DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 4 5 6 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Impresii test-drive Logan 1,5 dCi, topic valid pana la inchiderea SIAB'05

robert.s
post 12 Oct 2005, 15:46
Post #151

De la munte

Group: Members
From: Campulung Muscel

QUOTE(AL @ 12 Oct 2005, 16:58)
ok...daca zice voi, sa speram ca asa este... si ca toate modelele cu motorizare diesel (si poate, in curand si cele pe benzina, ca asa ar fi normal) vor avea discuri duble ventilate.... si poate o sa reusim sa ne cumparam si noi si sa facem modificarea respectiva la ale noastre loganuri...
*

pai stati asa ...adica toate modelele de Logan vandute pana acum nu au discuri ventilate ? si de care au atunci ? ...de berlina ?

E o treaba buna compresorul electrohidraulic , si impreuna cu acceleratia fara cablu ( cu potentiometru la pedala ) se apropie de solutiile moderne de pe masini cu pretentii ...

--------------------
Dacia Solenza Europa 2004
Decat pieton mai bine cu masina murdara ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SUPERCAR
post 12 Oct 2005, 17:18
Post #152

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(robert.s @ 12 Oct 2005, 15:46)
pai stati asa ...adica toate modelele de Logan vandute pana acum nu au discuri ventilate ? si de care au atunci ? ...de berlina ?
*

Toate au discuri ventilate pe fata.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
IRONICK
post 12 Oct 2005, 17:20
Post #153

-

From: Romania

Care toate ?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
klaus
post 12 Oct 2005, 17:34
Post #154

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Toate alea... diesel...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
DFA
post 12 Oct 2005, 18:07
Post #155

moderator://DC/Logan

From: Buzău, RO

QUOTE(robert.s @ 12 Oct 2005, 16:46)
*

Până acum nu au avut cu discuri ventilate, se pare că de când a apărut Diesel-ul toate sunt echipate cu discuri (duble) de frână pe față ventilate, de 259 de mm.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
IRONICK
post 12 Oct 2005, 19:34
Post #156

-

From: Romania

QUOTE(DFA @ 12 Oct 2005, 19:07)
Până acum nu au avut cu discuri ventilate, se pare că de când a apărut Diesel-ul toate sunt echipate cu discuri (duble) de frână pe față ventilate, de 259 de mm.
*

Pe benzina inca nu sunt ventilate. Mai avem de asteptat.

This post has been edited by AL: 13 Oct 2005, 08:49

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
AL
post 13 Oct 2005, 08:49
Post #157

Member

gata cu offtopicareala.... domnul robert.s, te avertizez sa discuti in alta parte de parazitii potentiometrului si alte experiente personale... aici ne limitam doar la impresiile in urma unui drive test cu Loganul diesel... si discutiile despre discurile de frana se vor opri aici!!!.. s-a inteles noutatea, s-a confirmat ... gata!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
74r12
post 13 Oct 2005, 10:01
Post #158

Membru autentic

From: Planeta Pământ (Terra)

--------------------
Megane 2.2 Expression+ 1,5 dci 85 cp
Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
+
klaus
post 14 Oct 2005, 07:20
Post #159

步步

Iaca 2 lucruri noi si intersante la Loganul diesel.
1. Cum faci sa nu vibreze cablu de ambreiaj care este atasat la un grup motor vibratil? Nu, nu-l faci hidraulic (ambreiajul) ci... ii pui o greutate pe mansonul cablului.IMG_0252_resize.JPG ( Size: 78.09k ) Number of downloads: 940

2. Cum elimini miscarea mai ampla a schimbatorului cand este in viteza? Pui o bara mai groasa care intra in angrenajul de comandaIMG_0255_resize.JPG ( Size: 44.7k ) Number of downloads: 804

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
quoitus
post 14 Oct 2005, 22:19
Post #160

Membru incepator

Salut! Trebuie sa precizez inainte de toate ca eu parintii mei au un clio symbol diesel din 2002 (acelasi motor de 65cp). Am avut curajul nebun sa comand masina inainte sa merg la drivetest. Am fost si la drivetest dupa cateva zile (operatiunea porti deschise). Am ramas profund impresionat pozitiv (desi pot fi usor subiectiv). Mie mi se pare ca motorul se comporta aproape identic ca si cel de pe symbol, inclusiv zgomot. Ideea e ca eu nu ma mai urcasem niciodata intr-un logan si am ramas profund impresionat de spatiul din spate, care este enorm fata de cel de la clio, mai ales pe inaltime. Nu regret deloc alegerea facuta, poate un pic ca nu a ales laureat, dar la momentul acela nu se faceau comenzi. La test dirve mi-au spus ca au inceput comenzile si pt asta, dar ca dureaza cel putin 3 luni livrarea, fata de 1 luna la preferance.

--------------------
Dacia Logan Preferance 1,5 dci - B-02-WWO
+
JORJ
post 14 Oct 2005, 22:31
Post #161

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 14 Oct 2005, 07:20)
1. Cum faci sa nu vibreze cablu de ambreiaj care este atasat la un grup motor vibratil? Nu, nu-l faci hidraulic (ambreiajul) ci... ii pui o greutate pe mansonul cablului.IMG_0252_resize.JPG ( Size: 78.09k ) Number of downloads: 940

*

Contragreutatea aia o am si eu la capatul cablului de ambreiaj - la Laureate 1.4 MPI ridicat in iunie.

Se pare ca micile modificari tot apar asa treptat.

Poate si ultima scumpire o fi mai adus ceva schimbari pe MPI-uri, dar nu pare sa fie nimic public, asa ca greu de stabilit cu certitudine.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
klaus
post 15 Oct 2005, 18:40
Post #162

步步

QUOTE(JORJ @ 14 Oct 2005, 22:31)
Contragreutatea aia o am si eu la capatul cablului de ambreiaj - la Laureate 1.4 MPI ridicat in iunie.

Se pare ca micile modificari tot apar asa treptat.

Poate si ultima scumpire o fi mai adus ceva schimbari pe MPI-uri, dar nu pare sa fie nimic public, asa ca greu de stabilit cu certitudine.
*

Eu nu zic de contragreutatea DE LA CAPATUL cablului, ci de CEA DE PE CABLU.... Aia de la capat, de langa parghia de actionare a ambreiajului o are toata lumea.

--------------------
+
saruman
post 15 Oct 2005, 21:09
Post #163

Membru autentic

QUOTE(quoitus @ 14 Oct 2005, 22:19)
Salut! Trebuie sa precizez inainte de toate ca eu parintii mei au un clio symbol diesel din 2002 (acelasi motor de 65cp).
*

Cati km au facut cu el? Probleme deosebite au aparut? Care este consumul in oras si afara? Mie mi s-a parut mai zgomotos pe Lgn fata de un Clio din 2005 cu motor de 80CP... o sa mai fac un drive test.

--------------------
Mercedes C 180 Kompressor 2006 Elegance
De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
+
quoitus
post 16 Oct 2005, 14:24
Post #164

Membru incepator

QUOTE(saruman @ 15 Oct 2005, 21:09)
Cati km au facut cu el? Probleme deosebite au aparut? Care este consumul in oras si afara? Mie mi s-a parut mai zgomotos pe Lgn fata de un Clio din 2005 cu motor de 80CP... o sa mai fac un drive test.
*

Masina are acum 32500KM, nu au existat nici un fel de probleme, iar consumul mi se pare super rezonabil, respectiv aproximativ 4,5% extraurban si cam 6 in oras. In iulie am facut eu un drum cu ea Bucuresti-Baia Mare cu ea si s-a comportat impecabil masina, cu exceptia faptului ca am constatat ca nu prea avea lichid de racire cand am oprit la un peco (era aproape de minim). Banuiesc ca e absolut normal ca motorul de 80 de cai sa fie mai putin zgomotos, deoarece trebuie turat mai putin pt a obtine aceleasi performente.

--------------------
Dacia Logan Preferance 1,5 dci - B-02-WWO
+
AL
post 17 Oct 2005, 08:29
Post #165

Member

SIAB-ul s-a terminat si odata cu el se inchide si acest topic... impresiile POSESORILOR de Logan diesel vor fi gazduite de topicul dedicat (atentie insa, doar mesajele de la posesori vor fi gazduite acolo!)... Sub nici o forma NU DESCHIDETI alt topic dedicat impresiilor despre diesel... va fi sters!

Multumim pentru contributiile voastre din cadrul acestui topic!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
6 Pages « < 4 5 6
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 18:58
Forum Renault