana la un si o da la impercehre si dupa prima tura de pui o sterilizeaza. Prin contractul de cumparare al pisicii si-a asumat obligatia sa o dea o singura data la impercehere, cica pentru sanatatea ei. E complicata rau chestiunea cu pisicile de rasa...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
dar de ce ai da sa faca pui?
de ce sa ii chinui...poate gaseti sau poate nu stapani. direct cu ea la sterlizat. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Chiar - si eu m-am tot intrebat ce e cu mitul asta? Adica sa faca o tura de pui si apoi sterilizata. Toti pe care i-am intrebat au zis ca asa e mai bine, fara ca sa poata justifica asta. Sau au luat-o pe brazda cu texte: sa aiba parte de experienta de mama and shit..... Veterinarii zic ca n-are nimic sterilizarea inainte de puiat.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Daca e de rasa vrei banii de pe pui, apoi sterilizata ca sa fie santoasa dupa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
rue |
![]()
|
Olteanca noastra a avut la fel planul facut de noi dar au punctat-o golanii in cartier foarte repede, si la un an dadusem deja si puii, apoi a fost sterilizata.
Fatand foarte devreme, cred ca a fost motivul pentru care a ramas mai maruntica, nu s-a dezvoltat ca alte pisici. A mai trecut printr-un duel cu un caine si a venit rupta dupa 4 zile, facand antibiotic bucal de 2 ori pe zi si a ramas cu un picior spate mai talamb. Un timp o mai ajutam sa se ridice pe calorifere, daca eram pe faza. Acum si cu acel picior umbla peste tot, dar nu mai paraseste raza casei. Cainele ala si-a dat duhul dar ea a facut deja 9 ani si aproape jumatate. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
Wow, chiar n-am stiut.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Nici eu pana de curand. Are legatura cu lungimea zilei, de aceea in tarile mai spre ecuator - Grecia, Turcia in Europa - sunt enorm de multe pisici comparativ cu tarile nordice, de exemplu.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
Interesant.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pisica ieri a produs pui.
[attachmentid=1628157662] Cu asta ocazia am aflat că nu e chiar pisica mea ci una identica dar impostoare. Asta nu prinde șoareci, șopârle sau vrăbii , de fapt nu prinde nimic. Pisica veche am aflat tot acum și a dat obștescul sfârșit acu 2 ani jumate călcată de vro mașină. Dar a murit la o curte spate in spate cu a mea. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai tot o sa "produca" cum zici.
Pt 100 lei se poate sterliza..si nu mai se chinuie plus alte pisici/pui |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:59 |