Debit si zgomot aeroterma
![]() ![]() ![]() |
Debit si zgomot aeroterma
Rod |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B-37-ROD
|
|||
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
la mine scoate un debit foarte mare de aer la viteza 3. Zgomot face dar nu e ca si un avion. Verifica si la alte supernove. Poate e infundat cu ceva mizerii, frunze.....
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
uNicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 24 December 06 From: Roman ![]() |
Eu am debit de aer bun, dar si la mine la viteza 3 e cam zgomotos ventilatorul.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
sal. Sunt proaspat proprietar al unei DSN si intradevar ventilatoru pe pozitia 3 face zgomot dar cred cai normal datorita constructiei si principiului de functionare.
problema mea este ca in orice pozitie a butonului de reglat debit imi da aer si pe la picioare . ce pot face? |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
SuntZmeu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 31 May 07 ![]() |
eu am debitul de aer bun doar pe incalzire.cand dau drumu la ac parca o strange ceva de gat.pe vit.3 abia simt putina racoare.nu stiu ce sa-i fac,m-am gandit la o verificare a instalatiei,dar acum cum s-a racit afara nu mai isi are rostul.poate la vara daca mai raman "fericitul"proprietar de DSN
![]() |
--------------------
dacia
DSN
2001 clima 1,4MPI
- B 69 K T A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:46 |