Folositi cauciucuri vara/iarna?
![]() ![]() ![]() |
Folositi cauciucuri vara/iarna?
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Da, folosesc cauciucuri de iarna. Vara am jante de aliaj cu gume de vara iar iarna am jante de tabla cu gume de iarna adica 8 roti.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
La anul in mod sigur o sa-mi cumpar, dupa ce in iarna asta am pierdut spatele de citeva ori si nu mi-a placut senzatia de loc...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Zilele astea am experimentat cum a fugit putin spatele pe ud, cu un singur cauciuc de iarna pe spate. Cand le aveam pe ambele... nici nu imi puneam probleme in astfel de curbe.... Nu as fi crezut ca e asa mare diferenta daca ai un singur cauciuc de iarna pe spate in loc de doua. Nu mai zic de inconstientii care au cauciucuri de iarna doar pe fata - sau nu au deloc !
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Eu sunt unul din inconstienitii cu cauciuce de iarna doar pe fata, dar, daca mai da Doamne Doamne inca o zapada buna, promit sa ma fac baiat cuminte.
Am ptr vara Continental EcoContact (fff multumit de ele....cauciucurile de pe spate sunt cele originale ale masinii....au aproape 100k si arata si se comporta foarte bine)...cele de pe fata au 40.000 (ca le-am omorat pe ale masinii cu lanturile). Cred ca totusi tre sa ma gandesc la un set nou. Ptr iarna Continental WinterContact (doar pe fata). This post has been edited by vet: 6 Jan 2010, 22:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e imposibil sa arate si sa se compote bine la 100.000 km, un cauciuc bun nu tine atat si mai arata si bine, ale tale sunt alea de plastic din fabrica.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
pe timpul acela se faceau cauciucuri diamantate
![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am 4 cauciucuri de iarna cu jante de tabla. Nici nu concep sa ies din garaj iarna cu plasticele de vara.
Ieri in fata mea s-au busit 2 din cauza unuia cu loganu' fara ABS si cauciucuri de vara. A piscat frana si l-a tras in celalalt. Cat despre cauciucuri de vara la 100K km... abia au apucat sa isi faca rodajul (adica s-a dus stratul de rodaj si au ajuns la stratul de baza, ala intarit cu sfoara). Numai bune de mers iarna cu ele. This post has been edited by $$ilvviu: 7 Jan 2010, 09:51 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
i96nds |
![]()
|
Eu zic ca decat sa dai bani pe CONTINENTAL de iarna doar pe rotile din fata, mai bine iei ceva mai ieftin pentru toate patru rotile.
Vedeti pe site-ul Michelin care explica faptul ca e mult mai important ca sa ai cauciucurile bune pe SPATE si nu pe fata, tocmai ca sa nu iti fuga fundul... si sa nu ai accident. Dar si pe fata e important sa ai tractiune buna si aderenta, mai ales pentru frana... Toata lumea se gandeste sa puna cauciucuri bune pe fata ca sa poata pleca de pe loc. Dar uita sa se gandeasca ca acea masina trebuie sa se mai si opreasca in conditii de siguranta. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
In timisoara...la cat sunt de geroase iernile...aproaep ca se contrazice vorba "iarna nu-i ca vara". Am avut fix o saptamana de zapada...in rest...tot pe la 5-8 grade. Nu merita. Acum vreau sa-mi iau caucioace calumea all seasons...si gata.
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
universale, cu lanturi daca e zapada prea mare.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
peter_pan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 10 March 10 ![]() |
folosesc sunt esentiale cele de iarna in conditii vitregi
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007
|
|
georgelush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 11 October 10 From: Targu Mures ![]() |
In general iarna pun cauciucuri de iarna doar pe fata ca sa mai pot derapa din cand in cand cu spatele
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 19:00 |