Suspendare permis
![]() ![]() ![]() |
Suspendare permis
andreyvl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf
2006
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
andreyvl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 October 13 ![]() |
|
--------------------
VW
Golf
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci ăsta-i topicul bun? Sigur?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andreyvl @ 19 Oct 2013, 20:07) nu mai am dreptul sa conduc timp de 90 de zile dupa care VOI RIDICA PERMISUL FARA EXAMEN si nu am dreptul la reducere pentru ca sunt incepator. Intre timp am implinit 1 an, deci nu mai sunt incepator si as dori sa stiu daca pot da examen de reducere si sa ridic permisul chiar daca mai am 3 saptamani de suspendare. Multumesc! NU poti. La data suspendarii nu aveai 1 an. Iar agentul te-a pacalit: mai stai inca 1 luna pe bara daca vrei permis FARA examen (depinde de infractiune). Ce scria in PV ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:03 |