Protejarea casei, despre hoti
![]() ![]() ![]() |
Protejarea casei, despre hoti
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.240 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.240 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu. Dar nici nu i-am vazut pe toti, si nici n-o sa-i vad. A fost interesant, oricum.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marian_6963 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 5 May 12 From: Tarnaveni/Mures ![]() |
QUOTE(maho @ 25 Oct 2013, 19:55) ![]() Apropo: Ieri ma-ntrebat un tigan pe strada (ma rog, trotuar): "sefu', n-ai ceva de lucru, orice, poa' sa fie munca grea, si pe bani putini, orice, ca n-am bani sa le iau la ai mei de mancare..". Era zdarvan, bun de munca, si parea serios. ![]() ![]() Si pe la noi e plin de astfel de persoane, cel putin unul pe saptamana in perioada de munci agricole bate la poarta in cautare de munca. Unii chiar muncesc si sunt seriosi (deja vin si cu recomandari de la vecini) dar ... sunt si altii care doar studiaza terenul sa vada ce ai si ce ii poate folosi. Anul trecut, parca, nevasta si cu soacra faceau gemuri la bucataria de vara si s-au trezit cu unul in curte care "cauta de munca" ... baiul a fost ca pe langa catelusa mea mai aveam inca unul venit in vacanta si cand au tabarat pe el urla ala ca va chema politia daca nu ne legam cainii. This post has been edited by marian_6963: 31 Oct 2013, 09:51 |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
- MS-08-XSW / 80-UAP
2001/ 1980 Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:09 |