Jante de aliaj SH - ghid achizitie, Jantele de aliaj de pe DSN SH
![]() ![]() ![]() |
Jante de aliaj SH - ghid achizitie, Jantele de aliaj de pe DSN SH
stefanionut92 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 January 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) 18241227_2_644x461_jante_aliaj_dacia_supernova_si_roti_de_iarna_fotografii.jpg ( Size: 31.18k ) Number of downloads: 115 |
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
|
|||
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
De preferat ar fi sa te duci sa le vezi personal, sa nu aibe indoituri, suduri, crapaturi, zgarieturi prea mari.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
cauta jenti care nu sunt vopsite,chiar daca sunt zgariate sau putin lovite
alea stii ca nu sunt indoite si reparate sau mai grav sparte si sudate alea care sunt in poze sunt perfecte,le poti vopsii si tu |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Ar fi bun pretul pentru 4 buc la 200 de lei?
Eu zic ca da. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Cel mai bine se observa la vulcanizare. Am cumparat patru jante de tabla de la dezmembrari, perfecte dpdv optic, nelovite, cu vopseaua originala. Insa pe standul vulcanizarii una dintre ele batea foarte rau, fiind inutilizabila. Era deformata in zona de prindere a prezoanelor, insa optic nu se observa. Mi-au inlocuit-o.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:28 |