Pentru devoratori, ... de publicitate
![]() ![]() ![]() |
Pentru devoratori, ... de publicitate
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
in acest moment pe TV
Cea mai cretina: Un testimonial cu un tinerel cu fata de gigolo falimentar care spune ceva de pasta Colgate Cea mai cretina (ex aequo) - aia cu delicioooos Cea mai misto: aia cu Jean Reno la UPS |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
In ultimii 4 ani am fost la toate spectacolele din seria Noaptea Devoratorilor de Publicitate.Ultimul adica anul asta cand a prezentat Craioveanu a fost execrabil( cu toate ca sunt oarecum fan craioveanu) si am asa de multe reclame in cap incat nu imi dau seama cu ce sa votez.
Prima in preferinte este cea la Zazoo Condoms(se gaseste mai mult pe net). O alta reclama blea este cea la Beerbitch( am pus-o in atach - merita luata caci e foarte mica) Campania mea preferata a fost cea de la Sprite "cu Sprite nu faci figuri".Mai am si altele in cap dar cred caastea ajung |
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
reclama cu GRESEALA mare, de care probabil nu si-au dat seama:
Orbit, ptr. copii cu CALCIU... cand defapt guma e cu calciu.. presupun.. si nici nu e facuta la "duma" sa fie funny.. e chiar greseala... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
veche domnu' skija... mai intai a fost "branza de oaie framantata", asta cu Colgate-ul o fi vreun sequel de indoielnice intentii. Eu cred ca se bea mult pe la firmele astea de publicitate...sau reclamele se fac asa, intre doua diagnosticuri.
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Nepoateeeeeeeeeee..."
![]() Categoria "tampenie maxima": Prigat. Cand "se spanzura" cainele cu lesa. ![]() Cealalta la Prigat fiind destul de reusita. Cand sunt "plimbati" juniorii prin parc. ![]() Si merge si asta mai noua. "Neneaaaaaa !... mingea !" Edit: de ce scoate vaca aia de J.Lo limba dupa ce-i da Beckam cutia cu Pepsi ? In legatura cu reclamele de afara. Se gasesc o groaza pe net si n-are rost sa umplem pe aici spatiul dar cand vad ce diferenta poate exista intre una "originala" si una tradusa in romaneste... ![]() This post has been edited by Marius: 27 Sep 2005, 16:04 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Haide sa va povestesc... Reclamele alea tampite care nu va plac voua (si nici mie) ma refer la detergenti, iaurturi, produse de spalat vase, inalbit, paste de dinti etc. Am avut surpriza sa vad ca .... AU EFECTUL SCONTAT .... Am niste verisori la tara pe undeva pe langa Focsani care au un butic si vin oamenii si cer .... culmea ....siti ce? "Aia maica de o arata la televizor...." de la biscuiti pana la pasta de dinti si iaurturi ..... Bine mamaie da e mai scump .... Nu maica ca ala e bun ca la dat la televizor ....Daca faci o statistica acolo ai sa vezi ca cele mai tampite reclame sunt cele mai de succes in zona aia ... si nu numai in zona aia .... cam acelasi fenomen se intampla si in buticurile din bucuresti dar la un procentaj mai scazut ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(nairam @ 27 Sep 2005, 17:19) Haide sa va povestesc... Reclamele alea tampite care nu va plac voua (si nici mie) ma refer la detergenti, iaurturi, produse de spalat vase, inalbit, paste de dinti etc. Andreea Marin are aceelasi efect . . . EDIT. Am modificat un e This post has been edited by IRONICK: 27 Sep 2005, 16:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Saraca Andreea. . .
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Chiar nu mai conteaza un e.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si ma pregatisem sa zic din dragoste bre
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ihhiiiiiiii fix acelasi efect .....
ca si din dragoste ........ bre... This post has been edited by nairam: 27 Sep 2005, 16:31 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Lolek |
![]()
|
Andreea Marin se vinde pe scala larga la buticurile din tara si pe o scara mai mica la buticurile din Bucuresti? i wonder why...
"Nu bre, nu asta. Aia bre, de la televizor, ca stiu eu ca-i buna, ca de-aia o dau la televizor" This post has been edited by Lolek: 27 Sep 2005, 16:37 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
nairam |
![]()
|
hai ca mai avem putin si spunem ca Andreea Marin se cumpara de la toate buticurile ....
![]() Parca si vad reclama ..... ma intreb unde or sa o puna astia ... langa tigari sau langa borcanele de zacusca si fasole verde .... ![]() Edit: Parca as cumpara si eu asa ceva .... abia astept ..... This post has been edited by nairam: 27 Sep 2005, 16:50 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Asta m-a ucis!
-Domnu` politist! Domnu politist! Veniti repede, aici, la usa aceasta! -Bum, bum, bum! Deschideti, politieeaaaaa! -Si acum sa fugiiim!!!! - ![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bestiala a fost aia cu baba in Lada (in dreapta, mosu' la volan), care se juca cu un volan si se face ca trage dreapta spre masina pe care o depaseau.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
"Criminal" este fizicul tipului din din reclama Mr Muscolo pentru desfundat tevi (face ce tie nu-ti place), cu ochelarii aia pe ochi si cu coastele ce se vad prin maieu zici ca-i..."Arnold cand era copil"...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Din categoria reclamelor care le urasc si nu a fost amintita pina acume e aia la Pate de Sibiu cu hotul care intra in gospodaire
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
Lolek |
![]()
|
reclamele la "Burn", alea cu "nights on fire".
Idee oarescum buna - prin panteonul extraterestru al ideilor, dar realizarea e de undeva de prin subsolurile canalizarii orasului Ploiesti, intr-o zi cu namol si cadavre de soareci in putrefactie. Adica o atare cretinatate si un atare asasinat mai rar... This post has been edited by Lolek: 29 Sep 2005, 10:55 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marius |
![]()
|
Adevar grait-ai.
Dar aia la noul Fiat Panda ? ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt singurul caruia i s-a parut ca aude un motor pe benzina in reclama la ZKR DCi?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare tampa si aberanta asta nou la Romtelecom, care pe deasupra a mai pus si melodia care consacrase parca la o cafea in alta reclama.
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mie o reclama "cu idee" mi se pare si aia la elita, "cafeaua fara de care nu te vezi".
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ca mi-ai adus aminte: Reclama autohtona care mi-a placut cel mai mult pana acum e cea de la Elite cu botoseii.
de altfel, nu-mi aduc aminte de vreo reclama proasta la Elite. A fost o serie mai demult, un pic enervanta, dar isteata in felul ei - cea cu "salariul pe viata" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Criminali au fost si flacaii aia de ieseau cu gipanu pe ulita la agatat dupa ce in prealabil se tatuase si trasesera un rachiu aprig de calnau.
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
IRONICK |
![]()
|
A aparut o noua reclama la unirea. Aia cu sobolanul . . .
![]() ![]() ![]() S-a razbunat Dorel pe ei . . .. . This post has been edited by IRONICK: 10 Nov 2005, 12:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marius |
![]()
|
![]() Dar trebuie sa recunoastem ca si aia cu basculanta a iesit bine. ![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
nu mai suport reclamele de la tv!!! , 30 de minute tin reclamele si 10 minute filmul. Din cauza asta nici nu ma mai uit la filme la tv, si prefer calculatorul sa vad filme. Eu inteleg mai merge o reclama , doua, dar nici chiar in halul asta. e bataie de joc
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Oare la festivalele de publicitate se intrerup reclamele ca sa bage franturi de film din 10 in 10 minute de cate o juma de ora? Asa ar fi corect!
Imi plac reclamele la Unirea cu Dorel, dar nu am vazut faza cu sobolnii. Reclama super mi se pare cea de la Lexus RX 300 hybrid. Nu-mi plac reclamele la detergenti sunt stupide si cretine si la banii lor ar putea sa faca unele frumoase. This post has been edited by dizzy: 10 Nov 2005, 15:35 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:28 |