Înființare sub-topic, Zona bursa
![]() ![]() ![]() |
Înființare sub-topic, Zona bursa
Heisenberg |
![]() ![]()
|
||
![]() €€€€ Group: Members Posts: 10 Joined: 23 October 13 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2008 / 1.9 dCi Desteptul albeste, Smecherul cheleste, iar PROSTUL ramane asa cum este!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trimite PM catre aministratori. Sau moderatori, nu stiu cine ia decizia asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare o propunere decenta, care ar trebui pusa in aplicare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
No, da de cate ori cauti tu masini de vanzare de e asa de naspa treaba cu cautatul?
De 2-3 ori pe saptamana? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si cu altii care mai cauta si ei , se aduna. Parerea mea e ca este o idee buna. Sa fie 2 subcategorii : Auto (sau ceva de genul) si Piese si accesorii.
This post has been edited by UXE: 29 Oct 2013, 08:22 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Heisenberg |
![]()
|
![]() €€€€ Group: Members Posts: 10 Joined: 23 October 13 From: București ![]() |
Am prostul obicei de a cauta aproape în fiecare zi.
![]() Cu implementarea acestei funcții are un avantaj atât vânzătorul cât și cumpărătorul. |
--------------------
Renault
Megane
2008 / 1.9 dCi Desteptul albeste, Smecherul cheleste, iar PROSTUL ramane asa cum este!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunt convins.
Chiar ma intrebam, sub ce cont cauti? sa fie h_a_c_k_e_r? sa fie Iriana? sa fie bz_26_zzz? sau poate Fotograf_Gratis? sau poate unul din alelalte ramase? Dupa care m-am uitat de ce nu cautai de pe alea: din cauza de ban pt clona. Toate clonele cu activitate intensa la bursa, deci cu nevoie de posturi. Asta explica si activitatea intensa din ultimele 2 zile. Parere mea: daca tot te mananca, te scarpini singur, nu iesi in drum si tipi la altii sa te scarpine... Asa ca mi-a facut placere si sincer nu stiu cum o sa ne descurcam fara tine, da' vorba cantecului: te pup, pa, pa! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:12 |