DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Primarie in Bucuresti, - lucruri bune -

Mache
post 29 Sep 2005, 11:33
Post #31

Chibiț autorizat

Group: Members
From: Bucuresti

Am fost recent prin Sibiu. Frumos si curat oras. Merita locul fruntas.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
geocosma
post 29 Sep 2005, 11:35
Post #32

Membru autentic

QUOTE(ovidiusoft @ 27 Sep 2005, 21:38)
Sunt placut impresionat de Primaria Sectorului 3.

Datele problemei: blocul meu este intr-un colt al intersectiei Camil Ressu cu Ramnicu Sarat si Liviu Rebreanu. Problema cu locurile de parcare este mare, ca peste tot in Bucuresti. Masinile le lasam de obicei in strada, din cauza ca in spatele blocurilor pe alei este aglomeratie mare, locuri putine - nu e deloc placut sa stii ca deja ai intarziat la servici si sa-ti gasesti masina blocata. Desigur, parcarea in strada duce la blocarea unei benzi. Solutia ar fi crearea mai multor locuri de parcare si am ochit un loc potrivit pe locul pietei agroalimentare - rolul acesteia este deja satisfacut de o cladire vis-a-vis (sunt tarabe si acolo si e destul de mare). Asa ca am scris un mesaj pe situl primariei sectorului 3, in care explicam situatia si sugeram construirea unei parcari supraetajate in locul pietei. Uimitor, am primit la cateva zile un raspuns:

Data: 2005-09-13
Azi (2005-09-27) alta:
Uimitor! Nu doar ca cineva a raspuns la mail fara copy-paste-ul obisnuit, dar problema chiar a fost escaladata si chiar se intampla cate ceva.

Paralel, vad ca pe Camil Ressu se amenajeaza parcari prin preajma metroului Dristor, unde iar este jale cu parcarea si circulatia.

Va indemn deci pe toti sa puneti mana pe mail si sa incepeti sa le trimiteti idei de dezvoltare a zonelor in care traiti. Macar 1% din propuneri daca se concretizeaza, tot e mai bine decat nimic, si incet-incet o sa avem poate orase europene civilizate.

PS: Daca sunt extrem de entuziast este si pentru ca azi mi-am ridicat masina biggrin.gif
*

Eu cred ca atunci cand ai remarcat locul respectiv de parcare deja pusese cineva ochii pe locul acela si acum a pus si mana, ca de-aia se face bloc de 14 etaje cu birouri, spatii comerciale si parcare. Cred ca parcarea respectiva va fi doar pentru cei care lucreaza in blocul respectiv, sau pentru cei care vin sa cumpere din spatiile comerciale. Pentru varianta a doua, va fi parcare cu plata. Cei din zona vor avea avantajul ca cei care lucreaza in blocul respectiv nu le vor ocupa actualele locuri de parcare. Deci, nici un loc nou pentru riverani (parerea mea).
Asa ca trebuie sa cauti un alt loc de parcare.....

--------------------
Renault Megane Estate II.1 - 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
+
adso
post 29 Sep 2005, 11:41
Post #33

Membru autentic

QUOTE(tatabobu @ 28 Sep 2005, 10:58)
Adso, pe straduta aia e sens unic de ani buni. Ca nu este respectat, e altceva. Dar sens unic este cel putin din 2000.
*

nu e mai, pe bune. e de cateva luni (nu foarte multe).

vorbim de straduta dintre M.R. Marcu si Intrarea Sibiu, unde e si intrarea in parcajul subteran.

eu m-am mutat acolo in 2002 si nu exista nici un semn. poate a fost in 2000 si pe urma scos de vreun binevoitor.

oricum, incurca enorm

--------------------
Call me Ishmael...
+
Luka
post 29 Sep 2005, 17:20
Post #34

Membru autentic

QUOTE(Lolek @ 28 Sep 2005, 10:52)
excat! cumva ti-ai luat-o si tu pe acolo? nu de alta, dar cand s-a pus semaforul, n-am fost singurul care-am trecut pe rosu...am fost asa, un palc de vreo 6-7 masini (eu eram pe la mijloc)...si am zis "oooooooooh! shiiiiiiiitttt!" - noroc ca n-am pus frana, ca in spatele meu ala vorbea cu nevasta-sa, n-avea treaba nici cu semaforul si nici eu nu stiu daca existam pe mapamond pentru el la ora aia...
*

Unii mai stie sa se uite la semafoare tongue.gif
Inca nu pt ca pe dealul ala nu bag viteza mare, acolo fac economie de benzina cool.gif

--------------------
Renault Laguna II 2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP
Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
+
Luka
post 29 Sep 2005, 17:24
Post #35

Membru autentic

E clar, domn' primar Negoita intra de pe calculatorul de la servciu, de pe ala de acasa si mai merge si la net un pic si baga mesaje pe-aici smile.gif
Cat de ciudat suna laudele astea....Aoleu, ce ne-a influentat in rau tara asta smile.gif

--------------------
Renault Laguna II 2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP
Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
+
Ake
post 29 Sep 2005, 17:47
Post #36

Morderator

Group: Moderatori

Mare dreptate ai!
Intr-adevar m-am tampit complet daca am ajuns sa ma mir cand vad oameni care chiar muncesc, dupa ce toata viata am vazut numai din aceia care sprijina sapa. Abia dupa postul tau mi-am dat seama ca atunci cand prin Paris sau Praga vedeam cu ce viteza munceau aia la reparat strazile sau la salubritate, mi se parea ceva firesc, dar cand i-am vazut pe astia in jurul blocului meu mi-am facut cruce.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
ICET
post 29 Sep 2005, 23:00
Post #37

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

Nu pot sa zic ca se fac lucruri bune in sec.3,dar gardul ala e de toata jena(cica nu valoreaza nimic si nu-l mai fura tiganii)!Ce ma surprins,e ca a taiat si scos gardul viu si a pus gard de sarma.Ca a curatat gradinile e un lucru bun.Dar cu garajele si cu locurile de parcare e o mare problema,nu numai aici ci peste tot.Garajele care sunt facute din tot felul de table si aruncate pe nu stiu unde,vor fi daramate,dar cele care sunt toate la fel,vor ramane si vor fi vopsite toate sa fie la unison.Deja se poate vedea asta pe langa administratia financiara din Lucretiu Patrascanu si pe inca cateva strazi.
ps...sunt curios cat or sa reziste fara gropi strazile proaspat asfaltate biggrin.gif ca deja au aprut mici gropi pe bulevardele asfaltate de curand 04.gif

This post has been edited by ICET: 29 Sep 2005, 23:02

--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
Cornel001
post 8 Oct 2005, 19:55
Post #38

membru belit

Ca tot se vorbea de sugestii catre primarii:
http://www.stiri24.ro/article.php?id=92480

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
AIX
post 10 Oct 2005, 10:13
Post #39

quite a regular

Pe Camil Ressu, intre Rm. Valcea si Rm. Sarat, au intrat in trotuar (care era oricum lat) si au inceput sa faca locuri de parcare (la 45 de grade fata de strada); cu ocazia asta o sa se elibere complet prima banda + mai multe locuri de parcare.

--------------------
. . .
+
Eagles
post 10 Oct 2005, 11:14
Post #40

Membru incepator

From: Floreasca, București

QUOTE(madalina @ 28 Sep 2005, 17:07)
Cum nimic nou? Inainte de 2000 eram suparata ca numai cativa privilegiati puteau avea loc de parcare. Acum s-au schimbat lucrurile: numarul priovilegiatilor a crescut, s-au concesionat drept locuri de parcare inclusiv treceriile de pietoni 022.gif

Exemplu concret: pe Caderea Bastiliei, restaurantul Sangria are loc de parcare pe trecerea de pietoni!
*

Alt exemplu concret: Str. Av. Radu Beller desi exista indicatoare care interzic oprirea in dreptul staiilor de autobuz sau a trecerilor de pietoni nu tine nimeni cont de ele. Ca sa nu mai spun ca visavis de Nic exista indicatoare prin care se reglementeaza parcarea doar paralel cu bordura dar toata lumea parcheaza in unghi de 45.

Un lucru bun totusi: au amenajat parcul Floreasca!

--------------------
Dacia Albastru Marin 2005 - Logan Laureate 1.6 - B 16 xxx
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 11:44
Forum Renault