Cine angajeaza fara experienta?
![]() ![]() ![]() |
Cine angajeaza fara experienta?
mariusciprian78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cineva să șteargă topicul ăsta, am dat și riport
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
la ceaslovu moderatoriului scrisu-s-a ca numai intaiul postatoriu poate orandui jalba intru sburarea pisaniei.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Grecu-le, vorbele mai-marelui moderator sunt greu de înțeles și pentru vorbitorii nativi de română. Da-ți fac eu un rezumat: marcă banu'!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pe aici obiceiul e ca moderatoru' sa dea banu'
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Bag de samă că unii se răzvrătesc, și vor să mai și încaseze..
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(neumann @ 1 Nov 2013, 16:41) grecu' angajeaza, da nu direct, foloseste o agentie de resurse umane (i s-a dus vorba ca ba intarzie cu banii, nu-i plateste pe toti, sau isi exploateaza salariatii). Ai PM! QUOTE(Markos @ 1 Nov 2013, 16:55) Oricum nu-s nebun sa-i dau un volan pe mana, asa fara experienta (ai idee cat costa un tir?) Il bag întai 2-3 ani pe DriveIn, la tejghea. Firma noastra, parte a unui important grup multinational, ofera numai personal cu experienta si cele mai inalte atestate in domeniu! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' și ce tarife aveți..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ai aici unul din cele mai recente proiecte, a trebuit sa gasim un vibrator pentru judetul Constanta.
http://www.hotnews.ro/zoom.html?desc=Foto:...l-constanta.jpg |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Au disparut barbatii din Ct ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ultimul desprea care stia lumea s-a imbarcat acum 3 ani. Pe un vapor grecesc. Deci n-are net. Il hranesc aia numai cu pastrama. Chiar si in cazul lui, exista banuiala ca i-ar fi mincat sobolanii scula.
This post has been edited by corbex: 3 Nov 2013, 20:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 2 Nov 2013, 16:04) Hai ca acum incepi sa ma superi.. Munca noastra e dificila si presupune multe eforturi. Uite, de exemplu, initiatorul topicului nu poate sa se angajeze ca n-are experienta. Tu, pe de alta parte, duci lipsa de angajati, din cauza ca ultimii pe care i-ai avut ti-au cam dus buhu ca nu esti cel mai bun patron. Noi, prim mijloace specifice, facem cererea sa se intalneasca cu oferta, initiatorul capata brusc experienta necesara, pe care altfel i-ar lua ani buni sa si-o faca singur, iar tu capeti o noua imagine, proaspata, europeana, prospera, fara datorii neplatite.. Si asta numai in 2-3 zile! Ce mai conteaza acolo cateva mii de euro pentru o treaba asa bine facuta? |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce te miri? N-ati mai avut clienti greci? Makedonii nostri de la cine s-au molipsit? Ala care a molipsit tot Branul de avaritie, tocmai facuse un pelerinaj la muntele Athos.
This post has been edited by corbex: 4 Nov 2013, 10:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GhitzalaPortitza |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 31 October 13 ![]() |
Staiiiii nene nu-mi inchide topicul! Duc si pui cu salmonella daca trebuie ce sa si fac.
N-am primit niciun PM eu cred ca tu ma duci cu zaharelu, Markos!! |
--------------------
Dacia
Solenza
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Spune-i cit e minimum de salariu pe care-l poti accepta, sa stie daca se baga.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(GhitzalaPortitza @ 5 Nov 2013, 13:10) Bueiiii!! Grecu-i om serios, ce naiba! ![]() Dac-o zis că ți-o dat PM, apoi sigur ți-o dat. Dacă nu l-ai primit, e numai vina ta! ![]() Vezi că uneori cam încurcă forumurile, să nu-ți fi dat PM aici. Verifică, n-ai nimic de pierdut. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:22 |