Casetofon LOGAN, Se fura casetofonul???
![]() ![]() ![]() |
Casetofon LOGAN, Se fura casetofonul???
tipixxl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2009
- B-84-T A I Stiu ca-s prost... da cand ma uit in jur, prind curaj ... . :)
|
|||
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
ai putea sa cauti, dar sa stii ca se scrie CASETOFON, nu CASSS si nici saetofon etc. Cautand casetofon, gasesti...
ex: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=sina+casetofon ma rog, eu presupun ca asta cauti, ca eu nu stiu ce e ala saetofon, dar seamana... This post has been edited by dragos.avramescu: 23 Sep 2005, 11:54 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
tipixxl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragos.avramescu @ 23 Sep 2005, 11:53) ai putea sa cauti, dar sa stii ca se scrie CASETOFON, nu CASSS si nici saetofon etc. Cautand casetofon, gasesti... ex: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=sina+casetofon ma rog, eu presupun ca asta cauti, ca eu nu stiu ce e ala saetofon, dar seamana... Bine sorry, nu cred ca era de nedescifrat sau incat sa nu-ti dai seama de ce am vrut sa scriu. Eu nu vreau sa aflu unde pot sa-mi pun sanie sau alte metode de a proteja casetofonul? Eu am intrebat destul de clar daca a avut careva surpriza sa ramana fara CASETOFON, sa il fure. Citeste cu atentie This post has been edited by tipixxl: 23 Sep 2005, 12:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2009
- B-84-T A I Stiu ca-s prost... da cand ma uit in jur, prind curaj ... . :)
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
La fel de bine puteai sa intrebi: ati avut vreunul pana?
Bineinteles ca s-au furat. De ce crezi ca LGN-ul ar fi imun? Iti poti pune sanie la orice dealer Dacia sau firme specializate. Spune-ne ce zone te intereseaza si poate primesti si sugestii. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(tipixxl @ 23 Sep 2005, 12:47) Exista posibilitatea sa se mai potriveasca cheile intre masini cum era la slz, sau se sparge usa sau geamul intra si se serveste. Nu ma innebuni....adica la mine la SLZ, mi-au luat Cass-ul, ca s-au potrivit cheile intre masini... ![]() ![]() Ma faci sa rid.....unui vecin cu Logan, i-au luat Cass-ul cu tot cu butucul de la usa. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La Logan n-am auzit sa se fure casetofonul! Am auzit in schimb de oameni care au gasit dimineata in Logan vreo 4-5 modele, altele decit ale lor. Mai era si un biletel pe care scria: "Alege-l pe care-ti place! Trecem noi diseara si le luam pe celelalte. Sanatate!"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Marty eu am auzit de unii care fura casetofonul de Logan si a doua zi se intorc sa il inlocuiasca cu CD-ul de Logan. CD-uri de Logan pe care le fura de pe Ambition-uri...ca cine a avut bani de Ambition a avut bani si de Casco, deci o sa ii depagubeasca asigurarile cu un mp3 player mai bengos...
Prin acest circuit simplu pagubasii ies in castig si cel impropriu numit hot, in cazul nostru un haiduc modern, pune si el de un RCS la 2 seri...Problema e ca sunt mai multe Preferance-uri si Laureate decat Ambition-uri si nu ajung momentan RCD-urile la toata lumea...in plus astia cu Ambition s-au infipt si la alarme, garaje si alte protectii care ingreuneaza munca de redistribuire. Cui i-a disparut RCS-ul insa sa fie linistit, ca e pe lista de asteptare la upgrade... P.S. si eu inca mai am RCS original, nu am casco si nici alarma...si tatei ii e lene s ail scoata de pe masina...no, cand il fura si imi vine si mie randu la RCD va spun...pa. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mai, ia terminati! Vreti sa mor aici de ras? Eeeee, comedie...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
E cum poti sa zici ca la Logan se fura casetofonu. Loganul e protejat prin lege si nimeni nu are curajul sa se atinga de casetofon. Casetofonu de la Logan e ceva sfant.
![]() De-aia e plin targu de ele ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ale e de solenze
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Unui vecin al meu cu Ambition i-au saltat RCD-ul. Pe al meu l-au iertat de data asta ca am alarma. Avantaj - vecinul, ca l-a despagubit CASCO cu 205 euroi si si-a cumparat MP3 Sony. Cu telecomanda! Si i-au mai ramas si bani. Dezavantaj - asteapta de vreo luna dupa alt contact, butuci, chei, etc.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
@Tipixxl : Mah tu n-ai inteles ca in tara asta se fura orice ? De ce sa nu se fure si casetofonul de pe ZKR ? Ce crezi ca ala nu se poate vinde pentru o bila sau doua ? Lu' varu' i-au spart geamul usii stanga fata si i-au saltat rcd-ul de pe Ambition. Dar cum omul avea casco acum se delecteaza cu un Sony, deh.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(tipixxl @ 23 Sep 2005, 11:47) pai asta a intrebat si omul "daca e vreun norocos" ... eu am fost norocos si in 3 saptamani dupa ce am cumparat DSN-ul m-au si lasat fara RCD ... clasic usa indoita tras de tuturoi ... extras elegant RCD-ul ... cantat alarma ... iesit pe balcon ... vazut hoti ... facut semne reciproce ... CASCO platit pe vremea aia 230 EUR cumparat alt RCD super + 4 boxe ultra super ... dezavantaje ... vandut DSN-ul cu usa la fel de indoita ... la Logan nu functioneaza insa aceasta metoda rafinata ci altele mult mai simple ... spart geam sau scos butucul cu totul ... se mai potrivesc si cheile ... dar numai cele 2 pe care le ai tu ![]() ardeleanul zice no' rock asa zic si eu hai noroc ... This post has been edited by luxcor: 27 Sep 2005, 13:38 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cred ca s-a topicul poate fi inchis.
S-a vazut ca se fura casetofoane de Logan, saci de nisip de la diguri si multe altele. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:25 |